Sådan rettes DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS-fejl i Windows 10?

Blå skærmfejl, såsom DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS-fejlen blive store irritationsmomenter som, hvis det ikke fjernes i tide, kan forhindre vigtige opgaver.

På trods af dette er de helt afslappede på Windows-enheder og deres løsninger er normalt hurtige og rettidige . I denne vejledning finder du en guide til at afslutte den blå skærm som følge af fejlen, fra forskellige muligheder.

Indeks
  1. Hvad er DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS-fejlen baseret på?
  2. Hvordan fjerner jeg DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS fejl?
    1. Udfør Windows Update
    2. PC scanning
    3. Kør sfc /scannow

Hvad er DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS-fejlen baseret på?

Denne fejl opstår, når input/output (I/O) handler udgiver ikke blokerede sider korrekt . Dette resulterer i fejlagtig driverfejl og er næsten altid ledsaget af andre fejl, hvis de ikke rettes i tide.

DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS fejlen kan også være forårsaget af tilstedeværelsen af ​​vira på systemet , korrupte vigtige filer og dårligt kørende programmer. Eller det kan være direkte relateret til Windows 10 billedfejl.

Som kendt vises blå skærmfejl på computere inden for få minutter efter Windows-start og er ledsaget af fejlkoder såsom fejlkode 0xE0000227.

Disse fejl ender normalt med at genstarte operatøren. Hvis dette er sket for dig, Vær ikke urolig dette er typisk for BSOD-fejl, og ligesom dem alle har denne en løsning.

Hvordan fjerner jeg DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS fejl?

At være en blå skærm af dødsfejl som fejl 0x000000C4, har den forskellige måder at løse sig selv effektivt på. Her er et par stykker:

Udfør Windows Update

En af årsagerne til DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS fejlen er imidlertid mangel på opdateringer almindeligt Windows-system.

Derudover giver opdatering af operativsystemet filomstrukturering, der vil overskrive beskadigede filer. For at gøre dette skal du trykke på Windows-logotasten på tastaturet. Søgemaskinen åbner, og du vil skrive "Opdater" der for at få opdaterings- og sikkerhedsafsnittet i overensstemmelse hermed.

Gå til det udpegede vindue "Windows opdatering" og se efter opdateringssektionen. Klik derefter på "Søg efter opdateringer" for at starte den automatiske søgeproces.

Når søgeprocessen er fuldført, begynder Windows at opdatere. Hvis processen ikke er fuldført efter et par minutter, kan du fejlfinde den ved at søge efter Windows Update-søgefejl. Hvis dette ikke er dit tilfælde, vil Windows opdatere korrekt, og det vil være nok at genstarte enheden for at sikre, at fejlen er væk.

PC scanning

En af hovedårsagerne til dette problem er vira, som ødelægger filer, der er afgørende for, at hver computer kan fungere korrekt. Heldigvis har Windows et system mod trusler af enhver art, der letter denne type processer.

For at gøre dette skal du gå ind i systembakken, hvor du finder afsnittet "Windows Security" markeret med et skjoldlogo. Efter det han går ind i beskyttelsen mod vira og trusler af systemet.

Vælg "Fuld scanning" og klik på "Scan nu". Dette vil starte en fuld scanning af computeren. Det vil tage et par minutter at fuldføre processen.

Kør sfc /scannow

For dette alternativ skal du gå ind i Windows-menuen fra tastaturet, som forklaret ovenfor. Når du først er inde, kan du skriv cmd-kommandoer i søgemaskinen og indtast det opnåede resultat.

Du får en dashboardvisning, hvor du skriver "sfc /scannow" og tryk på Enter for at starte en automatisk problemscanning og reparation.

Efter processen skal du kun genstarte enheden for at sikre, at DRIVER_LEFT_LOCKED_PAGES_IN_PROCESS-fejlen er blevet fuldstændig elimineret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up