Sådan forvandler du ethvert billede til en mosaik af emojis - visuel effekt

I livet for enhver, der bruger sociale netværk eller sender beskeder til at kommunikere. Selv i regneark kan du inkludere disse sjove ikoner eller humørikoner. Men det er mærkeligt at skabe billeder med dem, der kommer til at ligne smukke kunstværker. Det er derfor, vi vil vise dig hvordan man forvandler ethvert billede til en mosaik af emojis, visuel effekt.

Med dette fantastiske værktøj kan enhver blive en sand mosaikkunstner. Ja, det er så nemt, fordi du bare skal vælge det billede, du ønsker, og appen tager sig af resten. Og det, der virkelig er fantastisk, er, at han kan gør ethvert billede eller billede til en mosaik af emojis.

Appen, der giver så meget at snakke om, hedder Emoji Mosaic og er opfundet og udviklet af Eric Andrew Lewis . Det er virkelig meget hurtigt, og du skal bare vælg det billede, du vil konvertere og på få sekunder vil det tilbyde dig et billede, der ligner originalen, men fuld af hundredvis af emojis.

Indeks
  1. Sådan gør du ethvert billede til en emoji-mosaik
  2. Fantastisk visuel effekt

Sådan gør du ethvert billede til en emoji-mosaik

Dette er virkelig en meget cool og sjov kreation, hvor disse små Emojis bruges, til at skabe et billede uden maling eller farver. Kun sammensætningen af ​​disse, hvor hvis du kan zoome ind på billedet, kan du indse, at de er trafiklys, ansigter, blade, indikationer, næver, alt hvad du kan forestille dig er i denne mosaik.

Uden tvivl har fantasien ingen grænser og gør denne applikation så enkel og nem at bruge, at den ikke kræver, at du downloader den til din computer eller mobilenhed.

Du indtaster bare webadressen og du finder den eneste knap du skal trykke på, når du laver et klip vil det vise dig mapperne på din computer og du skal søge det billede eller billede, du ønsker skal blive en mosaik af emojis.

Når du finder billedet, vil du vælge det ved at give et dobbeltklip og om et par sekunder begynder det at indlæse billedet, men nu bestående af hundredvis eller tusindvis af Emoji. Så, hvis du kan lide billedet, der tilbydes af programmet, kan du gemme det på din computer. For at gøre dette skal du højreklikke på billedet og vælge Gem.

Fantastisk visuel effekt

Den virkelighed, som denne applikation viser, duplikeringen af ​​det virkelige billede, er nogle gange overraskende. Der er lavet dubletter af kunstværker af anerkendte plastikkunstnere, og deres høje grad af lighed er sådan, at de ikke får dig til at tro, at den er dannet af disse Emoji, men når du zoomer ind, kan du se disse små og sjove figurer.

Det bliver en rigtig feber, gør ethvert billede til en mosaik af emojis. Og så meget, at de udgiver lignende applikationer for at konkurrere med dette værktøj, sådan er det med Emoji Mosaic Camera. En applikation oprettet af Google Play, men som ikke har skabt samme effekt og interesse.

Disse versioner tilbyder ikke samme kvalitet og realisme som den originale applikation, for for at vide, hvad hvert billede er lavet af, skal du zoome meget ind.

Det er en pointe i dens favør, også det faktum, at det ikke kan downloades, og du kun skal have en internetforbindelse, så du altid kan gør ethvert billede til en mosaik af emojis.

Hvor nemt er det at anvende kunst i daglige begivenheder i dit liv, forvandle et simpelt billede til en smuk visuel effekt og transformere dine billeder med enkle applikationer. Det kan du se på en meget enkel og meget enkel måde, du har lært at forvandle ethvert billede til en mosaik af emojis, en visuel effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up