Hvordan forbinder man sig til internettet på den sikreste måde? - Hurtigt og nemt

Mennesker har altid forsøgt at forbedre deres livskvalitet, med denne tanke er oprettelsen af ​​internettet ingen undtagelse. Virksomheden blev invaderet af nye muligheder, og 80'ernes årti åbnede dørene til et kraftfuldt værktøj.

Denne store allierede kan dog blive et tveægget sværd, hvis vi ikke er opmærksomme, når vi bruger det. Selvom du har bevæget dig i den rigtige retning, er det stadig risikabelt at adgang til internettet uden at træffe de nødvendige foranstaltninger.

Hvis du ikke gør det, risikerer du at blive let bytte for virus eller folk, der leder efter en mulighed for det stjæle personlige oplysninger . Men bare rolig! Alt er ikke tabt, der er nogle ting, du kan gøre for at føle dig sikker på internettet.

Indeks
 1. Hvordan forbinder man sig til internettet på den sikreste måde?
 2. Sikker forbindelse med Ethernet
  1. Trin 1
  2. 2. trin
  3. Trin 3
 3. Opret forbindelse til et sikkert Wi-Fi-netværk
  1. Trin 1
  2. 2. trin
 4. Hvad kan vi ellers gøre?

Hvordan forbinder man sig til internettet på den sikreste måde?

Dernæst viser vi dig, hvordan du kan oprette forbindelse til internettet mere sikkert i forskellige forbindelser afhængigt af din metode. På denne måde vil du vide, hvad de korrekte prognoser skal tage, når du bruger en opkaldsforbindelse. Ethernet eller Wi-Fi trådløst netværk.

Sikker forbindelse med Ethernet

Kend sikkerhedsindstillingerne, så du vil være i stand til at oprette forbindelse til internettet fra din computer med modemmet med fuld ro i sindet. Du skal have adgang til browseren Google Chrome at lave indstillinger der, der hjælper dig med at nå dit mål om sikker internetbrowsing.

Beskyt dig selv mod ondsindede reklamer, der kommer med reklamer eller pop-ups, der kan inficere din computer med en virus.

Med det næste trin vil du være i stand til at fjerne eller fjerne annoncer eller pop op-vinduer, så de ikke vises, mens du surfer på internettet.

Trin 1

Gå til Google Chrome, gå til muligheden for at tilpasse og kontrollere browseren identificeret med tre prikker i øverste venstre hjørne. Gå ind i afsnittet "Indstillinger". .

2. trin

Når du er der, skal du finde sektionen "Privatliv og sikkerhed", og i den skal du vælge "Webstedsindstillinger".

Trin 3

Denne indstilling viser tilladelser og data for websteder. Vælg tilladelse til "Pop-ups og omdirigeringer", du vil se "Anbefalet blokeret" valgmulighed, vælg det.

Hvis du vil beskytte dig selv mere, kan du installere en udvidelse i browseren, det hjælper dig med ikke at downloade filer, der indeholder en skadelig virus.

Avast Online Security er tilgængelig i Google Chrome webshop, søg efter det og tilføj det som en udvidelse til din browser.

Opret forbindelse til et sikkert Wi-Fi-netværk

For at oprette et sikkert Wi-Fi-netværk skal du tilgå firmaets konfigurationsside, der svarer til din router. I denne mulighed vil vi fortælle dig trin for trin, hvordan du gør det med TP-L INK.

Du skal indtaste din IP-adresse i søgefeltet i browseren, og et vindue vil dukke op, som giver dig adgang til konfigurationen. Fakta: Virksomheder har en tendens til at bruge ordet admin som deres brugernavn og adgangskode.

Trin 1

Gå ind i "trådløs" , gå til "SSID" for at konfigurere navnet på dit Wi-Fi-netværk og angive den region, hvor du er. Til gengæld skal du kontrollere, at "Aktiver trådløs", "Radio" og "Aktiver SSID Broadcast" arbejder på at fuldføre ved at vælge "Optage".

2. trin

Konfigurer din adgangskode, for at gå til "Trådløse indstillinger" derfra til indstillingen “WPA / WPA2 – Personal (anbefales). Vi råder dig til at bruge en adgangskode, der ikke indeholder personlige data, eller som er let at finde for andre. Så med disse enkle trin vil kun dem, der har din tilladelse, være i stand til at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-netværk.

Hvad kan vi ellers gøre?

Det er nødvendigt, at du har programmer, der understøtter de indstillinger, der du har defineret i din browser og i din WiFi netværk.

Disse kan være antivirus eller firewall, da de tager sig af din ryg, mens du surfer på internettet, sørg for at holde disse programmer opdateret. På samme måde skal du undgå at downloade fra sider af tvivlsom oprindelse, det er bedre at bruge indstillingssiderne til at downloade.

På den anden side, for at føle, at dine oplysninger er sikre, browse med mulighed for privat browsing fordi ingen data vil blive gemt i historikken.

Brug altid kendte Wi-Fi-netværk og del ikke bankoplysninger på internettet uden at tjekke, om siden er troværdig. Kort sagt, hvis dine enheder kunne tale om forsikring, ville de sætte pris på, at du tager disse trin for at holde dem risikofrie. Hvis du vil vide mere om, hvordan du beskytter dig selv for at surfe sikkert, når du bruger et offentligt WIFI-netværk? Vi inviterer dig til at læse denne artikel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up