Sådan ved du, om en RAM-hukommelse er brændt eller beskadiget af Windows

Computere spiller en meget vigtig rolle i udførelsen af ​​aktiviteter såsom studier, arbejde og endda underholdning. Som en bil, computere har brug for vedligeholdelse, da de kan begynde at gå i stykker i sammenbrud når som helst.

Faktisk er der større sandsynlighed for, at den fejler, jo mere vi bruger den. Men hvordan ved vi, når der er noget galt med vores pc og endnu værre, hvordan ved vi, hvilken komponent der er i stykker?

Det computere giver normalt en indikation om noget er galt generelt. Og baseret på disse symptomer kan vi identificere årsagen til problemet.

Over årene vil komponenterne forringes. RAM er normalt den første, der bliver slidt. Men hvordan fastslår du fejlen, og hvordan ved du, hvilken tilstand den er i? I den følgende artikel vil vi forklare, hvordan man ved, om en RAM-hukommelse er beskadiget, og hvordan man opdager de symptomer, der indikerer, at den begynder at svigte.

Indeks
  1. Hvad er RAM-hukommelse?
  2. Vigtigheden af ​​RAM
  3. Hvordan ved man, om en RAM-hukommelse er beskadiget?
    1. PC opbremsning
    2. Uventede nedlukninger eller Blue Screen of Death
    3. Korrupte filer
  4. RAM-diagnostik på Windows

Hvad er RAM-hukommelse?

RAM-hukommelse er en elektronisk komponent bruges som arbejdshukommelse i computere og andre operativsystemer såsom mobile enheder.

Alle instruktioner, der skal udføres af processoren og andre enheder på computeren, indlæses i RAM-hukommelsen. RAM er også ansvarlig for at holde pc'en kørende uden at gå langsommere. Som resultat, -en mere RAM jo hurtigere vil pc'en være.

Vigtigheden af ​​RAM

RAM-hukommelse, med bundkortet, processoren og harddisken, er en af ​​de vigtigste komponenter en computer har brug for at fungere korrekt. Faktisk er det ham, der bestemmer computerens reaktionshastighed.

Derudover er RAM meget vigtig, da en store mængder information cirkulerer der , fra kommandoerne sendt af processoren til deres svar. Generelt passerer al information, der forekommer på pc'en, gennem RAM-hukommelsen.

Hvordan ved man, om en RAM-hukommelse er beskadiget?

Slid på denne komponent over tid er normalt, så hvis din pc begynder at opleve pludselige fryser, langsomhed til køre svar og programmer eller blå skærme ud af ingenting, kan der ske noget med din RAM-hukommelse.

På trods af dette kan det være enhver anden fejl, derfor vil vi forklare detaljeret symptomerne og adfærden på en pc med en Beskadiget RAM.

PC opbremsning

Dette er et meget tydeligt symptom på RAM-hukommelsesfejl, da det er her alle processer og programmer, der køres af pc'en, indlæses.

Hvis du, når du starter din computer, bemærker, at dens opførsel er meget langsom selv uden et åbent program er det bedre at tænke på at udskifte din gamle RAM med en ny.

Uventede nedlukninger eller Blue Screen of Death

Hvis din computer begynder at blive vist uventede nedlukninger, eller hvis en blå skærm pludselig vises, alt tyder på, at RAM-hukommelsen er beskadiget. Det skal bemærkes, at dette ikke udelukker, at en anden komponent er påvirket, men det er et ret almindeligt symptom på RAM.

Korrupte filer

Hvis filer eller programmer, som vi bruger ofte, begynder at blive vist problemer med at åbne og at data er beskadiget, vi står over for endnu et symptom på beskadiget RAM. Hvis denne situation forværres over tid, og antallet af beskadigede filer stiger, har vi næsten helt sikkert at gøre med beskadiget RAM.

RAM-diagnostik på Windows

Før du udskifter din RAM-hukommelse, kan du gøre en prøve endelig at Windows tilbyder dig at bestemme tilstanden af ​​din RAM-hukommelse.

I Windows-søgemaskinen skal du skrive "Hukommelsesdiagnose" . Efter at have kørt programmet, skal du vælge muligheden for at genstarte nu. Den næste ting vil være at søge efter begivenheder i vinduesmenuen og vælge begivenhedsfremviseren. Du skal vælge systemindstillingen og derefter sætte den aktuelle rekord.

En fane åbnes, hvor vi vil se begivenhedens kildemenu, og vi skal gå ned til muligheden "Hukommelsesdiagnostiske resultater" og tryk ok. Du bliver nødt til at vende tilbage til hændelsesanmelderen for at se meddelelser, der indikerer, om RAM'en er beskadiget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up