Sådan ved du om min router er opdateret og opdaterer den

Teknologi findes nu i de fleste af de ting, vi gør på en regelmæssig basis, gennem årene er brugen af ​​den steget mere og mere, for at gøre tingene meget nemmere.

I årenes løb har elektroniske enheder, netværk og enhver form for felt relateret til teknologi gennemgår ændringer og opdateringer, dette på grund af brugernes stigende efterspørgsel og især deres anmodninger.

På denne måde kan udviklerne af elektronisk udstyr er tvunget til konstant at blive opdateret for ikke at blive efterladt. Derfor skal vi også forny os for ikke at halte bagud rent teknologisk.

Forny alle de komponenter, som vi normalt bruger, på denne måde vil vi være i stand til at udføre enhver opgave meget lettere. Ligeledes vil vi være bedre beskyttet mod enhver trussel.

Hvorfor er det nødvendigt at opdatere min router?

Som vi allerede ved, er teknologien og alt relateret til den opdateret i årenes løb, af denne grund er det ekstremt nødvendigt at gøre det samme. Routeren eller routeren er dem, der giver os mulighed for at oprette forbindelse via WI-FI til internettet.

Af denne grund er de det mest følsomme medie med hensyn til trusler, så selvom vores router lider en form for skade, vil hele vores forbindelse blive påvirket; Det er meget nødvendigt med jævne mellemrum at opdatere firmwaren på vores router.

Firmware er dybest set den software, der styrer vores computer, eller rettere den software, der sikrer, at alle interne kredsløb fungerer korrekt, over tid. ny firmware med bedre og meget mere avancerede funktioner dukker op .

Det er derfor, vigtigheden af ​​at have vores router opdateret, for dette skal vi kende vores routers mærke og model og downloade den seneste tilgængelige version. Vi skal kigge efter det på den officielle side af vores router og downloade det til vores computer, når det er gjort, kan vi opdatere det.

Hvordan ved jeg, om min router er opdateret?

Før du opdaterer firmwaren på vores router, er det nødvendigt at kende nuværende version af routeren, på denne måde kan vi vide, om det er nødvendigt at opdatere vores router eller ej.

For at gøre dette er den første ting, vi skal gøre, at gå til vores betroede browser og klikke på adresselinjen øverst på skærmen, der skal vi skrive IP-adressen på vores router normalt er det 192.168.1.1, så giv os enter.

På denne måde kommer der en boks frem i vinduet, hvor vi skal indtaste brugernavn og adgangskode til vores router. Når du går ind i routerens kontrolgrænseflade, skal vi klikke på muligheden "Administration" normalt placeret i venstre side af skærmen.

En liste over muligheder vil blive vist, hvor vi skal vælge muligheden "Opdater" , ved at indtaste denne mulighed kan vi se, om vores router er opdateret. I afsnittet Firmwareversion vises versionen af ​​vores router.

Trin til at opdatere vores router

Hvis vi vil opdatere routeren, skal vi gå til bjælken øverst, hvor firmwareversionen er blevet observeret. Vi klikker på muligheden Gennemse på denne måde vil vi indtaste filerne på vores computer.

Vi skal finde filen med den opdaterede firmware, som vi downloadede tidligere, og vælge den ved at dobbeltklikke på den. Så klikker vi på muligheden for Opgrader og bekræft, hvis ikke angivet.

Automatisk starter en indlæsningsproces, som i gennemsnit varer mellem to og fem minutter, du skal være tålmodig og vente på, at processen er fuldført. Under opladningsprocessen, pas på ikke at afbryde opdateringen for ikke at forårsage skade.

Når filupload-processen er fuldført, skulle der vises en mulighed genstart routeren, når denne besked vises skal vi klikke på For at genstarte at genstarte det, og det er det.

Endelig er det værd at nævne, at processen med at opdatere routeren er enkel, og det vil ikke tage meget tid. Det er dog en handling, der i høj grad kan forbedre dens ydeevne, så det er vigtigt at gøre det med jævne mellemrum.

Indeks
  1. Hvorfor er det nødvendigt at opdatere min router?
  2. Hvordan ved jeg, om min router er opdateret?
  3. Trin til at opdatere vores router

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up