Sådan vandmærke videoer | online video editor

Er du bange for, at nogen vil rippe din video og vil lære at vandmærke videoer? Eller måske vil du bare skabe mere hype og omtale ved at tilpasse dine videoer? Et svar er at bruge vandmærker.

Put din vandmærkelogo på videoer på en fast måde, så den overlapper videoerne. Det kan være i hele videoen, der hviler helt i et hjørne af videoen, eller det kan være i midten af ​​videoen.

Du kan oprette mørk form vandmærke, selvom det det meste af tiden er gennemsigtigt for ikke at forstyrre din video . Vandmærker oprettes eller placeres normalt i videoredigeringsprocessen lige før gengivelsen.

Men hvis du har en færdig video, der kræver et vandmærke, og denne mulighed ikke er tilgængelig i videoredigeringsalternativer. Her er nogle gratis måder at få arbejdet gjort .

Indeks
 1. Sæt et vandmærke med online apps
 2. Kapwings hjemmeside
  1. Hjemmesiden Watermark.ws
 3. Apps, der hjælper dig med at vandmærke dine videoer

Sæt et vandmærke med online apps

Du behøver ikke bruge programmer til din computer, der udfører opgaven med at placere vandmærket på videoerne. Du kan bruge de samme applikationer som dem på onlinesider, der giver dig mulighed for at udføre denne opgave.

Kapwings hjemmeside

Det er en online videoredigeringssoftware, der inkluderer den mest berømte meme maker, filtre osv.

Du kan også dele højdepunkter, stop motions, ændre størrelsen på et opslag til din Instagram-historie.

Udover, du kan nemt tilføje vandmærker til dine videoer ved hjælp af dets videoredigeringsfunktioner.

Redigering inkluderer opdeling/fletning, lydværktøjer, tekstoverlejring og mange flere.

 • Besøg det officielle Kapwing-websted i din yndlingsbrowser, og klik derefter på " Begynde " at begynde.
 • Derfra skal du klikke på ikonet » Klik for at downloade på skærmen for at importere en video, du ønsker tilføje filigran.
 • Når du er tilføjet, skal du klikke på ikonet » Tekst " Hvor " Billede øverst til venstre på skærmen for at tilføje det til din video.
 • Klik til sidst på knappen » Offentliggøre » i øverste højre hjørne af skærmen for at gemme videoen med et vandmærke på din pc .

Hjemmesiden Watermark.ws

Det er et websted, hvor du kan vandmærke videoer online og sende tekst til dine videoer på blot et minut. Den er lavet af mange redigeringsfunktioner at bruge såsom tilføjelse af tekst, tilføjelse af logoer, beskæring, ændring af størrelse og mere.

Nedenfor er guiderne til, hvordan du tilføjer logo til video online gratis.

 • I din webbrowser, find den officielle hjemmeside for Watermark.ws og klik på knappen » Indgang “.
 • Importere derefter en fil ved at klikke på knappen " Vælg fra computer », « Importer fra skyen " Hvor " Importer fra Facebook ".
 • Tryk på muligheden » Vandmærke nederst på skærmen for at tilføje vandmærket til din video.
 • Til sidst, for at gemme din video, skal du blot klikke på " At afslutte » placeret nederst til højre på grænsefladen. Det skal bemærkes, at med dette program kan du også sætte et vandmærke på dine YouTube-videoer.

Apps, der hjælper dig med at vandmærke dine videoer

Også apps du kan bruge som f.eks Sony Vegas , Filmora9 , Adobe After Effect blandt andet hvor du kan sætte vandmærket på dine videoer.

Den eneste detalje med disse apps er, at du skal downloade appen og derefter installere den. De fleste af dem har alle de samme funktioner, hvad der kan variere er, hvordan man bruger dem .

Det ville derfor være nok at lære at bruge dem på en optimal måde, ikke kun at sætte vandmærker, men også at bruge alle deres funktioner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up