Hvad er Body Area Networks - BAN'er, og hvad er de til?

I dag har teknologien udviklet sig på en sådan måde, at videnskaben sigter mod at etablere alle forbindelser og alle typer netværk i trådløse computere. Slet med andre ord permanent brugen af ​​netværkskabler i systemer.

Derfor er mange teknologier blevet udviklet af forskellige virksomheder, men blandt de vigtigste er der BAN- eller WBAN-teknologi som lover at blive en af ​​løsningerne til at forbedre folks kropssensorer.

Hvis du er ny i dette emne og stadig ikke ved, hvad kropsnetværk er til for eller hvordan du bruger dem, så fortvivl ikke. Da formålet med denne artikel er at gøre kendt og fortælle dig på en enkel måde, hvad dette netværk er.

Indeks
  1. Hvad er kropsnetværk?
  2. Hvad bruges kropsnetværk til?
  3. Hvilke computere kan tilsluttes dette netværk?
  4. Hvordan fungerer kroppens netværk?

Hvad er kropsnetværk?

Så er det nødvendigt at vide, hvad kropsnetværkene egentlig betyder, eller ved dens engelske oversættelse på engelsk "wireless body area network". WBAN eller BAN er således et netværk, hvori kun lavenergi-enheder er forbundet med en menneskelig krop .

Med andre ord, tilslutningen af ​​dette udstyr har ikke særlig stor afstand den har normalt en parameter på 5 eller 8 meter rundt, så enhederne begynder at vise fejl på grund af forbindelsens ineffektivitet.

Det er meget vigtigt at påpege, at denne teknologi ikke er blevet fuldstændig undersøgt, den er stadig i testfasen, hvor få hold er i stand til at vise gode resultater med den. Selvom vi med de bemærkelsesværdige fremskridt inden for teknologi kan sige, at om et par år vil det være forbi.

Hvad bruges kropsnetværk til?

Body area networks har forskellige lovende formål, blandt de vigtigste er forbedring af det medicinske system i verden for med denne teknologi ville det være meget nemmere at følge forskellige behandlinger og evalueringer hos patienter.

For eksempel er ideen om, at sådan teknologi kan implementeres i udstyr såsom pacemakere, stetoskoper, ventiler og andre medicinske værktøjer og instrumenter, allerede ved at blive implementeret og udviklet.

Selvom det ikke kun er begrænset til medicin, kan denne teknologi også bruges i personlig træning. For eksempel er nogle sensorer designet som armringe og fodlænker til at måle ekstremitetsbevægelsesdata.

Hvilke computere kan tilsluttes dette netværk?

I øjeblikket er der teams, som denne teknologi allerede arbejder med. For eksempel smarte ure , disse enheder er allerede avancerede nok til at bestemme sundhedsfaktorer såsom måling af puls over en periode, såsom Xiaomi mi Band, der tillader optagelse af puls og endda øge frekvensen. .

Et andet stykke udstyr, der allerede bruger denne teknologi, er høretelefoner og mikrofoner . Med disse enheder kan mange faktorer bestemmes i en persons stemme, inklusive, gennem modtagelse af lyd, er det muligt at vide, hvornår en person lider af et relateret symptom.

Hvordan fungerer kroppens netværk?

For at kropsnetværksteknologien skal fungere, 2 hovedfaktorer er nødvendige , den første er sensoren på personens krop, som registrerer de data, der skal gemmes. Og det andet er et element, der har evnen til at administrere denne information.

Kort sagt ville vi have brug for en sensor i kroppen og D' en computer hvem vedligeholder disse oplysninger. Der er også et valgfrit element, som er Internettet hvilket kan gøres gennem en forbindelse med WLAN-teknologi, og som vil forbedre processen med at transmittere nævnte data.

Denne teknologi, selvom den ikke er fuldt udviklet, viser, at den meget snart vil være i stand til at hjælpe uigendriveligt i pleje og evaluering af kroppen. Alt dette takket være den effektive og optimale udvikling af tilsluttet udstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up