Sådan downloades og installeres en skrifttype eller skrifttype på Windows | Trin for trin

Vi vil udvide din horisont. I denne artikel vil vi forklare hvordan man downloader og installerer en skrifttype på windows . Mange gange ønskede du at give et unikt præg for at fremhæve dit arbejde, og du indser, at du kun har standardbogstaver, såsom: Times New Roman, Arial, Calibri, og du begynder endda at se det attraktive tegneserie Sans .

Men det er ikke nødvendigt, at du skal begrænse dig til disse kilder, vi vil fortælle dig de anbefalede websteder for at installere dem, afhængigt af dit operativsystem. Så gør dig godt tilpas og nyd dette afsnit.

Indeks
 1. Find og download en skrifttype
 2. 4 trin til at installere en skrifttype i Windows 7
 3. Enkle trin til at installere en skrifttype i Windows 10
 4. Påmindelser

Find og download en skrifttype

Før vi undersøger skrifttyper, lad os være klar over nogle udtryk vedrørende typografi. TrueType (TTF) er et format skabt af virksomheden Æble i firserne; derefter solgte han licensen til Microsoft-virksomheden. Dette er gunstigt, da formatet endte med at være kompatibelt med begge Operativsystemer .

OpenType skrifttype (OTF), et format designet af Adobe og Microsoft i 1990'erne, blev forbedret i forhold til formatet skabt af Apple. Et punkt i dens favør er, at det forbedrer kvaliteten af ​​webskærme.

Den første ting at gøre er at finde websteder på internettet, der tilbyder dig gratis skrifttyper, der tilpasser sig det, du ønsker. En god hjemmeside er dafont.com, 1001freefonts eller urbanfonts, som præsenteres efter kategori. Med disse data, vi vil være i stand til at downloade og installere en skrifttype i Windows.

Før du sørger for at installere WinRar, et program til at udpakke ZIP-filer, da de normalt downloades til din computer som komprimerede filer . Selvom det også er muligt at udpakke uden WinRar. Nå, gå på arbejde.

4 trin til at installere en skrifttype i Windows 7

 1. Når den er downloadet, skal du for at installere en skrifttype i Windows finde mappen eller webstedet, hvor du vil udpakke dem.
 2. Vælg den komprimerede fil (med ZIP-udvidelse).
 3. Tryk på højre museknap og et vindue kommer frem med flere muligheder, du vil klikke på Udpak her... eller Udpak her... (hvis det vises på engelsk), på dette tidspunkt er det pakket ud, hvilket afspejler en fil med en udvidelse .ttf eller .otf
 4. Foretag valget med højre museknap, når vinduet med mulighederne kommer frem, klik på "installere" . Og klar.!. Et andet alternativ er at dobbeltklikke på filen, når vinduet åbner, trykker du på "install" knappen.

Her kommer den sjove del, tjek om du har udført installationen korrekt. Du kan åbne et hvilket som helst tekstbehandlingsprogram og prøve at ændre skrifttypen eller standardskrifttypen i Word- eller Power Point-dokumentet. Hvis du finder det nye bogstav, er skrifttypen allerede installeret. Nu hvor den kommer ind Windows 10 det er lige så enkelt.

Enkle trin til at installere en skrifttype i Windows 10

Vi finder 2 muligheder: Efter udpakning af filen, dobbeltklik og vinduet, der kommer frem, tryk på "install" knappen.

Det andet alternativ:

 1. Vi skal "Hjemmeside"
 2. Vi klikker på Kontrolpanel
 3. Når du finder mappen Fonts, ser du 3 muligheder, vi vælger "Se installerede skrifttyper" og et nyt vindue åbnes.
 4. Sammen med denne proces åbner vi mappen, hvor vi downloadede og pakkede kilderne ud.
 5. Derefter trækker vi tekstfilen (.ttf eller otf) og slipper den i vinduet, hvor de installerede skrifttyper er.
 6. Vi bemærker, at der vises en besked, der siger "Installation af skrifttyper" , det varer et par sekunder, når vi er færdige, vil vi se, hvordan disse bogstaver er knyttet til den eksisterende liste, så vi kan manipulere skrifttyperne i ethvert program, som vi har installeret i Windows. Nu er det også muligt at installere en font på en MAC.

Påmindelser

Når du installerer nye skrifttyper, skal du huske på, at hver skrifttype vil kun virke på den computer, den er installeret på . Hvis du deler filer, der bruger disse nye skrifttyper, med en anden på en anden pc, vil den nye skrifttype sandsynligvis blive vist anderledes. Den vil derfor blive erstattet af en standardtekst eller Times New Roma.

For at undgå dette problem, er det tilrådeligt at installere nye skrifttyper på den eller de computere, som du vil bruge eller se dokumentet på, så sørg for, at filen med det nye bogstav ser ens ud på de andre computere.

På dette tidspunkt har du allerede viden til at downloade og installere en skrifttype i Windows. Vi håber, du kan drage fordel af det og udstyre dit team med nye kilder, der giver en attraktivt præg på dit arbejde. Vi vil gerne høre din feedback og hjælpe flere brugere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up