Sådan installeres og administreres plugins i Notepad++ til Windows 10

Det programmering er ekstremt vigtigt i den tid, vi lever i, og vi har de bedste værktøjer til at implementere det. Så at have alle ressourcer til rådighed vil hjælpe dig meget i dit arbejde, og det er vores mål.

Dette værktøj kaldes Notesblok++ og det er blevet en god allieret for alle, der leder efter mere funktionalitet i deres kodeeditorer, ideel til programmører.

Indeks
  1. Hvad er Notepad++?
  2. Hvordan installeres og administreres plugins i Notepad++ fra manager?
  3. Hvordan installeres plugins i Notepad++ uden manager?

Hvad er Notepad++?

Det er et program, som du kan redigere tekst og kildekoder gratis og understøtter også flere programmeringssprog.

Det er primært skabt til windows operativsystem og er så at sige en slags notesblok med forskellige avancerede muligheder for programmører.

Dette program har flere funktioner, blandt andet muligheden for at fremhæve ord fra visse programmeringssprog, så du nemt kan identificere dem. Plus, det lader dig åbne flere faner, så du kan se flere dokumenter på samme tid, hvis du har brug for det.

Du har også mulighed for at åbne filer med enhver udvidelse, selvom de ikke har nogen udvidelser oprindeligt i systemet. Du har også mulighed for at fremhæve parenteser, parenteser og klammeparenteser, gemme og gengive rammer og angive antallet af linjer, hvilket gør det nemmere at rette.

På denne måde når du laver en fejl, vil du ikke have noget problem finde ud af, hvor det er, vil du bare gå til det linjenummer, det peger på.

Kort sagt er det et ret komplet værktøj, og du kan installere det, når du vil, på dit Windows-operativsystem på en meget enkel måde. Men du kan ikke kun nyde alle de funktioner, som vi viste dig før, men den har også meget mere.

Derudover har du til din rådighed mulighed for tilføje plug-ins under programmering. Hvis det er det, du har brug for, skal du ikke bekymre dig, i denne artikel viser vi dig, hvordan du installerer og administrerer plugins i Notepad++.

Du kan også downloade Notepad++ fra Microsoft Store.

Hvordan installeres og administreres plugins i Notepad++ fra manager?

En anden fordel ved denne applikation er, at den har sin egen plugin-manager. I sine tidligere versioner hed det Admin plugins og selvom dens navn er ændret, forbliver dens funktionalitet den samme. Så du kan installere plugins uden problemer og finde dem i plugins-menuen for den førnævnte mulighed.

Det, der er praktisk ved denne app, er, at du kan finde en række plugins eller tilføjelser i den, der kan gøre Notepad++ bedre, men du bliver nødt til at installere. Så hvis du vil tilføje plugins til denne applikation, skal du kun markere dem til installation, og du kan bruge dem ved at bruge knappen Installer.

Og det er det, så simpelt som det, kan du tilføje de plugins, du ønsker. Og hvis du ikke har filhåndtering ? Intet problem, vi viser dig hvordan.

Hvordan installeres plugins i Notepad++ uden manager?

Selvom det kan virke lidt kompliceret installere plugins uden manager , sandheden er, at det er ret simpelt. Den første ting du skal gøre er at gå til internettet og downloade en administrator, som du normalt får som en komprimeret fil, som du skal udpakke eller udpakke.

Det er vigtigt at overveje systemversionen af ​​din pc, uanset om den er 32 eller 65 bit. Dette er for at når du downloader admin er den kompatibel med dit system, ellers vil den ikke fungere for dig.

Når du har downloadet den og udpakket, skal du indsætte filen på den placering "%LOCALAPPDATA%Notepad++ plugins" .

Hvis denne adresse ikke findes på dit system, skal du indsætte filen i denne sti "C:Program FilesNotepad++plugins". Hvis det er en 32 bit, skal du indsætte det i denne sti "C: Program Files (x86) Notepad++ plugins".

Endelig, hvis din udgiver Notesblok++ er åben, skal du lukke og genåbne den, for at ændringerne kan gemmes. På denne måde skulle de plugins, du downloadede, vises i programmets Plugins-menu.

Under hensyntagen til disse sidste trin, vil du være i stand til at downloade og installere alle Notepad++ plug-ins som du finder. Tag dog de rigtige forholdsregler, fordi ikke alle hjemmesider er fuldstændig pålidelige. Husk altid at oprette forbindelse til internettet på den sikreste måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up