Hvordan blokerer man annoncer på podcasts og radiostationer på enhver enhed?

I dag vil vi vise dig, hvordan du blokerer annoncer på podcasts og radiostationer. Der er ikke noget mere irriterende og ubehageligt end de annoncer, der vises midt i udsendelsen.

Annonceblokkere er kommet langt i de seneste år. De gik fra muligheden for at være bruges kun på stationære computere muligheden for at bruge dem på enhver mobilenhed. Lær meget mere nedenfor!

Indeks
  1. Den bedste annonceblokering til alle enheder
  2. Bloker annoncer på stationære computere
  3. Bloker annoncer fra din mobilenhed

Den bedste annonceblokering til alle enheder

Ligesom du kan tillade eller blokere et program i Windows 10 Firewall, er det også muligt at nægte noget så simpelt som webreklamer.

AdBlock Radio er blevet den bedste annonceblokering, dens betjening er ret enkel og effektiv. Denne applikation er designet således, at mens brugeren lytter til en god podcast eller radio, forsøger denne applikation at opdage, om det, der afspilles, er en samtale, en sang eller en reklame.

Dette er en af ​​de mange måder at ikke blot blokere, men også fjerne eller fjerne annoncer, der vises i Google Chrome på den ene eller anden måde og undgå irritation.

Hvis den nu opdager, at det er en reklame, AdBlock skrumper automatisk volumen eller blot skifte til en anden radiostation. Dette afhænger af den konfiguration, du placerer.

Dette er muligt takket være det faktum, at AdBlock har sit eget modul af en algoritme kaldet "LandMark". Denne algoritme er i stand til at udtrække det akustiske fingeraftryk af musik, samtalen fra en podcast såvel som reklamer.

Derfor bruger denne applikation maskinlæring til at kunne genkende hver enkelt annonce og dermed være i stand til at forbedre identifikationen af ​​hver af dem. Ligeledes er brugeren har mulighed for at rapportere annoncer som ikke automatisk blev indberettet af applikationen.

Bloker annoncer på stationære computere

Lad os starte med stationære computere. Med Adblock radio ad blocker er den første ting at gøre at få adgang til den officielle side, du kan gøre det via dette link.

Indtast din e-mail i feltet, der vises i midten af ​​siden, og klik på " Log ud ". Du vil automatisk modtage en e-mail for at bekræfte den, klik på bekræftelseslinket.

Derefter åbnes AdBlock-siden automatisk, klik på » Følge " nederst til højre. På den nye side kan du se de tilgængelige stationer, klikke på den du vil lytte til og så igen på " Følge ".

På denne nye side skal du placere de begrænsninger du ønsker, du kan vælge om du kun vil lytte til musik uden annoncer eller tale. Du vælger også, om du kun vil blokere annoncer, eller om du vil lytte til radioen uden filtre.

Marker den mulighed, du foretrækker, og klik igen » Følge “. På den næste side, der vises, skal du vælge, hvad du vil gøre, når en annonce vises. Du kan vælge at sænke lydstyrken, mens du søger efter annoncen, skifte station under annonceringen og derefter springe tilbage eller skifte til en anden station uden reklamer og ikke springe tilbage til den forrige.

Klik på den mulighed, du foretrækker, og klik derefter på » Følge “. På denne måde vil den allerede være konfigureret, som du vil lytte til radioen eller podcasten efter eget valg.

Bloker annoncer fra din mobilenhed

Først og fremmest, du skal downloade annonceblokeringen gennem play-butikken. Åbn AdBlock, når overførslen er fuldført, før du begynder, skal du finde linket til den radiostation eller podcast, du vil lytte til uden annoncer. Dette er en noget anderledes proces end at fjerne eller fjerne annoncer fra YouTube-videoer, så det gælder ikke i dette tilfælde, hvis du skulle undre dig.

Når du har kopieret linket, skal du gå til applikationen og klikke på de tre prikker, der er i den øverste højre del af skærmen. En menu vises, hvor du skal klikke på "Tilføj station".

Der vises en boks, hvor du skal placere navnet på stationen og under dens URL. Når du har indtastet URL'erne og navnene på alle de stationer og podcasts, du lytter til find de tre linjer, der er i den øverste højre del af skærmen, og klik på.

Derefter åbner den en ny menu, hvor du skal klikke på "Annoncefilter". Her vil du se alle de muligheder du har for at aktivere annoncefilteret. Konfigurer, hvordan du foretrækker at blokere annoncer og voila, begynde at lytte til radio og podcast uden de irriterende annoncer.

Endelig er det vigtigt at præcisere, at med denne applikation vil det ikke være muligt at placere alle de stationer, der findes i verden. Det er derfor, vi inviterer dig til at gå til den officielle side via linket ovenfor og kende alle de radiostationer, som du kan bruge denne annonceblokering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up