Sådan renser, optimerer og fremskynder min Windows-pc med Advanced SystemCare

Når vi bruger vores personlige computer, er den fyldt med computeraffald, disse filer laver på en eller anden måde processerne, de udføres langsomt.

Det har direkte indflydelse på vores pc's ydeevne og ydeevne. Og da vi ved dette og gerne vil hjælpe dig, vil vi i den næste tutorial vise dig et fantastisk værktøj, og du vil lære at rense, optimere og fremskynde min Windows-pc med Advanced SystemCare.

Så det er på tide, at ydeevnen på vores computer, der kører Windows-operativsystemet, vender tilbage til, hvordan den var i begyndelsen. Af denne grund vil vi præsentere dig for et perfekt program til dette, og det hedder Advanced SystemCare. Dette vil tilbyde dig mere end 25 hjælpeprogrammer vil rense, optimere og fremskynde din pc Om et par minutter.

Fra det øjeblik du installerer den og med et enkelt klik vil du give nyt liv til din computer, og du troede helt sikkert, at du skulle købe en ny. Dette er kun tilladt af disse optimeringsprogrammer Windows og vi vil vise dig her ligesom programpakken, som er vigtig efter formatering af Windows.

Indeks
  1. Sådan renser, optimerer og fremskynder min Windows-pc med Advanced SystemCare
  2. Trin til at rense, optimere og fremskynde min Windows-pc med Advanced SystemCare

Sådan renser, optimerer og fremskynder min Windows-pc med Advanced SystemCare

Dette værktøj er i stand til at rense vores harddisk grundigt og opdage uønskede filer og derefter fjerne dem fra systemet. Men ikke kun det, den kan genkende mellem midlertidige filer, billedcaches, systemlogfiler, opdateringscache. Dette vil give os mere plads og en total rengøring af vores Harddisk.

Udover at frigøre plads og rydde op i skrald, giver det os også mulighed for at beskytte vores personlige oplysninger, som er indeholdt i pc'er.

Det gør den gennem Privacy Sweep-systemet, som den beskytter os mod cyberhackere . Programmet vil til enhver tid blokere adgangen til enhver proces, der forsøger at komme ind på vores computer.

En anden af ​​de vidunderlige fordele, som dette multifunktionelle program kan tilbyde os, er at forbedre opstarten ved kun at bruge de nødvendige processer. Undgå dem, du ikke har brug for, og som kun bremser opstartsprocessen. Det hjælper os også med at stoppe programmer, der kører i baggrunden og brug ikke RAM-hukommelse.

Og en yderligere fordel, som vi får, når vi installerer dette program, er at give det en højere forbindelseshastighed. Da du vil konfigurere denne forbindelse på en korrekt måde, så ydelsen er optimal. Så der er mange fordele, som vi får ved kun én app, og så fortæller vi dig, hvordan du kan bruge den.

Trin til at rense, optimere og fremskynde min Windows-pc med Advanced SystemCare

For at downloade og installere dette program kan du gøre det meget enkelt og hurtigt fra den officielle hjemmeside. Når denne proces er afsluttet, skal du åbn værktøjet og gør dig bekendt med grænsefladen , dens faner og bedst af alt, den er på spansk. Det vil derfor til enhver tid være meget nemt at vide, hvilken funktion du skal bruge.

En af de første sektioner, som du kan indtaste, er i Caring, hvor vi finder forskellige muligheder. Alle af dem er meget vigtige for vedligeholdelsen af ​​pc'en, vi kan angive den, vi har brug for i øjeblikket eller dem alle på samme tid, og så klikker vi på Start. Her kan vi finde, Fej privatliv, optimer opstart, rens uønskede filer, rens registre.

Reparer genveje, fjern spyware, optimer systemet og gør internettet hurtigere, en anden sektion, som vi finder, er Speed ​​up. Hvis vi vælger dyb optimering, kan vi forbedre og fremskynde ydeevnen på vores pc.

Men med angivelse af hvilke elementer der vil blive optimeret i processen. L' Turbo-boost mulighed vil hjælpe os med at frigøre plads i RAM ved at stoppe unødvendige processer.

Find også sektionen Beskyt, som vil beskytte vores personlige oplysninger mod mulige angreb. Det er vigtigt for dig at vide, at mange af disse muligheder kun er tilgængelige i Pro-versionen af ​​programmet. Det betyder, at du ikke vil have dem i den gratis version, og du skal betale for disse tjenester.

På denne måde viser vi dig, hvor enkelt og nemt dette vidunderlige værktøj er lige ved hånden, og det vil hjælpe dig til rense, optimere og fremskynde min Windows-pc med Advanced SystemCare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up