Top 10 liste - bedste værktøjer og programmer til at opdatere min pc-software

At have den seneste softwareversion tilgængelig for din computers operativsystem er en måde at forhindre, at din computer har høje sårbarhedsrater på. Det giver også mulighed for de nyeste værktøjer i programmer og applikationer, som for det meste kun er tilgængelige for de nyeste versioner af software.

Indeks
 1. Værktøjer og programmer til softwareopdateringer
 2. Flexera Personal Software Inspector
  1. Prøv UpdateStar
  2. Softwareopdateringsovervågning
  3. patch min pc
  4. Effektiviteten af ​​AppSnap
  5. Kaspersky Software Updater
  6. CNET Tech Tracker
  7. Den nye NetOrbit
  8. Opdater Notifier
  9. Heimdal Gratis Sikkerhed

Værktøjer og programmer til softwareopdateringer

På nettet er der ekstremt effektive programmer til at udføre enkle og sikre opdateringsopgaver. I denne mulighed vil du være i stand til at se de bedste værktøjer gratis og betalt for at holde din computer opdateret og køre problemfrit.

Flexera Personal Software Inspector

Startende med alt, er dette program en af ​​de bedste til at udføre søge- og softwareopdateringsopgaver . Det tager sig ikke kun af din computersoftware, men opdaterer og installerer også drivere.

Prøv UpdateStar

Selvom det er rigtigt, at det har en gratis version, der giver ret nyttige værktøjer, er dens betalte version fuldstændig vidunderlig. Et af punkterne mod dette program er tiden det tager at scanne din computer for opdateret version af din software og drivere .

Softwareopdateringsovervågning

Denne app, bedre kendt under navnet på SUMo , er et andet af de gratis programmer, der kan give dig mulighed for at opdatere softwaren på din computer. At downloade de nødvendige værktøjer til dem vil selvfølgelig ikke være i stand til at gøre dette direkte, for når du søger, fører det dig til webportaler.

Til dens fordel er det et program med fleksibilitet, det vil sige, at det kan tilpasses og anvende filtre og præferencer på tilføjelser på din computer som du virkelig ville være interesseret i at opdatere.

patch min pc

Lede efter noget enkel og bærbar ? Så vil dette program være fremragende for dig. Du kan bære den på enhver lagerenhed, den er ikke tung og kræver ikke en kedelig installationsproces.

Du kan anvende det på enhver computer, du bruger. Udførelsen af ​​dette program er synonymt med netværksanalyse og opdateringer tilgængelige til computeren på en enkel måde.

Effektiviteten af ​​AppSnap

Hvis der var ord til at beskrive dette program, ville de være: lige til sagen. AppSnap udfører en analyse af de forskellige applikationer eller programmer, du måtte have på din computer, ved at informere dig om, hvilke af dem der har tilgængelige opdateringer.

På samme måde vil det vise dig en reduceret liste over muligheder for at opdatere softwaren. Imidlertid, dette program søger ikke kvantitet, men kvalitet . Derfor positionerer det sig inden for denne gruppe som en utrolig og effektiv mulighed.

Kaspersky Software Updater

Du har det helt sikkert eller har allerede installeret det på din computer eller på en gammel. Det berømte antivirus har også de nødvendige værktøjer til sætte til opdatere programmer og software.

Et af punkterne til fordel for dette program er at der ikke er behov for at gennemse webportallister for at downloade og opdatere software da alt foregår via dens grænseflade.

CNET Tech Tracker

Denne app har en af ​​de bedste baser af data for softwareopdateringer, som ethvert andet program måtte have. Derfor, når du scanner din computer, vil det være mere end sikkert, direkte og nemt at opdatere dine programmer.

Den nye NetOrbit

Et andet alternativ at overveje. Det er oprindeligt en download manager NetOrbit har dog implementeret nogle interessante og nye værktøjer til opdatering af software. Selvom det ikke er så effektivt som andre programmer, er det stadig en kandidat at overveje på grund af dens enkle grænseflade.

Opdater Notifier

Selvom det ikke tilbyder for mange værktøjer, er dette program forpligtet til at sikre effektiviteten af ​​de få, det har. Mens dens database er lille, er den tilbyder downloadmuligheder i form af opdateringer, der er slående .

Heimdal Gratis Sikkerhed

Sikkerheds- og antimalwarespecialisten viser en virkelig kraftfuld profil i sin betalte version. Det er også et utrætteligt søgeværktøj til softwarepatches og versioner. . Det er et intuitivt program, der giver dig besked, hver gang der er opdateringsbehov, hvilket indikerer, at det haster med at udføre den nævnte handling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up