Sådan konverteres en e-bog til ethvert format gratis

Filer i e-bogsformat er det mest behagelige at læse en bog i mange timer og ikke belaste dine øjne på en enhed som Kindle. Problemet med disse filtyper er kompatibiliteten af ​​formatet med forskellige enheder. Men dette er ikke et problem, fordi der er flere applikationer til Konverter en e-bog til ethvert format gratis.

Selvom e-bogen er et bedre format til læsning, er formatet PDF er mere populær på grund af dens kompatibilitet med næsten alle enheder. Der er også e-læsere, der ikke er kompatible med andre e-bogsformater, såsom Kindle.

På trods af at Kindle er et af de bedste e-læsermærker på markedet i dag, er dets svage punkt uforeneligheden med forskellige e-bogsformater. Heldigvis har det udviklet sig, og de seneste modeller er kompatible med flere formater.

Indeks
  1. Hvordan konverterer man en e-bog til ethvert format?
    1. Skift format med en desktop-app
    2. Skift format online
  2. Mest brugte formater

Hvordan konverterer man en e-bog til ethvert format?

Kompatibilitetsproblemet mellem formater kan løses ved at konvertere en e-bog til et hvilket som helst andet format. Det findes online- og desktopapplikationer som du kan bruge til at foretage ændringen.

Skift format med en desktop-app

Hvis du brænder for at læse, og du ejer en e-læser, vil du helt sikkert kende Caliber . Dette program er det mest brugte til at konvertere ethvert format. Det anbefales stærkt til Kindle-brugere, fordi efter at have udført konverteringen, du kan downloade filen direkte til enheden . Denne applikation er gratis og tilgængelig på Windows, Mac OS og Linux.

Download Caliber fra dets officielle websted, og installer det derefter. Installationsprocessen er ret enkel og intuitiv, den vil kun bede dig om type e-læser du bruger. Det er bare for at give en mere præcis service, men hvis du ikke har en eReader eller ikke ved hvilken model du har, sker der ikke noget.

Næste skridt er at tilføje den digitale bog i appen. For at gøre dette skal du klikke på knappen Tilføj bøger i den øverste højre del af applikationen. Fordelen ved Caliber er, at den genkender næsten alle afspilningsformater.

Når bogen er indlæst på hovedskærmen, vælger du den med et enkelt klik og trykker på knappen konvertere bøger . Du har mulighed for at konvertere en enkelt bog eller konvertere flere på én gang.

Vælg outputformat du ønsker, og se et eksempel på skærmen, hvordan den endelige fil vil se ud. De tilgængelige konfigurationsmuligheder for applikationen er allerede meget specifikke. Fra bogens omslag og metadata til den type enhed, outputformatet er beregnet til.

Hvis du er en avanceret bruger, kan du gå videre og foretage indstillinger mere detaljeret. Men hvis du ikke ved, hvordan appen fungerer med udvælgelsen af ​​outputformat, skal du bare have gode resultater.

Skift format online

Hvis du ikke ønsker at installere et program på din pc, er der flere onlineværktøjer til at konvertere en e-bog til et andet format. En af de mest populære muligheder er online konvertering.

Ud over e-bøger, du kan konvertere billeder, lyd, videoer blandt andre tilgængelige muligheder. Tilgængelige e-bogsformater er: AZW, EPub, FB2, LIT, LRF, MOBI, PDB, PDF og TCR.

For at udføre konverteringen skal du uploade filen direkte fra din pc, via URL, fra Dropbox eller fra Google Drev. Vælg derefter outputformatet. Tilføj endelig bogdata såsom navn, forfatter, kilde og læser, hvor filen skal bruges. Konverteringen er næsten øjeblikkelig og slutresultatet er tilfredsstillende.

Mest brugte formater

EPub. Det er et af de mest udbredte digitale bogformater. Det er en open source-standard til udgivelse af e-bøger. Dens fordel er, at den er kompatibel med næsten alle enheder.

MOBI. Den er baseret på Open Book-standarden og er et af de få formater, der understøttes af Kindle e-læsere.

AZW. Dette er den type format, der bruges til Kindle-enheder. Kun Amazon-mærkede enheder understøtter dette format.

PDF. Selvom det ikke er et e-bogsformat, er det et af de mest brugte til læsning på grund af dets kompatibilitet med flere enheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up