Sådan fjerner du forslag fra appen Kontakter i Windows 10

Windows er den mest omfattende software i computermiljøet. Faktisk er det etableret som en kerne, der udvikler en gruppe af operativsystemer, der sigter på at styre de tilgængelige ressourcer på en enhed. Det synes vi mere end 70 % af computere i verden bruger denne software .

Oprindelsen af ​​Windows går tilbage til 1985, hvor Microsoft-virksomheden allerede havde udviklet software til computere kaldet MS-DOS, og Windows ville forbedre det. Dette nye trin blev dog betragtet som komplet nok til at blive en fuldgyldig software.

Windows modtog et positivt svar fra brugerfællesskabet, så Microsoft besluttede at frigive den første version, som den kaldte Windows 1.0 . Og siden det øjeblik er mere end ti versioner blevet udviklet, hver med nye teknologiske fremskridt.

Indeks
  1. Hvordan fjerner man forslag fra appen Kontakter i Windows 10?
  2. Trin til at fjerne forslag til kontakter-app i Windows 10
  3. Nogle tilgængelige muligheder på proceslinjen

Hvordan fjerner man forslag fra appen Kontakter i Windows 10?

Windows 10 blev udgivet i midten af ​​2014 og er positioneret som den nye og forbedrede version af Microsoft-programfamilien. Det er en hurtig og multifunktionel grænseflade som udvikler smarte handlinger baseret på brugerens daglige aktiviteter. Det tilbyder også tilpasningsalternativer til navigation og andre værktøjer.

Det smarte design af Windows har gjort det muligt for softwaren ikke kun at være tilgængelig på computere, men også at omfatte nye innovative teknologier som f.eks. smartphone . Generelt er de smarte mobile enheder, der udfører computerfunktioner og grundlæggende funktioner på en mobiltelefon, såsom at sende og modtage opkald eller beskeder.

Windows Mobile er bestemt et formidabelt værktøj i forhold til teknologisk kvalitet og innovation. Den indeholder nogle tidligere konfigurationsindstillinger beregnet til at gøre livet mere behageligt for brugeren, og som i høj grad minder om Windows 10-muligheden.

Trin til at fjerne forslag til kontakter-app i Windows 10

I Windows 10 er der udviklet smarte teknologier, der gør det muligt at optimere visse funktioner. Så brugeren kan få mest muligt ud af sine applikationer.

En af disse muligheder kaldes "Kontakt ansøgningsforslag" . Dette søger at korrelere med de kontakter, vi har gemt på hvilken platform det er på.

Denne type værktøj kan være lidt ubelejligt for nogle. Især hos folk, der ikke er interesserede i at "udvide" antallet af personer eller kontakter. Dette kan selvfølgelig nemt løses ved at vælge de indstillinger, der er tilgængelige i Windows. For at gøre dette skal du følge indikationerne:

  • Klik på "at starte op" og få adgang til listen over tilgængelige muligheder. Der, vælg "indstillinger" .
  • Du skal derefter vælge portalen "personalisering" .
  • Tjek derefter indstillingen "opgavelinje" .
  • Når du er i proceslinjeafsnittet, vil du have adgang til forskellige rum til indstillinger. Skub fingeren hen over listen og tryk på indstillingen Kontakter .
  • I kontakter skal du vælge den blå skyderknap med alternativet "Vis kontakt i proceslinjen" som bliver grå for at angive, at denne indstilling er blevet deaktiveret.
  • Efter at have gennemført disse trin, vil du være i stand til at få adgang til proceslinjen med jævne mellemrum for at udføre andre aktiviteter.

Nogle tilgængelige muligheder på proceslinjen

Der er andre proceslinjeindstillinger, du kan indstille, hvis du vil optimere din enhed yderligere. Prøv at aktivere smarte funktioner som giver dig mulighed for at udføre aktiviteter meget hurtigere og fjerne funktioner, som du ikke finder nyttige.

Andre tilpasningsmuligheder, som du kan finde i den nye version af Windows 10, er indrammet i software navigationsmetoder såsom markøren eller markøren , baggrundsfarver og visning af thumbnail-mappeikoner.

På samme måde tilbyder Windows 10 også tilpasningsmuligheder. Hvormed du kan tilpasse styresystemet efter dine behov. For eksempel kan du fjerne kontaktikonet fra proceslinjen, blandt andre alternativer.

Endelig er det vigtigt at bemærke, at Windows 10-versionen byder på helt nye funktioner. Dette går ud over rutinen og garanterer også en bedre optimering arbejde udført på computeren.

Du kan også være interesseret, Sådan fjerner du kontaktikon fra Windows 10 proceslinje?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up