Sådan undgår du at blive udspioneret gennem min computers webcam

Når vi køber en personlig computer eller en bærbar, tænker vi aldrig på, at der er mulighed for, at du bliver udspioneret gennem det webcam, den har. Og der er mange mennesker, der nægter at tro på det, men for nylig offentliggjorde en hjemmeside livestreamingen af ​​disse kameraer, og alarmerne er aktive. Det er derfor, vi forklare hvordan man undgår at blive udspioneret via min computers webcam.

Er invasionen af ​​vores privatliv har altid været et meget følsomt og kontroversielt spørgsmål. Det siges, at ikke kun disse enheder bruges til at spionere på os, men andre midler bruges også som apps, der bruger mikrofonen til at spionere på os. Det er i denne forstand, at vi skal tage alle de nødvendige forholdsregler for at undgå at blive endnu et offer.

Vi har berørt dette emne i tidligere artikler, og vi har givet dig validerede forslag, så du ikke falder i hænderne på disse hackere.

Du kan huske det i selvstudiet, hvor vi forklarer, hvordan jeg forhindrer min Android-mobiltelefon i at spionere på mig og lytte til, hvad jeg taler om. Men så fortæller vi dig, hvad du skal gøre for at undgå at blive udspioneret via min computers webcam.

Indeks
  1. Sådan undgår du at blive udspioneret gennem min computers webcam
  2. Andre metoder til at undgå at blive udspioneret gennem min computers webcam

Sådan undgår du at blive udspioneret gennem min computers webcam

Hackere specialiserer sig på en sådan måde, at det er meget nemt at indtaste en bærbar computer gennem mikrofonen eller webcam .

Da de bruger såkaldt creepware, som er specialiserede typer af trojanske heste, der spionerer på dig gennem disse midler. De kan endda få adgang til din mobiltelefon uden større komplikationer.

Men for at undgå disse virtuelle ondsindede mennesker, vil vi vise dig flere effektive metoder, så du kan sætte en mur mellem disse uønskede og dit privatliv.

Først og fremmest vil vi tale om et værktøj eller et program, der giver dig besked eller udsender en advarsel i det øjeblik, der opstår en mistænkelig hændelse, mens du går ind i din webcam.

Det pågældende program, der skal hjælpe dig med dette, hedder Tilsyn og dette er en af ​​mange, du kan finde på nettet.

Men det er meget nemt at bruge og vil kun gøre det, vi har brug for, som er at advare os, når det forsøger at komme ind gennem dit kamera for at spionere på dig eller gennem mikrofonen.

Andre metoder til at undgå at blive udspioneret gennem min computers webcam

Hvis du ikke ønsker at bruge programmer eller blive advaret, og alt du ønsker er at undgå adgang, kan du bruge følgende metode. Det kunne ikke være mere praktisk, effektivt og enkelt, og det er også en anbefalet praksis. Og det afbryder din forbindelse webcam hvis de bruger USB-porten til at forbinde til din pc.

Der er andre måder at deaktivere det på via pc'ens BIOS, men det er noget, der vil kræve en ekspert på området.

Men hvis dit webcam er tilsluttet via et USB-kabel, har du ikke brug for det længere, bare afbryd det, og det vil være umuligt for dem at udspionere dig på den måde. Men hvis du stadig synes, det ikke er nok, bringer vi dig en tredje og sidste metode.

Denne sidste løsning for at undgå at blive udspioneret via min computers webcam er brugen af ​​den velkendte post-it-seddel. Dette er noget, du helt sikkert har set meget i bærbare computere eller smartphones, de er arter af klæbemidler eller klistermærker som bruges til at dække kameralinserne, noget enklere og enklere end det umulige.

Hvis du ikke vil have det, behøver du ikke lave en stor investering i det, men den nuværende mode har givet mulighed for udvikling af varierede og sjove designs, der er meget farverige.

Til at placere på linserne af din Smartphone. Intet undslipper modernismen og forvandler noget tragisk til et modetilbehør til at forskønne din mobiltelefon.

Og indtil videre er vi kommet med praktiske anbefalinger, som du kan bruge til at undgå disse cyberkriminelle. Og alle de muligheder der findes for undgå at spionere på mig via min computers webcam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up