Hvad er ødelagte links, og hvordan kan vi finde dem for at rette dem?

For dem, der er forfattere eller har deres egen blog eller hjemmeside, er det helt sikkert ekstremt vigtigt at sørge for, at alle detaljer er godt organiseret . Dette er for at sikre, at driften og ydeevnen af ​​hjemmesiden er optimal. Men et tilbagevendende problem i denne type tilfælde er brudte links. Derfor viser vi dig dette i dag hvad er ødelagte links, og hvordan vi kan finde dem for at rette dem så du får mest muligt ud af din hjemmeside.

Indeks
 1. Hvad er ødelagte links?
 2. Hvordan finder man disse typer links?
  1. Hvordan reparerer man ødelagte links?

Hvad er ødelagte links?

Før du leder efter en løsning på dette problem, er det værd at analysere, hvad de er. Kort sagt gør disse links det umuligt at få adgang til visse websider på den pågældende blog eller hjemmeside.

Når vi læser på en webside, er det meget almindeligt, at vi finder links, der fører os til en anden webside relateret til det emne, vi læser.

Men hvad er vores overraskelse, når der i stedet for at føre os til den webside, vi venter på, dukker et tal op på skærmen, der indikerer, at der er sket en fejl, og at det er ude af stand til at få adgang siden som vi ønskede.

Uden tvivl er brudte links til stor gene for alle brugere, der beslutter sig for at oprette en professionel hjemmeside. Vi viser dig dog senere, hvad du kan gøre for at rette dem hurtigt.

Hvordan finder man disse typer links?

På trods af alle de problemer, disse komplicerede knækkede links forårsager, er det muligt at identificere dem, så de kan rettes i opløbet. Faktisk er der en lang række forskellige typer ødelagte links som vi kunne finde på vores hjemmeside.

Her giver vi dig en liste af fejl det mest almindelig som du kan få i din hjemmesides ødelagte links. Nogle af dem er:

 • Kode 400: det betyder, at din browser skal opdateres, så du kan få adgang til den pågældende webside.
 • Status 401: Dette indikerer, at du ikke har de nødvendige tilladelser til at kunne få adgang til de oplysninger, du anmoder om på denne side.
 • Fejl 402: dette indikerer, at det link, du vil indtaste eksisterer ikke længere eller er forældet.
 • Fejl 404: når denne fejl dukker op på vores skærm, betyder det, at vi har indtastet eller kopieret det link, som vi vil have adgang til forkert, og det er en af ​​de mest almindelige, vi kan finde. Men her skal vi vise dig, hvordan du løser HTTP 404-fejl i WordPress.
 • 403 konflikt: det betyder, at selvom linket er korrekt, kan vi ikke få adgang til det, fordi serveren ikke giver os indkomsten pga. vi har ikke de nødvendige krav.
 • Fejl 409: Denne fejl indikerer, at det link, vi forsøger at indtaste, er stødt på et problem.
 • Fejl 410: Dette viser os, at siden vi forsøger at komme ind på ikke eksisterer, og det er en unik og speciel fejl fra Google.
 • 423 Låst: Dette viser os det filen vi vil indtaste er låst og dette er en af ​​de mest almindelige fejl, vi kan finde.
 • 452 Utilgængelig af juridiske årsager: Når vi ser denne fejl på vores skærm, betyder det, at vi ikke kan komme ind på grund af et problem eller af juridiske årsager.

I sig selv er disse de mest almindelige ødelagte links, vi kan finde. Men bare rolig, for alle har en løsning. Derudover vil løsning af disse problemer dramatisk forbedre din WordPress-side SEO.

Hvordan reparerer man ødelagte links?

Det er fuldt ud muligt at reparere ødelagte links, som vi kan finde på vores egen side . Men for at finde dem er en brugbar mulighed at søge, link for link, for at se, hvilken der er i stykker og rette det.

En anden mulighed er, at hvis du har en WordPress-side, kan du tilføje den særlige udvidelse til den "Broken Link Checker" . Med dette kan du meget nemmere finde ethvert ødelagt link for at rette det.

Dette giver dig mulighed for at vælge, hvilke links du vil tjekke, se hvilken fejl der opstod i hver enkelt, og giver dig mulighed for at rette det hurtigt og effektivt. Faktisk vil vi i denne anden artikel vise dig, hvordan du reparerer ødelagte links med Broken Link Checker.

Denne udvidelse er helt gratis og virkelig nyttig. Det er meget nemt at bruge, og vi anbefaler det stærkt for at forbedre linkoplevelsen på dit websted.

Vi håber, at al denne information har været nyttig for dig, og at intet påvirker SEO på din egen hjemmeside. Fortsæt, stræb efter at blive bedre og bedre og ret de små detaljer, der uden tvivl gør en forskel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up