Hvordan gendannes Mysql root-adgangskode nemt på Windows?

Det er sket for alle, at de på grund af forvirring glemmer nøglen til et program. Tro det eller ej, dette er noget, der ofte sker i Mysql, hvilket er meget alvorligt, for uden det vil du ikke være i stand til at gøre noget. Men bare rolig, hvis du er en af ​​de uheldige, der skete for dem, dig vil se i dag Sådan gendannes root-adgangskode Mysql i Windows?

Vær opmærksom på, inden du fortsætter, at processen for udføre adgangskodegendannelse er noget komplekst, hvis du ikke er bekendt med dette program (du behøver ikke at være ekspert, men du har en vis viden), men denne tutorial vil forsøge at opsummere alt så godt som muligt.

Indeks
  1. Sådan gendannes Mysql root-adgangskode på Windows?
  2. Trin nummer to
  3. Trin nummer 3
  4. Sidste trin at følge

Sådan gendannes Mysql root-adgangskode på Windows?

Før du starter processen, vil det hjælpe dig med at besvare spørgsmålet Sådan gendannes root-adgangskode Mysql under Windows? Du skal vide, at alle de nødvendige trin vil blive opdelt for at undgå enhver forvirring eller overdreven information.

Nu er den første ting du skal gøre er at gå til Windows Process Manager (services.msc), når der er højreklik på Mysql og giv mulighed » Hold op “. Åbn derefter et CMD-vindue, når du starter computeren, og gå til den mappe, hvor Mysql er placeret på computeren (det er obligatorisk at åbne CMD-kommandovinduet, uden det vil du ikke gøre noget).

Dette findes normalt i BIN-sektionen, som igen findes i programmets installationsmappe. Når du har fundet det, så skriv i CMD "mysqld-nt -- skip-grant-tables" vil dette starte en proces, der vil gøre konsollen ubrugelig.

Trin nummer to

Nu hvor du har opnået ovenstående, skal du genåbne det ene CMD-vindue (uden at lukke det andet), derfra gå til Mysql-installationsmappen og skrive følgende: » mysql -u root» med denne vil du kunne indtaste uden adgangskode, men processen er endnu ikke afsluttet.

Trin nummer 3

Den næste ting du skal gøre er at finde dig selv i databasen (ved hjælp af Myswl) og derefter oprette en anden rod ved at placere følgende: "INSERT INTO user VALUES('localhost', 'roottemporal', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y' ' ,'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', 'Y', " Y", "Y", "Y", "Y", "Y", ", ",", ", "0", "0", "0", "0′)"

Husk, at denne sidste linje, som du bliver nødt til at placere manuelt, er præcis 26 Y, 4 0 og 4 tomme felter. Ved at sætte og køre dem, vil der blive oprettet en midlertidig rod, som vil have alle tilladelser aktiveret.

Dette virker allerede, luk det første CMD-vindue, du åbnede, såvel som Mysql-processen, du brugte (i tilfælde af at de ikke vil tillade dig, brug task manager til at dræbe dem begge eller vælg at tvinge sletning af filer og mapper fra CMD) .

Sidste trin at følge

Du er ved at svare på spørgsmålet Sådan gendannes Mysql root-adgangskode på Windows? , og dermed løse dit problem, er der kun et par sidste skridt at tage. Den første af disse er at starte forfra med Mysql service manager.

Åbn derefter et CMD-vindue og indtast den midlertidige rod (vælg samtidig databasen med Mysql). For at afslutte skal du køre: ”OPDATERING bruger SET Password = PASSWORD ('det_nye_adgangskode') WHERE User = 'root'”, derefter ”flush privileges”.

Så du vil være færdig, så du fuldt ud kan bruge programmet igen, det eneste du skal gøre er at slette den midlertidige rod med kommandoerne: » slet fra bruger, hvor bruger = 'roottemporal';" og "skylleprivilegier"; (sæt dem i den rækkefølge).

Og voila, nu kan du endelig sige, at du har svaret på det oprindelige spørgsmål, Hvordan gendannes Mysql root-adgangskode i Windows?, så dit problem er nu fortid og bør ikke ske igen.

Husk at hver af instruktionerne her skal følges nøjagtigt, fordi én fejl kan være ret irriterende (det kan give dig flere problemer end dem du startede med). Som en anbefaling skal du kigge efter mere information om dette program, for på denne måde kan du forbedre og opnå flere ting, såsom at forbinde to computere til en MySQL-database (hvilket er svært).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up