Sådan skjuler du Vis adgangskodeknap på Windows 10-loginskærmen

Så får vi se hvordan man skjuler knappen Vis adgangskode på Windows 10-loginskærmen en meget enkel og frem for alt hurtig måde.

Login-skærmen er en af ​​de ting, vi ser hver dag. Så snart vi tænder for vores computer, er dette det første, vi ser, og normalt er der ikke noget problem, når vi indtaster vores adgangskode.

Selvom vi laver en fejl, mens vi skriver det, sletter vi det og gør det om. Det er noget yderst normalt. Men når vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke er alene, kan knappen Vis adgangskode virke imod os.

Af denne grund er det bedst at deaktivere det, så det ikke vises på login-skærmen, og dermed ingen har en chance for at finde ud af det. Denne proces er ret enkel at udføre.

Så får vi se hvordan man gør det i Windows 10 Home og Windows 10 Enterprise . Da det i disse versioner gøres anderledes. Mens det i den første er nødvendigt at ændre Windows-registreringsdatabasen, i den anden kan vi gøre det fra de samme systemindstillinger.

Det, vi skal advare dig om, er, at fordi vi kommer til at røre ved Windows-registreringsdatabasen. Ideelt set bør du lave en sikkerhedskopi af den, hvis du laver en fejlagtig ændring, der kan forårsage systemnedbrud.

Indeks
 1. Fjern Vis adgangskodeknap i Windows 10 Login
 2. Fjern login-knap i Windows 10 Enterprise

Fjern Vis adgangskodeknap i Windows 10 Login

 • Til dette er den første ting at gøre at åbne Windows-registreringsdatabasen. Klik på start, og skriv derefter » regedit “, kan du også trykke på Win + R og regedit .
 • Når Windows-registreringsdatabasen er åben, går vi til venstre sidebjælke og navigerer til følgende adresse: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Policies\Microsoft\Windows\CredUI
 • Det du skal gøre er at finde værdien DeaktiverPasswordReveal i sag " CredUI ». Hvis denne værdi ikke vises, skal du oprette den.
 • For at oprette det skal du blot højreklikke på et tomt felt og derefter vælge » Ny værdi "og" 64-bit QWORD “.
 • Hvis du sætter værdien » 0 “, vil adgangskodeknappen blive vist. På den anden side, hvis du sætter værdien » 1 “, forsvinder knappen. Herefter skal du bare acceptere.
 • Du skal nu genstarte computeren for at ændringerne træder i kraft, og som du kan se, vises adgangskodeknappen ikke længere på login-skærmen i Windows 10.

Fjern login-knap i Windows 10 Enterprise

Hvis du har Enterprise-versionen af ​​Windows 10. Du behøver ikke at røre ved noget i registreringsdatabasen for at kunne deaktivere den pågældende knap.

 • Til dette skal vi trykke på knappen » Windows » fra vores tastatur, og så skriver vi » pedit.msc “. Vi vil nu gå til Computerkonfiguration > Administrative skabeloner > Windows-komponenter > Brugergrænseflade for legitimationsoplysninger.
 • Her skal du dobbeltklikke på » Vis ikke knappen afslør adgangskode og når et vindue åbnes, vil du se, at du har et par muligheder. Blandt dem kan du se den, der siger " handicappet “.
 • Når du har valgt denne mulighed, skal du genstarte computeren for at ændringerne træder i kraft. På denne måde vil knappen til at vise adgangskoden ikke længere være synlig på startskærmen.

I begge tilfælde kan du genaktivere knappen ved at ændre værdierne, du gentager hele processen og til sidst ændrer du værdien. Det er så enkelt som det.

Hvis du stadig er i tvivl om det, så kan du efterlade det i kommentarfeltet, som du kan nyde lidt nedenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up