Sådan åbner du nemt en webside fra en kommando med CMD

I denne artikel vil vi have dig lær hvordan du åbner en webside fra en kommando med CMD . Senere vil vi lære dig, hvordan du gør det samme, men ved at bruge vinduet Kør. Og til sidst vil vi forklare, hvordan man åbner enhver app ved hjælp af kommandokonsollen.

Indeks
 1. Sådan åbner du en webside fra en kommando med CMD
  1. Sådan åbner du en webside fra Windows Run-vinduet
 2. Sådan åbner du et program på din computer fra en kommando med CMD

Sådan åbner du en webside fra en kommando med CMD

Kommandokonsollen i et simpelt, men kraftfuldt værktøj. Med det kan du udføre hundredvis af opgaver og ændre mange aspekter af dit system; fra oprettelse af en tekstfil (txt) til formatering af en harddisk.

I dag vil vi fokusere på en af ​​disse kommandoer. For at forklare processen godt, vil vi tage Google Chrome-browseren som eksempel, da den i øjeblikket er den mest brugte. Det kan dog også gøres fra enhver anden webbrowser , såsom Firefox eller Opera. Hvis dette er tilfældet for dig, skal du bare udskifte dit browsernavn og skrive alt det samme.

 1. Åbn CMD-kommandokonsollen. Du kan gøre dette på to måder: 1) ved at trykke på "Windows" + "R" tasterne samtidigt, skriv cmd og klik på "OK" eller 2) gå til "Start", skriv "cmd" i søgefeltet og vælg den første resultat.
 2. Når kommandokonsollen åbner, skal du skrive følgende: "start chrome" webnavn "". Du skal skrive den fulde URL på den side, du vil besøge. Det skulle se ud som: "start chrome www.miracomosehace.com".
 3. Tryk på "Enter"-tasten på dit tastatur.

Og så nemt er det at åbne en webside fra en kommando med CMD. Hvis du er interesseret, er det også muligt at indtaste en webside fra kommandokonsollen på mode navigation privat af din browser. Som i det foregående tilfælde vil vi af praktiske årsager tage Google Chrome som eksempel.

 1. Gå ind i CMD-kommandokonsollen.
 2. Skriv følgende kommando: "start chrome / inkognito" webnavn "". Det er vigtigt, at du sætter et mellemrum mellem "Chrome" og den fremadgående skråstreg (/). Ellers får du en fejl. Det skulle se sådan ud: “start chrome / incognito www.miracomosehace.com”.
 3. Tryk på "Enter"-tasten.

Derefter åbnes et nyt inkognitovindue og viser den side, du indtastede. Selvom denne kommando ikke er på listen over bedste CMD-kommandoer på grund af dens anvendelighed, er den bestemt meget interessant. Du vil helt sikkert imponere dine venner.

Sådan åbner du en webside fra Windows Run-vinduet

I virkeligheden er kommandokonsollen ikke det eneste vindue, der kan køre programmer. I dette tilfælde fortæller vi dig, at du også kan bruge vinduet Kør til at få adgang til den ønskede webside. Som i det foregående tilfælde, det er en meget enkel proces hvilket ikke tager mere end et par sekunder. Følg disse trin:

 1. Åbn vinduet Kør. For at gøre dette skal du trykke på tasterne samtidigt "Windows" + "R" eller søg efter det ved navn i Windows-søgelinjen.
 2. Skriv ordet chrome efterfulgt af den hjemmeside, du vil gå til. Det skulle se sådan ud: "chrome www.miracomosehace.com".
 3. Hvis du vil have en inkognitobrowser, skal du blot tilføje dette ord til kommandoen. Det vil se sådan ud: "chrome/incognito www.miracomosehace.com"

Som du kan se, er det meget nemt at få adgang til en webside fra Windows Run-vinduet. Hermed kan du også køre andre programmer.

Sådan åbner du et program på din computer fra en kommando med CMD

CMD er en kraftfuld kommandokonsol, der lader dig gøre meget mere end blot at åbne websider i din browser. Det lader dig kontrollere mange aspekter af operativsystemet, rette fejl og rette fejl.

Hvis du kombinerer dens brug med PowerShell, du vil ikke have nogen grænser. Nu, selvom mulighederne er praktisk talt ubegrænsede, vil vi nu gerne lære dig noget grundlæggende: at åbne enhver applikation fra CMD. For at gøre det skal du følge disse trin:

 1. Når du har åbnet kommandokonsollen, skal du køre følgende kommando to gange: "cd .." (ja, med kolon).
 2. Skriv derefter "cd" efterfulgt af den fulde sti til mappen, der indeholder den eksekverbare applikation til det program, du ønsker at åbne.
 3. Til sidst skal du skrive kommandoen "start" efterfulgt af navnet på det program, du vil åbne, og afslutte med .exe. Lad os f.eks. sige, at du vil åbne Google Chrome. Den komplette proces ville være at skrive følgende: "cd.." "cd.." "cd Program Files\Google\Chrome\Application" og til sidst "start chrome.exe".

Selvom du i daglig computerbrug sandsynligvis ikke behøver at bruge disse kommandolinjer, skader det aldrig har kendskab til CMD konsol . Nu ved du, hvordan du åbner ethvert program og får adgang til en webside fra dette vindue.

En kommando, der kan være mere nyttig for dig, er den, der bruges til at tvangsfjerne elementer fra CMD, når de ikke ønsker at forlade dit system.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up