Sådan gendannes historikken for tilsluttede USB-enheder på min pc

Kend historien om tilsluttede USB-enheder siden computeren først blev tændt er et meget nyttigt værktøj, og i dag skal vi fortælle dig hvorfor.

Ud over internettet har enhver forbindelse, der oprettes gennem disse porte (hovedsageligt et USB-drev), en tendens til at rumme en eller anden form for risiko. Da de er levested for vira.

I tilfælde af at den computer, du bruger, er personlig eller fra et offentligt netværk, er der mulighed for ikke at kunne kontrollere antallet af tilsluttede enheder, og dette repræsenterer et brud på beskyttelsesbarriererne.

Hvis du desværre har en grad af infektion i operativsystemet (og du vil vide dets oprindelse), eller hvis du bare vil have en liste for at holde kontrollen. Denne historie kan være meget nyttig for dig .

Metoder til at hente USB-enhedshistorik

Denne procedure kan gøres fra computerens komfort eller ved at bruge et bærbart tredjepartsprogram. Brug af begge anbefales.

Faktisk er begge i stand til at fuldføre opgaven, selvom den ene giver mere detaljerede oplysninger end den anden. Nytten af ​​disse historier er dog lige ved hånden, og i dag kan du lære, hvordan du gør det.

Hent historik fra kommandoprompt

Adgang til denne sektion er ret enkel, men dette afhænger direkte af den version af Windows, der bruges af din computer . For eksempel, for brugere, der bruger tidligere versioner end Windows 10, skal de indtaste ordet "cmd" i søgemaskinen eller funktionen "Kør" for at åbne den.

På den anden side skal de, der bruger dette nye styresystem, kun højreklikke på "Startmenuen" for at få direkte adgang til det.

Når kommandovinduet åbnes, skal du vende tilbage til roden af ​​drev "C" skriv "cd" efterfulgt af "Enter"-tasten, indtil du gør det.

Det næste trin vil være at indtaste kommandoen » reg forespørgsel hklm\system\currentcontrolset\enum\usbstor /s uden anførselstegn, og tryk derefter på "Enter"-tasten igen.

I vinduet vises automatisk en liste over alle enheder, der nogensinde har været tilsluttet computeren, ledsaget af deres identifikation.

Brug USBDeview til at erhverve historik

Hvis USB-enhedshistorikken fra kommandoprompten ikke ser behagelig ud for det blotte øje, er der altid et tredjepartsprogram, der kan hjælpe dig.

Selvom internettet er omgivet af en masse software, der lover at opfylde dette formål. Det er det mest anbefalede at have bærbare funktioner, lav vægt og masser af detaljer i sin rapport.

Hvad angår USBDeview, kan det købes via dets officielle websted som en direkte download. Derudover er den kompatibel med Windows-versioner lige fra XP til den nyeste.

Den ZIP-komprimering, du skal downloade, afhænger af, hvor mange bits den browser, du vil analysere, fungerer med, og når den er færdig, skal du bare pakke den ud og køre den.

Softwaren vil automatisk give dig en rapport med den komplette liste over enheder der har været tilsluttet ved computeren. Ledsaget af oplysninger såsom dens navn, beskrivelse, den driver, den bruger, dens serienummer, blandt andre.

Hvordan får man USB-enhedshistorik?

Det hele afhænger af computerens evne til at gemme nødvendige data på tilsluttede enheder. Hovedfunktionen af ​​denne færdighed er, at når som helst admin-brugeren eller nogen anden forbinder en enhed. Dette forbliver gemt på computeren.

På denne måde forsøger vi også ikke at skulle geninstallere driverne for at bruge det. Takket være dette vil denne historie inkludere de enheder, der i øjeblikket ikke er forbundet til computeren, på listen.

Så med disse enkle metoder kan du få kontrol over hver af enhederne som allerede er kommet ind på din computer.

Periferiudstyrets historie USB vil fungere som et værktøj til at finde mulige kilder til forurening og brud på privatlivets fred. For at undgå den næste forbindelse.

Indeks
  1. Metoder til at hente USB-enhedshistorik
    1. Hent historik fra kommandoprompt
    2. Brug USBDeview til at erhverve historik
  2. Hvordan får man USB-enhedshistorik?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up