Sådan rettes NVRAM ADVARSEL: Err = 0x01 og 0x10 fejl på Android-enheder

En meget almindelig fejl blandt brugere, der vælger Android-enheder, er NVRAM ADVARSEL Err = 0x01 og 0x10 . Dette sker blandt brugere, der stadig vælger at installere roms efter eget valg ret ofte på deres enheder.

For at vide, hvordan man løser denne fejl på Android-mobilenheder, er der flere metoder til at overveje for at gøre det hurtigt. Det proceduren er generelt meget enkel og det er ikke en fejl karakteriseret ved systemskader.

Hvorfor får jeg NVRAM WARNING Err=0x01 og 0x10 på Android?

Som allerede nævnt genereres denne fejl, når brugeren har installeret en rom på sin Android-mobilenhed. For dem af jer, der ikke ved det, er roms en del af operativsystemet, der tillader Android at starte normalt.

Android er et gratis softwareoperativsystem, som dets avancerede brugere i udviklingsverdenen elsker. Og for dem, der ønsker det forbedre deres enheds muligheder opdatere Android-systemet, blandt andre faktorer, der skal tages i betragtning.

Det giver også Android-mobilenheder mulighed for at blive opdateret til deres nyeste version i en periode, hvor producenten ikke tilbyder support. Det er en god mulighed at overveje, hvis du vil lære lidt mere om Android som styresystem og være i stand til at reparere disse computere.

Før du fikser NVRAM Err=0x01 og 0x10 advarselsfejl på Android-enheder

Det vigtigste at overveje, før du fortsætter med fejlfinding af denne fejl NVRAM ADVARSEL: Err=0x10 er grundlæggende. Vi skal bare have adgang til ROOT-tilladelser som tillader fuldstændig styring af Android-systemfunktioner på mobilen.

Aktivering af Android ROOT-tilladelser med iRoot er en af ​​de nemmeste og nemmeste måder at begynde at løse fejlen på.

Ret NVRAM ADVARSEL Err=0x01 og 0x10 på Android-enheder

Denne fejl er ikke alvorlig , ellers betragtes det som irriterende, fordi det optræder mellem den mobile enheds Wi-Fi-netværk. Et andet problem, som denne fejl kan rejse, er at forhindre brugeren i at oprette forbindelse til et nyt Wi-Fi-netværk.

Det vigtigste at starte med vil være at downloade og korrekt installere MTK NVRAM 0x10 FIX-applikationen på vores Android-mobilenhed. Dens eneste funktion vil være at løse NVRAM ADVARSEL Err = 0x01 og 0x10 fejl fuldstændig effektivt og hurtigt.

Ikke at følge

Når applikationen er installeret, åbnes den for at starte proceduren. Når "RET DET!" Vises lad os klemme den.

Det root-tilladelser tilsvarende skal være givet for at applikationen kører korrekt. Tidligere skulle vi allerede have kontrol over de samme tilladelser.

3. Meddelelsen "NVRAM-fejl blev rettet. Du skal genstarte for at anvende ændringer" skal være synlig. Der vil også være en "REBOOT" knap, som vi kan genstarte telefonen med.

4. Når den mobile enhed genstarter, står du tilbage med bare gå tilbage til Indstillinger og for at få adgang til administrationen af ​​Wi-Fi-netværket På dette tidspunkt, og hvis alt blev gjort korrekt, vil fejlen NVRAM ADVARSEL Err = 0x01 og 0x10 ikke være der.

Hvis fejlen fortsætter, anbefales det at trykke på det som et Wi-Fi-netværk og klikke på "glem dette netværk". Det er meget nemt at fortryde denne fejl, og som du kan se, skader den ikke nogen af ​​funktionerne på den mobile enhed.

Det anbefales ikke at gendanne nogen Android-enhed direkte til fabriksindstillingerne for straks at rette sådanne fejl.

Det skal huskes, at denne fejl er almindelig i enheder med MTK-processor, hvis de ændrer ROM'en. Derfor er det vigtigt at se og kende vores mobiltelefons tekniske egenskaber.

Indeks
  1. Hvorfor får jeg NVRAM WARNING Err=0x01 og 0x10 på Android?
  2. Før du fikser NVRAM Err=0x01 og 0x10 advarselsfejl på Android-enheder
  3. Ret NVRAM ADVARSEL Err=0x01 og 0x10 på Android-enheder
    1. Ikke at følge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up