Hvad er en PKG-fil, og hvordan åbner jeg den på min Windows-pc?

I computerverdenen vil vi altid have noget nyt at lære. Et eksempel er pkg-fil, og hvordan man åbner den med Windows ; Selvom det ikke er velkendt, men det kan give os hovedpine, hvis vi støder på det på vores pc og ikke ved, hvad vi skal gøre med denne fil. Med dette i tankerne vil vi kort undersøge deres definition, og ved at analysere hver type vil vi angive muligheden for at åbne dem i Windows.

Indeks
 1. Hvad er en pkg fil?
 2. Typer af Pkg-filer og hvordan man åbner dem i Windows
  1. Symbian-pakkefil
  2. Playstation Store og pkg-fil
  3. Mac OS X
  4. CoCreate
  5. Midtown Madness 2 med pkg-fil

Hvad er en pkg fil?

PKG er en filtypenavn, der bruges af flere programmer eller applikationer. Indholdet af PKG-pakken på dit system afhænger i høj grad af den enhed, det operativsystem og de programmer, du har downloadet eller installeret. Pkg-udvidelsen angiver en pakkefil, der indeholder en installationsfil og eksekverbare filer.

Så vil vi beskrive forskellige typer pkg-filer og hvordan man åbner dem i Windows.

Typer af Pkg-filer og hvordan man åbner dem i Windows

Symbian-pakkefil

Det pkg filer under dette operativsystem er databasetekstfiler, hvor de indeholder information om installationen, angiver leverandørens navn, de sprog, der understøttes af applikationen og softwareafhængighederne. Det skal bemærkes, at Symbian-systemet er et af de bedste operativsystemer, som Nokia bruger på sine mobiler.

Generelt kan dem med pkg-udvidelsen ikke åbnes direkte i Windows; men som vi nævnte før, det er tekstfiler, de kan derfor åbnes og ændres med en teksteditor, som f.eks Notesblok i Windows. Hvis denne mulighed mislykkes, kan du downloade CreateSis eller Unsis; Disse er gratis værktøjer, der gør det nemt at åbne disse typer filer.

Playstation Store og pkg-fil

Hvis du downloadede pkg-filen fra en online butik med spil til PS3 og PSP computere , tilhører de kategorien spilfiler. Dette krypterede format er kun kompatibelt med Sony-enheder, de bruger det til at overføre spil, opdateringer og demoer, der kan downloades.

I dette aspekt, hvad der foreslås til at åbne denne spilfil er at overføre den til en Sony PSP3 eller PSP . Hertil kan overførslen ske via USB, Memory Stick eller via en netværksforbindelse.

Mac OS X

Hvis pkg-filen tilhører dette operativsystem, er det en installationsfilpakke, der allerede er komprimeret og brugt til at installere programmer under Apple-firmaets MAC OS X-miljø. Med det i tankerne kan denne pakke kun åbnes i et Apple-installationsprogram og sørg for, hvilken type version du har.

CoCreate

Der er pakker, som er pakkefiler oprettet af det programmer af CoCreate-modellering disse bruges til 3D-modellering i et komprimeret format, så de kan overføres over internettet.

Hvis pkg-udvidelsen tilhører dette program, kan du åbne den i Windows med softwaren CoCreate Modeling, som kan downloades med en gratis licens, eller den kan også ses med Adobe Acrobat DC. Hvis du ikke har det, kan du downloade det gratis.

Når programmet er åbent, går du til topmenuen, i filfanen klikker du på "Åbn..." og i dialogboksen peger du på fil med filtypenavnet pkg.

Midtown Madness 2 med pkg-fil

Denne software er en racersimulator og fungerer også med pkg-udvidelsen, som en datafil, der indeholder 3D-modeller og grafisk information fra spillet.For at åbne denne type fil på Windows skal du downloade Midtown Madness-softwaren, den gratis version er stadig tilgængelig.

Hvis det ikke er muligt at opnå dette, har vi Zanoza ZModeler program det er et tredimensionelt modelleringsværktøj, det har en gratis licens til at downloade.

Mekanismen for at åbne filen i Windows er den samme som i alle programmer, den går til topmenuen, vi klikker på "fil" og derefter på "åbn".

Endelig kan vi observere mangfoldigheden af ​​oprindelse af denne type pkg-fil og hvordan man åbner den i Windows . Hvis du støder på denne udvidelse, skal du blot identificere filtypen og overveje mulighederne.

Vi hjælper dig med at spare tid ved at lette administrationen på netværk og på din computer. Hvis du ønsker det, kan du dele din oplevelse med disse filer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up