Sådan ved du, om nogen har forbindelse til min Wifi og blokerer den - Opdag Wifi-ubudte gæster

Hvis du af og til surfer stille og roligt på internettet, ser YouTube-videoer i HD, søger efter et emne, laver dine lektier osv., og pludselig bliver din Wi-Fi-forbindelse langsommere, vil nogen, uden at give dig en konto, din Wi-Fi adgangskode er blevet stjålet. Hvordan kan du løse dette problem og blokere det? Her viser vi dig hvordan.

Indeks
  1. Find ud af, hvem der har forbindelse til dit WiFi
  2. Bloker uønskede enheder på din Wi-Fi

Find ud af, hvem der har forbindelse til dit WiFi

Den første ting at gøre er at åbne enhver side , i din yndlingsbrowser; du fortsætter med at skrive IP-adressen på din router eller dit modem; men du spekulerer måske på, hvor kan jeg finde dette IP-adresse ?

Nå du bør se på bagsiden af modem eller fra routeren finder du en etiket med en stregkode; Det findes normalt i den del af standardadgangen, eller udstyrsadgangsdata, med linket, der begynder med http .

Når du finder adressen, kopierer du den ind i browseren, og når du åbner dette link, vil det lede dig til siden på mærke af router eller modem, så beder den dig om brugernavnet og adgangskoden, som er på samme etiket med loginnavnet og adgangskoden.

Når du er logget ind, leder den dig til opsætning af adgangskode; men du skal indtaste linket og fanen, hvor der står avanceret, hvor du kan se andre personer, der bruger din Trådløs.

Gå derefter til fanen fra listen over DHCP-klienter, når du åbner denne fane, vises en liste over alle enheder, der er tilsluttet dit modem eller router; Den vil beskrive navn, IP-adresse og MAC kode af enheden.

Så når du Find dette notering og du ser, at der er flere enheder på kontoen, der er tilsluttet, eller en, der ser mistænkelig ud, hvad skal du gøre? Det kan du godt at blokere ; Sådan kan du gøre det.

Bloker uønskede enheder på din Wi-Fi

Du skal ikke bekymre dig om, hvordan du vil gøre det, det er hurtigt og nemt; Du skal at vælge Mac-koden og tryk på højreklik og kopier, hvis det ikke lader dig kopiere på den måde, kan du gøre det ved at trykke på Ctrl+C-tasterne nøgler.

Når den er kopieret, går vi til fanen, der siger trådløs, derefter til den sektion, der siger Adgangskontrol når du indtaster en indstilling vil dukke op, hvor navnet på dit Wifi-netværk er, og det andet mac-adressefilter, som normalt er deaktiveret, vil vi aktivere for at kunne filtrer og bloker enheden.

Nedenunder beder de dig om at komme ind i Mac-adresse , som er en 48-bit unik identifikator til at identificere alle netværksenheder; så placerer du den kode du kopierede tidligere end du giver til tilføje og for at fuldføre processen giver vi ok .

Og enheden ville allerede være låst; Hvornår personen aktiverer Wifi, han vil ikke autorisere adgang, selvom hun nulstiller adgangskoden, får hun en besked om netværksadgang nægtet: Forbindelsesfejl. Så på denne enkle og praktiske måde kan du igen øge intensiteten af ​​din dyrebare Internettet og surf roligt, som du gjorde før.

Du behøver ikke længere bekymre dig om nedsivning af nogle enheder i dit Wi-Fi-netværk; Find ud af, hvordan du nemt, hurtigt og uden en applikation kan se, hvem der tager internettet fra dig. Og på denne måde vil du markant forbedre hastigheden på din internetforbindelse, så du kan browse uden problemer.

Og bedst af alt, hvordan du kan blokere adgangen til dit Wi-Fi-netværkFi måde permanent og i få trin, som du selv kan gøre uden at skulle bede om en masse hjælp. Hvis du kunne lide dette artikel eller har nogle forslag, tøv ikke med at efterlade os dine kommentarer nederst på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up