Sådan rettes og elimineres Explorer.exe-fejlalarm ved start af Windows 7/8/10 - Meget nemt

I dag spekulerer mange brugere på, om der er nogen måde at rette alarmen på explorer.exe fejl som vises kl windows opstart . Dette fejlvindue er ret irriterende og kan være bekymrende, især hvis du ikke ved hvorfor det vises.

Bare rolig, vi viser dig de trin, du skal bruge for at slippe af med denne advarsel, uanset om din computer har Windows 10, eller hvis det er ældre versioner såsom 8 eller 7, samt andre relevante oplysninger.

Et andet problem, dit Windows-system kan have, er den blå skærm-fejl, som også er en fejl, der har tendens til at skræmme ejeren væk, men som er meget nem at rette.

Indeks
  1. Trin til at finde Explorer.exe-fejlalarm
  2. Hvordan helbreder du din computer fra Explorer.exe-fejl?
  3. Hvorfor opstår denne fejl?

Trin til at finde Explorer.exe-fejlalarm

Den første ting at gøre er at åbne » Start menu » af Windows, som du har, ved at bruge tastaturgenvejen eller ved at klikke på ikonet, som er i den nederste venstre del af skærmen, på proceslinjen.

I søgemaskinen, der vises, skal du skrive ordet " Regedit » og tryk eller giv « Indgang i nævnte element. Hvor systemet vil spørge dig, om du vil åbne filen, med knappen » Acceptere du bekræfter det.

På denne måde er vinduet » Registreringseditor » åbnes, hvor du i venstre side kan se en ret omfattende serie af drev, der findes på » computer “.

Den mulighed, vi har brug for for at løse Explorer.exe-fejlmeddelelsen, og som du vil klikke på den medfølgende pil, hedder » HKEY_CURRENT_USER og er normalt den anden tilgængelige vare fra toppen.

Således vil du få de filer, som denne mappe indeholder til at åbne, hvoraf du klikker på den, der siger » Software “. På samme måde vil flere muligheder blive vist.

Denne gang hedder den du skal bruge " Microsoft ". I dette trin skal der laves en parentes, fordi du skal være meget forsigtig med det sidste bogstav i denne fil, som skal være » T “.

Går du tilbage til trinene, vil du nu foretrække mappen, der siger " Windows NT ", hvor du vil klikke på" Nuværende version “. Og til sidst, glem ikke at åbne fanen » Windows “.

Hele dette besøg vil resultere i en række muligheder i højre side af skærmen. Af dem alle vil den, der vil interessere dig, være filen » belastning “.

Hvordan helbreder du din computer fra Explorer.exe-fejl?

Måden, hvorpå fejlmeddelelsesproblemet kan løses, er at slippe af med den genstand, der forårsager det, som er den, du lige har fundet.

Nu skal du højreklikke med musen på " belastning », vælg derefter muligheden « At slette ". Systemet vil konsultere implementeringen af ​​handlingen ved hjælp af en knap » Ja “.

Derefter kan du lukke alle de vinduer, du havde kørende, selv » Registreringseditor "fordi du ikke får brug for det mere."

For at fuldføre processen skal du genstarte Windows og computeren. Ved genstart vil du se Explorer.exe-fejlalarmsproblemet er blevet løst

Hvorfor opstår denne fejl?

Explorer.exe-fejlmeddelelsen, der vises ved opstart af Windows 10, 8 og 7, er forårsaget af en virus, der genererer den fil, du så ovenfor.

Disse fejlmeddelelser kommer fra ondsindede programmer, som inficerer din computer og formår at kopiere dette eksekverbare format et andet sted på systemet.

På denne måde formår de at ændre tallene eller en tast på " Tilmeld », hvilket fører til den allerede kendte præsentation.

Med andre ord vises et pop op-vindue, hver gang du starter din computer. Og de bevarer også en vis egenskab, som gør dem usynlig for brugeren og for antivirus. En anden måde at sige det på er, at de ikke rejser nogen mistanke.

I virkeligheden er det lige meget, om brugeren har en af ​​versionerne af Windows, fordi den skadelige fil virker for dem alle, inklusive Windows 10, 8 og 7.

Du kan også støde på andre fejl i dit Windows 10-program, såsom rapport-, opdaterings- eller VPN-forbindelsesfejl, men bare rolig, alle disse fejl kan nemt rettes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up