Hvordan måler man Wi-Fi-signalstyrke eller -styrke i Windows 10?

I dag er det meget vigtigt for folk at have en wifi netværk med internetadgang derhjemme. Siden opfindelsen af ​​denne type trådløs forbindelse har alt ændret sig. Og er det, takket være denne teknologi, er vi i stand til at gøre mange ting med vores elektroniske enhed.

Du kan f.eks. bruge din mobil enhed med en internetforbindelse for at se film samt for at tjekke dine sociale netværk. Du kan surfe på internettet og søge efter websteder for at udføre de nødvendige transaktioner eller bare et websted for noget, der ser interessant ud.

Og selvom det er et meget nyttigt værktøj i dag, før var dette privilegium og dets faciliteter ikke tilgængelige for at fungere. Man skal selvfølgelig huske på, at det for optimal drift er nødvendigt med en god kvalitetsforbindelse. Du skal med andre ord have et Wi-Fi netværk med signalstyrke eller -styrke inden for det forventede interval.

Men hvis du ikke ved, hvordan du måler Wi-Fi-signalstyrke eller -styrke, vil denne artikel hjælpe dig meget. Denne gang har vi forberedt denne artikel som en guide til at vise dig på en nem måde, hvordan du udfører denne proces i Windows 10.

Indeks
  1. Hvad er et Wi-Fi-signal?
  2. Hvordan måler man Wi-Fi-signalstyrke eller -styrke i Windows 10?

Hvad er et Wi-Fi-signal?

Det er en teknologi, der giver adgang til trådløs internetkommunikation af elektroniske enheder. Dette kan gøres mellem enheder eller direkte over et trådløst netværk. Til dette er det vigtigt at oprette og korrekt konfigurere et trådløst eller WiFi-netværk.

Det sagde virksomheden Wi-Fi Alliance enhver enhed er kompatibel . Dette garanterer fuld kompatibilitet, uanset om vores enheder har teknologier fra samme land eller ej.

En af fordelene ved denne type netværk er, at den repræsenterer større bekvemmelighed for brugerne. Hvis du ikke bruger kabler til tilslutning, kan du tilslutte fra et hvilket som helst sted inden for signalområdet.

Derudover er det muligt at tilslutte flere enheder til netværket Trådløs uden at skulle bruge på instrumenter som kabler. At have en trådløs forbindelse repræsenterer således større dagligdags bekvemmelighed og lavere omkostninger for mennesker.

Hvordan måler man Wi-Fi-signalstyrke eller -styrke i Windows 10?

Det er muligt at finde ud af Wi-Fi-signalstyrken i din Windows 10 via en kommandolinje. Så du skal gå til din menu og kigge efter sektionen "Kommandoprompt" for hurtigere 'cmd'-adgang.

For at starte skal du kontrollere, om din computer er forbundet til det Wi-Fi-netværk, som dens intensitet eller effekt vil blive målt til. For at gøre dette, gå til de tilsvarende indstillinger Hvis du er logget ind, fortsæt med kommandoen "netsh wlan show interface" og vælg "Indgang".

På denne måde vil kommandoen give dig adgang til information såsom beskrivelsen af ​​din netværksadapter, typen af ​​netværk osv.

Det du gerne vil vide er "hastigheden af ​​modtagelse og transmission" eller (Mbps) sammen med den modtagne Wi-Fi-signalstyrke. Vi vil se, at signaldataene giver os en procentdel, vi skal huske på, at 100% er den højeste procentdel.

Så hvis vi ser, at indikatoren markerer 100%, betyder det, at vi har den maksimale styrke af Wi-Fi-signalet. På den anden side, hvis du ser dette meget kompliceret, og du personligt har svært ved at styre kommandoerne, så lad være med at bare rolig, der er en anden måde.

Som et andet alternativ kan du bruge en teknik gennem GUI. Du finder værktøjet "Wireless ConnectionInfo" som er den du er interesseret i for at kende styrken eller intensiteten af ​​dit Wi-Fi-signal.

Dette er helt gratis software, der giver dig adgang til detaljerede oplysninger om dit nuværende Wi-Fi-signal. Når du har disse oplysninger i din besiddelse, vil du helt sikkert gerne gemme dem, så du vil gerne vide, at det er muligt at gøre det i en HTML-fil.

Så den første ting at gøre er at download dette værktøj og fuldfør installationsrutinen for at få adgang til dens funktioner. Når vi kører værktøjet på en automatiseret måde, åbnes et vindue med de oplysninger om dit Wi-Fi, som du har brug for.

Blandt de data, det vil give dig, vil du være i stand til at se procentdelen af ​​Wi-Fi-signalstyrken, du er forbundet til. Du vil se, at dette værktøj vil give dig mere detaljerede oplysninger end dem, der tilbydes af det tidligere alternativ med kommandoprompten. På den anden side kan du også søge efter de bedste programmer til at optimere og fremskynde din Windows 10.

Fortsæt med at lære om WiFi-netværk, vi inviterer dig til at læse følgende artikel Sådan konfigurerer, forbinder og bruger du to WiFi-netværk på samme tid?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up