Hvad er de forskellige typer nøgler og cifre for at forbedre WiFi-sikkerheden?

I øjeblikket, i teknologiens tidsalder, får de fleste brugere adgang til internettet via en router med en trådløs Wi-Fi-forbindelse og kan dermed få adgang til nettet via deres mobil eller en computer. Nogle uautoriserede brugere formår dog at oprette forbindelse til vores router og surfe ved hjælp af vores internet; fordi nøgletyper og kryptering til WiFi-sikkerhed ikke ændres. Hvis du ønsker at forbedre wifi-netværkssikkerheden; Vi har for nylig lavet en tutorial om dette emne for at hjælpe dig.

Desuden er der i dag også netværksangreb, hvor de kan udtrække ordet af passere fra vores router; ligesom der er mange applikationer designet med det formål at hacke ind på vores internetnetværk. Men bare rolig; I denne artikel vil vi kende de typer adgangskoder, som vi kan konfigurere i vores WIFI-router og dermed garantere bedre sikkerhed.

Indeks
  1. Typer af nøgler og kryptering til WiFi-sikkerhed ikke sikker
  2. Sikre krypteringer til Wi-Fi
  3. Krypteringstyper (TKIP / AES) i WPA2 og WPA
  4. Konfigurer nøgle- og krypteringstyper til din WiFi-sikkerhed

Typer af nøgler og kryptering til WiFi-sikkerhed ikke sikker

Nøgleløse eller åbne netværk: disse er de netværk, der ikke indeholder adgangskoder og giver alle adgang til dit netværk. Disse netværk er ikke absolut ikke sikker , da de tillader enhver bruger at logge ind og fange, hvad der sendes; De kan få alle dine oplysninger, og forbindelsen kan blive besværlig.

kryptering WEP: Denne kryptering var en af ​​de vigtigste til netværksbeskyttelse. Denne kryptering har dog fejl på grund af dets sikkerhed middelmådig og skrøbelig; Selvom det er rigtigt, at før denne kryptering virkede, i dag anses kraften i computersystemet og de forskellige applikationer, der dekrypterer disse adgangskoder, denne kryptering som usikker og sårbar. Du skal lære at konfigurere et trådløst Wi-Fi-netværk, i denne forstand har vi forsøgt at gøre dit liv lettere, og vi har gjort det trin for trin, så du kan løse det på et minut.

Sikre krypteringer til Wi-Fi

kryptering WPA: Denne kryptering blev skabt for at overvinde vanskelighederne ved WEP-kryptering. Dette system tilbyder mange muligheder, som er:

  • WPA-Personligt: Denne WPA bruger et system af foruddelt nøgle eller PSK in som ejeren indtaster sin adgangskode og andre brugere kan logge på, hvis de har denne adgangskode.
  • RADIUS: Dette system er baseret på det faktum, at hver bruger har forskellige adgangskoder dvs. ejeren skal autentificere de forskellige brugere ved at tilbyde dem forskellige adgangskoder.

WPA2-kryptering: dette system, i modsætning til det forrige, forbedrer ydeevne og sikkerhed . Denne kryptering har også personlige nøgler og RADIUS-systemer, så de kan styre netværkene. Det skal bemærkes, at dette system er overlegent i forhold til det forrige.

Krypteringstyper (TKIP / AES) i WPA2 og WPA

WPA- og WPA2-adgangskoder bruger to forskellige cifre, som er: AES og TKIP. I disse tilfælde skal hver af brugerne vælge, hvilken der skal bruges i henhold til kompatibiliteten af ​​de enheder, der skal bruges. Men hvis du ønsker at have en høj netværkssikkerhed, AES-kryptering tilbyder højere ydeevne, dette udover at give dem bedre sikkerhed, understøtter højere hastighed end TKIP.

Konfigurer nøgle- og krypteringstyper til din WiFi-sikkerhed

For mere sikkerhed og hastighed i deres enheder, bliver de nødt til det konfigurer netværket som WPA2 . Denne kryptering vil tillade dig maksimal sikkerhed for din router . Men når du placerer adgangskoden, skal den være unik og nem at huske og indtaste på enhver anden enhed.

En adgangskode for maksimal sikkerhed kan omfatte bogstaver, tal, store bogstaver og specielle tegn. Det er vigtigt at bemærke, at disse særlige tegn kan forhindre andre til at tyde routerens nøgler.

Derudover er der tricks, der kan sikre, at din adgangskode er beskyttet, for eksempel kan bogstaverne "a" erstattes af "@", bogstavet "e" med tallet "3" og bogstavet "i" af nummer 1; Tilføjelse af lignende tal til visse bogstaver kan være en godt sikkerhedstip.

Nogle eksperter siger, at det sted, hvor familierouteren er placeret, kan påvirke vores Wi-Fi-sikkerhed, så vi har lavet en gennemgang af, hvor du ikke bør placere en router.

Nu hvor du ved, at det at have dit Wi-Fi-netværk frit kan forårsage store problemer for dig, såsom at dine personlige oplysninger bliver udtrukket af andre brugere, husk at lave dine egne sikkerhedsforanstaltninger som f.eks at vi beskriver dem her; for at få en bedre ydeevne og sikkerhed på dit internet. Hvis du kunne lide denne artikel, så giv os din kommentar, du kan også kommentere den med familie og venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up