Sådan nemt konverteres eller konverteres ISO-fil til EXE-fil

Hvis du er i tvivl om hvordan nemt konvertere eller konvertere ISO-fil til EXE-fil , anbefaler vi, at du læser følgende vejledning omhyggeligt. Her vil vi besvare dine spørgsmål og rydde op i en del forvirring vedrørende ISO-formatfiler.

Indeks
  1. Sådan nemt konverteres eller konverteres ISO-fil til EXE-fil
    1. Hvad er en ISO-format fil?
  2. WinCDEmu
    1. Brug WinCDEmu-applikationen i stedet for nemt at konvertere ISO-fil til EXE-fil

Sådan nemt konverteres eller konverteres ISO-fil til EXE-fil

Mange mennesker tror, ​​at det er muligt at konvertere ISO-fil til EXE. Sandheden er den Det er ikke muligt . I de fleste tilfælde opstår denne forvirring, fordi det ikke er kendt, at det faktisk er en fil i ISO-format.

Hvad er en ISO-format fil?

En fil i ISO-format indeholder oplysningerne fra en CD/DVD/Bluray eller anden diskdistribution. Et billede i ISO-format omtales dog nogle gange som en nøjagtig kopi af et specifikt filsystem.

Faktisk er begge definitioner reelle, da en ISO-fil indeholder de nøjagtige oplysninger om en disk. I dette tilfælde gemmes disse oplysninger i en enkelt fil stilen som et Zip-dokument.

Der er mulighed for at konvertere filer til andre formater, ligesom at konvertere en RAR-fil til et ISO-billede. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at bruge et program til dette formål. Af denne grund anbefaler vi, at du bruger specifik software for at se filerne, der er gemt i en ISO.

I de fleste tilfælde er det nødvendigt at bruge et program til at åbne disse typer filer. Givet dette er der mange muligheder, der afhænger specifikt af det miljø, du færdes i, evt Windows eller et hvilket som helst andet operativsystem.

WinCDEmu

Det er et program, der bruges til at åbne filer korrekt i ISO-format. Denne procedure svarer til at oprette og montere et ISO-billede med Daemon Tools. Derfor er WinCDEmu en af ​​de mest anbefalede muligheder for Windows-brugere. Derudover er dens vægt meget lav, så du kan få den meget hurtigt.

Du kan downloade værktøjet helt gratis via det officielle wincdemu-websted. Når du er på siden, skal du blot klikke på knappen "gratis download" og klik på den næste skærm "HENT".

Efter ovenstående begynder download af programmet. Nu skal du køre installationsprogrammet, så programmet kan bruges på din computer. For at gøre dette skal du køre installationsprogrammet, som du vil se, mulighederne er på engelsk, men du bør ikke lave store konfigurationer. Bare klik på "Installer", og processen vil ske automatisk.

Brug WinCDEmu-applikationen i stedet for nemt at konvertere ISO-fil til EXE-fil

Som vi påpegede tidligere, er WinCDEmu et program til åbne ISO-diskfiler . Værktøjet udmærker sig ved dets lave vægt og høje brugervenlighed. Alligevel, hvis du er i tvivl, så læs følgende guide for at begynde at bruge den korrekt:

  1. Naviger til placeringen af ​​din ISO-fil.
  2. Højreklik på den og derefter på indstillingen "Vælg drevbogstav og mount" .
  3. WinCDEmu-applikationsskærmen vises. Der skal du vælge et hvilket som helst bogstav, som det virtuelle drev vil blive oprettet med. Når du vælger bogstavet, skal du klikke på "OK".
  4. Efter ovenstående vil CD-billedet blive monteret og fremstå afspejlet i "Udstyr". For at få adgang til oplysningerne om filen i ISO-format skal du blot gå til denne mappe.

Som vi påpegede tidligere, indeholder en ISO-fil den nøjagtige information fra en disk. Med appen WinCDEmu , du vil være i stand til at efterligne et virtuelt diskdrev, med hvilket du vil være i stand til at få adgang til alle de oplysninger, der findes i din ISO, mens du ville se på den originale disk. Hvis du ikke har et Windows-operativsystem, kan du nemt montere et ISO-billede ved hjælp af andre værktøjer såsom Daemon Tools eller Alcohol 120%.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up