Sådan rettes NSIS-startinstallationsfejl på min Windows-pc

Installation af et program kan blive en hovedpine på Windows. En fejl som f.eks NSIS Start Installer er almindelig, når en programinstallation mislykkes. Heldigvis er dette en fejl, der har en løsning.

Indeks
 1. Hvad er NSIS-fejlen?
 2. Årsager til en NSIS-fejl
 3. Ret NSIS Launch Installer Fejl
  1. Rengør installations-cd'en/dvd'en
  2. Download installationsfilen igen
  3. Deaktiver firewall og antivirus
  4. Tjek din internetforbindelse
  5. Kør Antivirus
  6. Tjek hardwarekompatibilitet
  7. Installer appen fra kommandoprompten

Hvad er NSIS-fejlen?

Installationsprogrammet, du prøver at bruge, er korrupt eller ufuldstændigt. Dette kan være resultatet af en beskadiget disk, en downloadfejl eller en virus.

Du vil måske kontakte forfatteren af ​​dette installationsprogram for at få en ny kopi. Det kan være muligt at tilsidesætte denne kontrol ved at bruge /NCRC-kommandolinjeomskifteren (ANBEFALES IKKE).

Hvis du ikke kan engelsk, kan denne besked skræmme dit liv væk, men det er ikke andet end en fejlmeddelelse, der vises, når en installationsprocessen mislykkes i Windows. Det betyder, at installationsfilen er korrupt (beskadiget).

NSIS er et programinstallationsprogram eller script manager open source-type. Mange programmer bruger det som en installationsassistent, og derfor er det almindeligt at se det.

Årsager til en NSIS-fejl

 1. Hvis du installerer fra en cd eller dvd, kan det være det beskadiget eller snavset.
 2. Installationsfilen kunne ikke downloades. En mulig forbindelsesfejl kunne tildele fil .
 3. Installationsfilerne blev ikke downloadet fuldstændigt.
 4. Det gør du ikke svar ikke grundlæggende hardwarekrav for at udføre installationen.
 5. Din pc har en virus

Ret NSIS Launch Installer Fejl

Rengør installations-cd'en/dvd'en

Tør cd'en eller dvd'en af ​​med en bomuldsklud, og prøv at sætte disken tilbage i drevet. Der er tidspunkter, hvor problemet kan være dvd-drevet. I disse tilfælde skal du kontrollere pc'ens opførsel, når du kopierer filer til pc'en eller finder en måde at lave en hardware diagnostik .

Download installationsfilen igen

Hvis du downloadede filen fra en webside, er det bedst at downloade .exe-filen igen. Før du gør det. Ryd historikken for download, browsercache og alle filer i pc-mapper relateret til ovenstående installationsprogram for at undgå fejl. Hvis installationen mislykkes igen, er det bedre at finde en anden side af Hent sikker.

Deaktiver firewall og antivirus

Disse programmer kan nogle gange forstyrre processen med at downloade en fil eller i installationen, fordi de registrerer det som en "trussel". For at undgå fejl er det bedst at midlertidigt deaktivere sikkerhedsprogrammer for at downloade installationsprogrammet og udføre installationen.

Tjek din internetforbindelse

EN langsom internetforbindelse eller intermitterende kan forstyrre download- og installationsprocessen af ​​en applikation. Reparer din internetforbindelse, hvis den fejler, og hvis den er langsom, kan du vente en anden gang.

Kør Antivirus

Udfør en dybdegående analyse af din pc for at opdage malware eller vira, der kan beskadige installationsfilen. Til sidst skal du downloade filen igen.

Tjek hardwarekompatibilitet

Hvis din pc ikke opfylder minimumshardwarekravene, kan installationen forårsage konflikter. I disse tilfælde skal du kontrollere, at din pc har nødvendige egenskaber til driften af ​​programmet.

Installer appen fra kommandoprompten

 • Klik på start og vælg indstillingen udførelse . Du kan også klikke på forstørrelsesglasikonet på proceslinjen.
 • Type CMD og åbn kommandoprompt-appen i administratortilstand.
 • Træk .exe-filen til CMD-vinduet. L' filplacering skrives automatisk.
 • Efterfulgt af filstien, efterlad et mellemrum og skriv / NCRC og tryk på Enter-tasten. Dette starter applikationsinstallationsprocessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up