Hvordan renser jeg LCD- eller plasma-LED-skærmen på min computerskærm eller tv?

LED-, LCD- eller plasmaskærmene på vores enheder, uanset om det er computere eller fjernsyn, er højteknologiske skærme, der er i stand til at reflektere et billede meget bedre end almindelige skærme. For eksempel flere farver og mere realistiske billeder.

De er hovedsageligt lavet af LED lysdioder, hvilket gør det muligt at fremstille meget større skærme i stand til at afspejle overraskende klarhed. På samme måde har de er meget skrøbelige så du skal være meget forsigtig med dem.

At være så store skærme gør det meget almindeligt, at de bliver snavsede eller får urenheder, som opbygges over tid. Og da de ikke har nogen form for beskyttelse, bliver de lettere plettet, hvorfor mange vælger at beskytte deres mobiltelefoner med boblefrie skærmbeskyttere eller med anti-chok skærmbeskyttere.

Indeks
  1. Hvordan kan jeg rense LED-, LCD- eller plasmaskærmen på min computerskærm eller fjernsyn?
  2. Hvilke ting skal jeg bruge for at rense LED-, LCD- eller plasmaskærmen?
  3. Trin til at rense LCD- eller plasma LED-skærmen

Hvordan kan jeg rense LED-, LCD- eller plasmaskærmen på min computerskærm eller fjernsyn?

På den anden side, hvis de er placeret på steder, hvor der flyder støv eller er let tilgængelige, gør det situationen værre. Hvis vi har børn derhjemme, forværres problemet, da hvis disse skærme er inden for deres rækkevidde, er det meget sandsynligt, at de bliver snavsede.

På denne måde er det meget vigtigt at kende metoder, der kan bruges til at rense vores skærme og ikke at skulle se dem så beskidte og plettede hele tiden. Det er også vigtigt at være omhyggelig med de anvendte teknikker, mange bruger alkohol til at rense skærmene på deres mobiltelefoner eller pc'er eller tablets.

Hvis vi ikke ved, hvordan vi rengør dem, eller hvis vi ikke kender de rigtige værktøjer til at udføre denne opgave, risikerer vi at ødelægge vores skærme. Fordi de er meget sarte, er det vigtigt at være meget forsigtig.

Denne artikel er også udarbejdet for på en enkel og didaktisk måde at lære, hvordan man rengør LED-, LCD- eller plasmaskærmen på min computerskærm eller fjernsyn. Brug det tilbehør vi har derhjemme og tag alt det forholdsregler muligt.

Hvilke ting skal jeg bruge for at rense LED-, LCD- eller plasmaskærmen?

Det er meget vigtigt, at vores skærme er rene, uanset om det er vores computere, fjernsyn, tablets eller smartphones. Da de ofte er udsat for urenheder, især hvis de er taktile.

For at rengøre skærmene korrekt uden risiko er et af de mest anbefalede elementer destilleret vand . Selvom det kan virke meget simpelt, er de opnåede resultater fantastiske.

Vi hælder dette vand i en forstøver eller sprøjte og bruger det derefter. Andre ting, som vi vil bruge til at rense skærmene er to servietter helst lavet af et stof med en blød overflade.

Trin til at rense LCD- eller plasma LED-skærmen

Vi vil nu fortsætte med at rense vores skærm, det første skridt er at tage forstøveren og sprøjte en af ​​servietterne. Det er vigtigt at bemærke at det er bedst at hælde destilleret vand over servietten og ikke direkte på skærmen for at undgå fremtidig skade.

Vi vil sprøjte det så meget, at servietten er våd, dog må vi ikke overforbruge vandet, pga hun er våd nok . Nu passerer vi håndklædet over vores skærm, afhængigt af størrelsen renser vi det i dele.

Med det samme, vi tager den anden tørserviet og vi passerer det over det område af skærmen, som vi tidligere har renset. Vi skal bruge et viskemønster, så skærmen ser meget bedre ud, uanset om den er lodret eller vandret.

Ved rengøring af en stor skærm såsom et plasma-tv er det nødvendigt at rydde op i dele , først passerer vådserviet og derefter tørserviet. Dette er for at forhindre, at vand tørrer på skærmen og forårsager ridser.

Vi fortsætter med at rense og anvende bevægelserne beskrevet ovenfor, indtil vi renser hver del af skærmen, og det er det, på denne måde har vi formået at rense vores skærm. Denne metode gør det muligt at rengøre alle typer LED-, LCD- eller plasmaskærme uden at løbe nogen risiko.

Det skal bemærkes, at det er vigtigt at udføre denne procedure ofte, men det er også yderst nødvendigt at udvise forsigtighed. Dette for at undgå skader computerskærmen under hensyntagen til, at de normalt er skrøbelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up