Hvordan øger jeg RAM-hukommelsen på min computer eller bærbare computer? - Hurtigt og nemt

Det vædder er lagerpladsen i elektroniske enheder og udstyr. I den gemmes systemdata, denne plads er faktisk den vigtigste, da alle aspekter af operativsystemet er beregnet til det.

Hun er også kendt som flygtig hukommelse , fordi det kræver en strømkilde for at fungere korrekt, og mange brugere søger at frigøre RAM, når de bruger computeren. Derudover kan de lagrede data ændre sig baseret på forbedringer i systemdriften.

Indeks
  1. Hvordan øger jeg RAM-hukommelsen på min computer eller bærbare computer?
    1. Hvordan ændrer man RAM-hukommelsen på din computer eller laptop til en hukommelse med meget mere lagerkapacitet?
  2. Trin til at ændre RAM-hukommelsen på din computer eller bærbare computer

Hvordan øger jeg RAM-hukommelsen på min computer eller bærbare computer?

Hvis du er en af ​​dem, der konstant har brug for at downloade programmer, apps eller filer, er chancerne for, at du er stødt på det problemer med opbevaring og udførelse mens du udfører forskellige opgaver på din computer eller bærbare computer.

Denne situation kan blive noget irriterende og ubehagelig, og det er ikke underligt. Selvom løse dette problem, som regel ret simpelt. I dag lærer vi dig den teknik, du kan anvende for at komme dette problem til livs.

Hvordan ændrer man RAM-hukommelsen på din computer eller laptop til en hukommelse med meget mere lagerkapacitet?

Dette alternativ er meget mere levedygtigt og praktisk, og det kræver kun køb af ny RAM-hukommelse, som har meget mere lagerkapacitet. Du skal dog tage højde for nogle vigtige aspekter, når du køber en ny RAM-hukommelse, blandt hvilke følgende skiller sig ud:

  • Den første ting at gøre er at kender typen af ​​hukommelse tilgængelig på din computer eller bærbare computer. Hvis du stadig ikke kender til det, kan du indtaste dette link , takket være denne side kan du få hjælp til hvilken type RAM-hukommelse dit udstyr har.
  • Ved indtastning vil du finde to muligheder, hvoraf den ene er "vælg computer" .
  • Hvis du kender mærket på din computer eller bærbare computer, skal du vælge seriekode og modeltype .
  • Når du indtaster disse oplysninger, vil siden automatisk generere den type RAM, du har, og dens lagerkapacitet
  • Har du derimod ikke denne viden, skal du klikke på muligheden "computer scanning" . Systemet vil tage sig af en mere grundig undersøgelse af din computer og tilbyde dig de indhentede data.
  • Når du kender den rigtige type RAM til din computer, kan du købe en ny med meget mere lagerkapacitet.

Trin til at ændre RAM-hukommelsen på din computer eller bærbare computer

Først skal du sikre dig, at computeren eller den bærbare er uddøde . Hvis der er tale om en stationær computer, er det nødvendigt at koble fra . Vent mindst ti sekunder for at starte redigeringsprocessen.

Hvis du nu har en bærbar, fjern batteriet og hold tænd/sluk-knappen nede i mindst 10 sekunder for at sikre, at du bruger den resterende strøm.

Gå derefter til hvor vædder . I en bærbar kan det meget nemt skelnes, for ved siden af ​​et af bagcoverne, lige ved siden af ​​skruen, er der et tal, der hentyder til det.

Brug en skruetrækker til at indtaste dette felt, fjern forsigtigt metaltappene placeret på siderne, der understøtter det. Det er vigtigt, før du fjerner RAM-hukommelsen, at observere placeringen og den nøjagtige placering af slotsene for at placere den nye hukommelse korrekt.

Til sidst sættes låget på igen. Tænd for computeren og gå til skrivebordet. Højreklik derefter og vælg "ejendomme" . Og hvis du ser nærmere på systemdetaljerne, vil du i det installerede RAM-element finde de nye hukommelsesdata med meget mere lagerplads.

Som du kan se, er processen ret enkel, det gør ikke noget, hvis du ikke er digital ekspert, det kræver blot lidt tålmodighed og at følge alle trin-for-trin instruktionerne. Det er også vigtigt, at du ved, hvordan du kan se, om RAM-hukommelsen er brændt eller beskadiget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up