Løsning: "Min mobiltelefon vil ikke tænde, starte eller billede efter rooting" Hvordan genopliver jeg telefonen?

I dag vil vi vise dig nogle løsninger, når problem opstår "Min mobiltelefon vil ikke tænde, starte op eller give et billede efter at have rootet den" spekulerer på, hvordan man genstarter telefonen? Her viser vi dig nogle alternativer.

Farerne ved at rode mobilen den forkerte vej

I de fleste tilfælde bør rodeprocessen ikke være skadelig eller forårsage problemer, men der er omstændigheder, hvor der kan opstå problemer. Dette sker normalt, når der anvendes uhensigtsmæssige metoder, eller når en fiasko opstår i behandle .

Der er mange måder at roote din mobil på, men det er bedst at bruge de gennemprøvede og sikre. En af dem er at roote Android-enheden med KingoRoot Apk, som normalt repræsenterer en sikker måde for at udføre denne procedure.

Under alle omstændigheder skal du bruge KingoRoot eller enhver anden metode, det er meget vigtigt at have nogle ting i tankerne, før du starter hele Root-processen.

Hvad du behøver at vide, når du bruger root på Android

Før du udfører nogen procedure på din mobiltelefon, er det bedst at analysere de positive og negative effekter som en sådan handling kan have. Derfor fortæller vi dig nu, hvad du skal vide, før du rooter din Android-enhed.

Du mister garantien: den første ting at huske på er, at du vil miste din mobiltelefon garanti på tidspunktet for rooting. Derfor, hvis der opstår et problem, er virksomheden ikke ansvarlig for løsningen. I betragtning af dette, anbefaler vi bestemt ikke at roote på en mobil, der stadig har garantien gældende.

Det anbefales at lave en sikkerhedskopi: Før rooting anbefales det stærkt at lave en sikkerhedskopi af alle . På den måde, hvis noget går galt, har du alle dine filer sikret.

Få batteriet fuldt opladet: Det er meget vigtigt, at mobilen er fuldt opladet (eller tilsluttet strømforsyningen) på tidspunktet for rooting.

Hvis det er muligt, skal du have en kopi af den mobile firmware: Den mobile firmware er afgørende for dens korrekte funktion. Faktisk ville mobilen være ubrugelig uden denne software, selv da varierer den fra mobil til mobil, så det anbefales at at tage i opkræve så meget som muligt .

Genstart en mobiltelefon, eller gendan den, når den ikke tænder efter rooting

Hvis din mobil er død eller ikke fungerer korrekt på tidspunktet for rooting, er der nogle muligheder, der kan prøves, som normalt er funktionel det meste af tiden .

Gå ind i sikker tilstand

Brug af Android sikker tilstand kan være meget nyttigt, hvis mobilen stadig starter (men med problemer). Faktisk er det den første ting, du bør prøve, hvis en problem opstår når man roder af mobiltelefonen.

Ved at bruge denne tilstand er det muligt at foretage ændringer, faktisk, hvis det lykkes dig at komme ind, er det bedste at fortsætte med at fjerne roden på Android-mobilen, hvilket er vigtigt, hvis du helt vil løse problemet forårsaget af at installere roden. .

Gendannelsestilstand

Gendannelsestilstand anbefales kraftigt, når mobilen går ind i en tilstand, hvor den ikke kan bruges, da den er gyldig efter rooting-fejl. Faktisk blev genoprettelsestilstanden skabt specifikt for at løse problemerne relateret til mobilens start eller funktion.

Det skal bemærkes, at han der er ingen total sikkerhed for at inddrive mobil takket være genopretning efter rod. Alligevel er det en af ​​de bedste målinger, du kan bruge, da den generelt er inden for alles rækkevidde.

Derfor, hvis du har problemer efter at have rootet en Android-mobil, kan du prøve at gendanne mobiltelefonen til fabriksindstillingerne med Recovery. Der er en stor chance for at løse problemet, der er forårsaget efter at have udført rodprocessen på mobilen, fordi du med denne metode genopretter den oprindelige tilstand af mobiltelefonen.

Indeks
  1. Farerne ved at rode mobilen den forkerte vej
    1. Hvad du behøver at vide, når du bruger root på Android
  2. Genstart en mobiltelefon, eller gendan den, når den ikke tænder efter rooting
    1. Gå ind i sikker tilstand
    2. Gendannelsestilstand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up