Buet tv vs fladskærms-tv Hvad er fordele og ulemper ved buede tv'er?

Når du køber et smart-tv, skal du vide, om smart-tv'et har Android eller hvilket styresystem det har, men også valget mellem et buet eller fladt tv er relevant. Af denne grund vil vi næste gang tale lidt om buede tv'er og deres forhold til fly. Læs omhyggeligt denne sammenligning mellem buet tv og fladskærms-tv Hvad er fordelene og ulemperne ved buede fjernsyn? Vi svarer på alt nedenfor.

Indeks
  1. Fladskærms TV
  2. buet tv
    1. Ulemper ved buede tv
  3. Så hvilket tv skal du vælge?

Fladskærms TV

Fladskærms-tv har været normen lige siden HD-skærme blev så relevante. Mange foretrækker stadig denne type skærme, da de stærkt anbefales til rummelige steder, da de ikke behøver at være så store for at dække et bredt spektrum af syn. Selvom forskellene mellem fjernsyn med Full HD og 4K UHD definition også spiller ind på dette tidspunkt.

Fladskærme kan ophænges og placeret næsten hvor som helst . Derudover er de væsentligt billigere end buede tv'er og har en tendens til at være mere reflekterende på grund af den måde, de er lavet på.

I hvert fald ved vi allerede meget om fladskærms-tv, men hvad med buede tv? Dernæst vil vi tale om dem, og vi vil indikere nogle ulemper, som de har sammenlignet med et livs flad-tv.

buet tv

Disse typer skærme søger at skabe en følelse af fordybelse , fordi målet er at optage flere menneskers synsfelt. Faktisk er denne type skærm/monitor ofte stærkt anbefalet til gamere. I betragtning af dette er en stor del af skærme designet til spil buede.

Anyway, hvis du er for langt fra skærmen, de måske ikke det mest gavnlige . Af denne grund, som et hovedaspekt, skal det tages i betragtning, at de er specifikt designet til at skabe en følelse af fordybelse.

Denne type panel tager også højde for afstanden mellem vores øjne og skærmen. Buede fjernsyn søger at afgrænse afstandene mellem skærmen og øjnene, hvilket gør hvert punkt på fjernsynet i samme afstand som vores blik.

Det er noget svært at forstå, men kort fortalt søger disse fjernsyn at blive bedre tilpasset vores syn, forudsat at de ses kl. relativt korte afstande eller efter hvad der er fastlagt i manualerne.

Hele fordybelsen er øget, da buede tv'er er exceptionelle til at skabe en følelse af dybde . Som vi allerede har påpeget, er dette en meget positiv ting i verden af ​​videospil, og for nogle mennesker skiller det sig også ud i filmene.

Ulemper ved buede tv

Som vi bemærkede tidligere, skal buede tv ses fra fra en meget specifik position . Med andre ord, synspunkter er begrænsede. De er ikke de bedste tv'er, hvis du planlægger at hænge dem et sted. Med andre ord, de formodes at være på et bord.

Hvis du planlægger at bruge fjernsynet i en stor stue eller et stort værelse, skal du bruge et stort fjernsyn. Faktisk buede tv'er skal som regel være meget større end fjernsyn opvask i på grund af deres design.

Endelig er måske den største ulempe ved denne type tv dens pris, da de er dyrere end flad-tv .

Så hvilket tv skal du vælge?

Vi kan bestemt ikke besvare dette spørgsmål: hvorfor? Faktisk fordi det afhænger af mange faktorer. Hvis du er en gamer, et buet tv/skærm kan være gavnligt, selvom du leder efter en fordybende følelse.

Under alle omstændigheder skal du huske priserne og analysere, hvilken størrelse der passer bedst til TV'et. På den anden side er fladskærms-tv også meget gode. Tag ikke fejl, der er mange modeller på uovertrufne priser som du ikke skal ignorere.

På den anden side, hvis du vælger smarte fjernsyn , kan du næsten helt sikkert installere Instagram på et Samsung eller et andet mærke af Smart TV , ud over andre handlinger. I disse aspekter, om de er buede eller flade har intet at gøre med det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up