Hvordan ved jeg, hvem der ringer til mig fra et skjult eller ukendt nummer?

Så får vi se hvordan man ved, hvem der ringer til mig fra et skjult eller ukendt nummer ganske enkelt. Så ingen på denne måde kan overraske dig, når de forsøger at ringe til dig.

Men hvem ved, hvem der ringer til dig fra et skjult eller ukendt nummer? I den næste tutorial vil vi i detaljer se alt, hvad du behøver at vide for at kunne identificere det.

Du skal huske på, at når det kommer til et privat nummer, er det umuligt at identificere nummeret, endsige hvem der foretager opkaldet. Den eneste mulighed, vi har, er at deltage og selv tjekke, hvem der er på den anden side.

Vi vil tale om en meget nyttig applikation, der er meget effektiv til disse tilfælde og frem for alt gratis. Men lad os først komme lidt ind på emnet.

Indeks
  1. Privatnummer, skjult nummer og ukendt nummer Er det det samme?
  2. Er det muligt at finde ud af, hvem der ringer til mig fra et ukendt nummer?

Privatnummer, skjult nummer og ukendt nummer Er det det samme?

Faktisk er det næsten det samme. Da det afhænger af telefonselskab, operativsystem og model af mobiltelefonen, hvordan det fremstår. Derfor refererer disse tre udtryk til det samme.

Det eneste du skal huske på er, at når " Privat nummer viser sig, kan han åbenbart ikke identificeres. Den eneste måde at finde ud af, hvem der forsøger at tale med os, er ved at besvare deres opkald. Desværre er der ingen anden mulighed.

Husk på, at hvis du har noget imod at blive ringet op fra skjulte numre, er det slet ikke svært at blokere opkald fra ukendte numre.

Er det muligt at finde ud af, hvem der ringer til mig fra et ukendt nummer?

Sandheden er, at det ikke er muligt at vide, hvem der ringer til dig fra et privat nummer. Den eneste måde at finde ud af, hvem der forsøger at kontakte os, er ved at besvare det opkald.

Det er dog muligt at identificere det pågældende nummer. Men for det, nummeret skal vises på skærmen . Ja " Privat nummer vises, vil det ikke være muligt at identificere det.

Der er mange apps, der kan hjælpe dig med at identificere et nummer. Disse apps er tilgængelige for Android- og iOS-brugere.

Den bedste anvendelse til disse tilfælde er Truecaller , som du kan finde på Android og også på iOS . Hvordan det virker? Appen kræver, at du ændrer opkaldsappen til TrueCaller. På denne måde, hver gang en person, der ringer til dig, ikke vises i kalenderen, sørger applikationen for at forsøge at identificere vedkommende.

På den anden side, hvis det, du leder efter, er at blokere selv tekstbeskeder fra private numre, er der også måder at gøre det meget nemt på.

Det er klart, at hvis det er et opkald fra en virksomhed, vil Truecaller have det meget nemmere, da det vil være i stand til at identificere virksomheden uden problemer.

Hvordan identificerer appen numre? Det er meget enkelt, applikationen har en enorm database, som vokser takket være brugerne . På denne måde ved du, hvem der ringer til dig, og du kan vælge, om du vil deltage eller ej.

Den eneste ulempe ved appen er, at batteriet på mobilenheden kan være lidt påvirket, da den altid er i baggrunden. Men dette genererer heller ikke en væsentlig påvirkning, det er minimalt.

Hvis Truecaller ikke overbeviser dig for meget, er der andre apps som f.eks Trapcall, Whoscall eller Contactive som også er gratis applikationer, der fungerer meget godt. Vi anbefaler, at du prøver hver af dem et stykke tid for at drage dine egne konklusioner.

Endelig kan det med hensyn til alt ovenstående også være praktisk for dig at vide, hvordan du blokerer et telefonnummer, så denne person aldrig generer dig igen.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvordan du finder ud af, hvem der ringer til mig fra et skjult eller ukendt nummer, kan du efterlade det i kommentarerne herunder, så hjælper vi dig gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up