Hvordan laver jeg videoer med Chroma Key-specialeffekter gratis med min Android?

For dem der elsker videoområdet, er det en drøm at kunne lave denne type materiale med gode specialeffekter, som f.eks. Android Chroma Key .

Og det menes, at denne AV-ressource er eksklusiv til at udarbejde redigeringsprogrammer, som kun er tilgængelige for computere. Opret for eksempel Chroma Key eller Green Screen i Premiere Pro CC.

Intet kunne være længere fra sandheden, da der er forskellige mobilapps designet til dette formål, og at lære at bruge dem er intet ude af denne verden. Alligevel kan du lave et godt chroma key-studie derhjemme på en enkel måde, du skal bare have noget opfindsomhed.

Indeks
  1. Hvad skal jeg bruge til en god Chroma key?
  2. Installation af KineMaster
  3. Opret Chroma Key-effekt fra Android

Hvad skal jeg bruge til en god Chroma key?

Inden arbejdet påbegyndes, er det godt at præcisere, hvad Chroma er, også kaldet " grøn skærm ".

Selvom det på nuværende tidspunkt ikke er begrænset af denne farve, forsøger vi at have en ensfarvet baggrund af en vis grøn, blå eller rød nuance .

Dette vil tillade programmet at genkende det, når det redigeres og erstatte det med et andet element, men beholde resten af ​​billedet. For eksempel i tilfælde af fjernelse af grøn baggrund eller chroma key i Camtasia Studio.

For at kunne optage på et hvilket som helst sted og derefter lykkes simulere en bagsideanderledes plan tilføjer enhver form for specialeffekter, du ønsker.

Det eneste, der er nødvendigt for at anvende en Chroma-nøgle fra Android, er baggrunden for den angivne farve (for eksempel et gardin), smartphonen og den applikation, vi viser dig.

Installation af KineMaster

det KineMaster er en vidunderlig videoredigeringsapplikation tilgængelig gratis til Android-enheder.

Men af ​​denne grund vil alle de audiovisuelle produkter, som vi udgiver, have en vandmærke angiver, at de blev eksporteret fra den.

Hvis dette er til besvær, kan du altid vælge at købe versionen Præmie og dermed nyde den fulde oplevelse.

For at have applikationen på din mobil skal du blot gå til Google Play og indtaste navnet i søgefeltet.

I resultatet vil der være flere muligheder, så vi ved, at det er den, der er angivet, fordi titlen er præcis "KineMaster: Video Editor og Creator".

Derudover skal udvikleren være » KineMaster Corporation ", og hvis det ikke er nok, ser vi på ikonet, som er en orange baggrund med en hvid cirkel, der indeholder en "K" ved indeni, omgivet af 5 orange prikker.

For at downloade skal du klikke på appen og derefter på den grønne knap, der siger " Installere “, så længe det er kompatibelt med udstyret.

Opret Chroma Key-effekt fra Android

Efter succesfuld installation af applikationen, tager vi en pause og fortsætter med at fange eller skaffe det materiale, som vi arbejder med Chroma .

I denne forstand har vi brug for (mindst) to elementer, den første vil være videoen optaget med ensfarvet baggrund i grøn blå eller rød.

Mens den anden skal være den audiovisuelle repræsentation, der ønsker at blive placeret som baggrund for vores endelige produkt.

Nu for at oprette Chroma-nøglen fra Android, og efter at have nævnt de to elementer i galleriet, fortsætter vi med at køre KineMaster.

Klik derefter på den midterste knap i applikationen for at oprette en ny video, du skal vælge det format, du vil arbejde med, og redigeringsvinduet åbnes.

Derfor vil vi i det hjulformede panel til højre vælge en knap med en mappe kaldet » Medier for at få adgang til filsøgning.

I hvilken du vil fortsætte med at vælge den video, der skal tjene som baggrund. Så finder vi ikonet » Lag og tilføj det andet element.

På denne måde vil begge være placeret nederst på skærmen, hver i det område, der svarer til deres tilstand.

De kan så justeres til at matche tidslinjen (synkroniseres) og størrelsesmæssigt ændres de også til at have samme dimensioner.

Nu, med billedet valgt i redigeringspanelet, vil der være en menu til højre, hvor du skal trykke på " Chroma Key » og flyt kontakten til « Aktiver ".

På dette tidspunkt præsenterer applikationen en række justeringer, som brugeren kan anvende, hvad der ville være tilbage ville være at eksportere videoen, og på denne måde vil en video med Chroma Key-effekten være blevet oprettet meget nemt fra Android.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up