Flops: Hvad er flydende kommaoperationer per sekund? - Endelig vejledning

FLOPS, kendt som flydende komma operationer per sekund på spansk, er en måleenhed til at bestemme, hvor godt en GPU eller CPU yder. Dette måleenhed er nu meget brugt af computer-, konsol- og spiludviklingsvirksomheder.

Indeks
  1. Hvordan definerer man FLOPS?
  2. Kan vi stole på denne måleenhed?
  3. Vil du vide, hvor mange FLOPS din pc eller konsol har?
  4. Hvad skal der til for at forvente en god præstation?

Hvordan definerer man FLOPS?

Nå, flydende komma operationer per sekund er repræsentationen af ​​mængden af matematiske operationer end en processor eller en GPU kan præstere i sekundet.

Denne enhed giver dig mulighed for at forstå, hvor hurtigt et billede eller en grafik af et spil kan tegnes. Husk, at i øjeblikket er alle spil designet i 3D.

En teknologi, der kræver, at hver konsol eller computer er i stand til at understøtte enhver vektor, som en simpel genstand eller tekstur er tegnet med.

Kan vi stole på denne måleenhed?

Vi overvejer alle specifikationerne for enhver pc eller videospilkonsol, før vi køber den, vi leder altid efter det bedste. Mængden af ​​FLOPS en enhed kan have er ikke rigtig afgørende for at vide, om du skal købe det eller ej. Disse FLOPS er målt ved Teraflops.

Selvom de er ret vigtige, fungerer de ikke alene, hvorfor andre egenskaber skal tages i betragtning for at afgøre, om en enhed er nyttig eller ej.

Ligesom med computere, RAM opgave skal tages i betragtning fordi det er det, der garanterer en stor del af funktionerne.

Husk, at RAM-hukommelserne er dem, der er ansvarlige for at køre eller køre softwaren til programmer eller spil på en enhed, og når den er overbelastet, har den en tendens til at sænke ydeevnen og blive langsommere, derfor er det tilrådeligt at frigive den. din RAM-hukommelsesplads.

Målingerne, selvom de er ublu, behøver ikke at være så imponerende, de skal tages med intelligens, fordi de er rådata; Disse data garanterer kun den unikke funktion af denne del, men det er samlingen, der leverer billederne.

I dag er det almindeligt, at virksomheder, der udvikler videospilkonsoller, afslører imponerende data om operationer i flydende komma i sekundet.

Men det er sættet af konsolspecifikationer, der virkelig kan love et kvalitetsbillede perfekt og meget realistisk .

Vil du vide, hvor mange FLOPS din pc eller konsol har?

I betragtning af det faktum, at det er sættet af egenskaber, der gør det muligt for os at få en idé om betjeningen af ​​enheden. Det er godt at vide, hvordan denne enhed bestemmes.

Du kan få adgang til GPU GFLOPS-siden til få detaljerede og opdaterede oplysninger om din konsol Hvor dit computer, du skal bare søge efter modellen og det er det.

De fleste videospilkonsoller, der er blevet udgivet i de senere år, har målinger i TFLOPS, for eksempel PlayStation 4 har 4.20 .

Computere har lignende værdier som videospilkonsoller, bortset fra at det relaterer FLOPS til andre egenskaber.

Hvad skal der til for at forvente en god præstation?

Hvis du ejer en computer, bør du overveje, at den er RAM er en grundlæggende funktion for den opgave, der er pålagt ham.

Også dens processor er noget virkelig vigtigt, føj den til videokortet (her operationerne i komma flydende komma pr. sekund er inkluderet).rapporter denne annonce

Denne forening af egenskaber er det, der giver billederne i computeren, så de fungerer som en helhed.

I tilfælde af videospilkonsoller skal dens interne sammensætning, dens RAM, kapaciteten på dets videokort, muligheden for at skabe et billede overvejes; disse egenskaber er afgørende for at forvente et godt billede .

For at få et godt videobillede vælger mange brugere at installere grafikkort, fordi de er ansvarlige for at behandle de grafiske elementer, der skal vises på skærmen. Hvis du vil have et kort af bedre kvalitet, kan du skifte din pc's grafikkort.

Det er nødvendigt at nævne, at enhver enhed indeholder FLOPS, derfor bør de ikke betragtes som en interessant funktion, men snarere som en af ​​de vigtigste. Alene gør de ikke meget og er rådata, altså de virker ikke, hvis det ikke kombineres med andre specifikationer .

Til sidst håber vi, at denne artikel er til stor hjælp for dig til at forstå, hvad flydende kommaoperationer pr. sekund er.

Før du foretager ændringer på din pc's grafikkort, er det vigtigt, at du først ved, hvilket grafikkort du har installeret i din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up