Sådan foretager du gratis internationale opkald fra min pc eller mobiltelefon - meget nemt

Gør internationale opkald er en modalitet, der har eksisteret siden telefoni udvidede kommunikationsbarriererne, men det var dengang nødvendigt at bruge mellemled, kaldet operatører. Men i dag findes der en række forskellige programmer, som kan bruges via en computer eller mobiltelefon til at kommunikere med hinanden.

Fordelen ved disse programmer er, at de udover at give dig mulighed for at nå andre dele af verden takket være fremragende lyd- og videokvalitet .

Indeks
  1. Brug internettet til at foretage internationale opkald via mobil eller computer gratis!
    1. WhatsApp
    2. Skype
  2. Vil du ikke bruge programmer? Find her en række sider, der giver dig mulighed for at foretage internationale opkald!
    1. VoIPStunt og VoIPBuster
    2. poptox

Brug internettet til at foretage internationale opkald via mobil eller computer gratis!

Internettet er blevet defineret som et værktøj, som alle mennesker har ret til at tilegne sig, hvilket giver befolkningen mulighed for at øge deres almene og kulturelle viden og adgang på tur til nye former for kommunikation .

Hvis du vil holde kontakten med en person, der er i et andet land, og du ved, at de også har internetadgang, kan du bruge følgende værktøjer til at foretage opkaldet:

WhatsApp

Det er muligvis ikke nødvendigt at forklare, hvad denne applikation handler om, fordi WhatsApp i øjeblikket er kendt verden over som et af yndlingsprogrammerne for kommunikere med andre mennesker gratis .

Det eneste krav er at have et mobilnummer registreret under et lands områdenummer. Takket være dette har applikationen inkluderet det opkald international og videoopkald blandt en af ​​dens funktioner.

Du vil være i stand til at sende beskeder og foretage opkald / videoopkald hvis begge har installeret appen på enhver af deres tilgængelige platforme: Windows, Mac, iOS, Android og Windows Phone.

Skype

Skype er et andet globalt anerkendt program, som begyndte at blive brugt udelukkende af computere, indtil det udviklede sig til mobile enheder. Han var en af ​​pionererne i arbejdet med kommunikation mellem to personer, der er på et betragtes som afstand herunder mellem lande.

For at foretage videoopkald, opkald til en computer eller et opkald til en mobiltelefon, er det nok, at begge personer har installeret programmet og har tilføjet hinanden til deres kontaktliste. Denne software understøttes af computere som f.eks Mac, Windows, iOS og Android telefoni .

Vil du ikke bruge programmer? Find her en række sider, der giver dig mulighed for at foretage internationale opkald!

Selvom det virker lidt svært at opnå, Internettet har og tilbyder alle værktøjerne at løse problemerne for brugere, der ønsker at foretage denne type opkald eksternt.

Hvis opkaldet du vil foretage er til en fastnettelefon eller en telefon uden internetforbindelse, er der et par websider, der giver dig mulighed for at foretage opkald gratis .

VoIPStunt og VoIPBuster

VoIPStunt og VoIPBuster er ansvarlige for at levere tjenester til brugere, der skal foretage internationale opkald til disse typer telefoner, selv når internetforbindelsen er nul .

Det gør den dog på en begrænset måde, da betingelsen for at kunne foretage gratis internationale opkald er, at de har en maksimal varighed på et minut.

Hvis du vil bruge det, skal du blot tilgå siden fra en Smartphone eller en computer udstyret med Windows 7 og dermed oprette forbindelse til numre i mere end 20 lande.

poptox

På den anden side er Poptox kendetegnet ved at være et værktøj, der ikke fortjener brugen af ​​applikationer eller udvidelser. Fordelen ved denne hjemmeside er at bruge opkald til mobil- eller fastnetnumre fra din browsers komfort uanset hvilket operativsystem du bruger.

Hvis du vil bruge denne side til at foretage internationale opkald, skal du blot tilgå den, og du vil i begyndelsen kunne se en telefon, der giver dig mulighed for at indtaste det land, hvor opkaldet skal foretages, og nummeret på personen.

Ligesom VoIP har den en frist og et begrænset antal opkald om dagen, som er krypteret og beskyttet for at sikre dit privatliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up