Hvad er filerne med en WVX-udvidelse, og hvordan åbner man dem?

Et filformat designet til brugere af Microsoft-miljøer Windows. Hvis du har en fil med en WVX-udvidelse, og du ikke ved, hvordan du åbner den, skal du fortsætte med at læse denne artikel.

Indeks
 1. Hvad er WVX filer?
 2. Hvordan åbner jeg filen WVX?
  1. Musik afspiller
  2. Tekst editor
 3. Jeg kan ikke åbne filen i WVX
  1. En fejl i linket
  2. Filen blev ikke fundet i URL
  3. Ødelagt fil
 4. Konverter en WVX-fil

Hvad er WVX filer?

Dette er en Microsoft Windows-fil udviklet til brug med applikationen Windows Media Player . Det er en musikfil, men den indeholder ikke lyddata.

Tværtimod, han indeholder et link, der dirigerer brugeren til den mappe, hvor indholdet er placeret. Det kan være en afspilningsliste med MP4-filer, videoer eller musikfiler.

Når filen åbnes i et program, der understøtter WVX-formatet. Ansøgningen starter automatisk afspille mediefiler .

Hvordan åbner jeg filen WVX?

Musik afspiller

Da dette er et oprindeligt Microsoft Windows-format, er standardapplikationen, der bruges til at åbne filen Windows Media Player . Selvom det er kompatibelt med andre lignende applikationer såsom GOM Media Player og VLC.

Dobbeltklik på filen for at åbne den med standardapplikationen. Hvis du har mere end ét kompatibelt program til at åbne filen, skal du højreklikke på filen og vælge indstillingen Åben med… og vælg et program fra listen.

Tekst editor

at være en almindelig tekstfil , det vil sige, at den kun indeholder tekst, den kan åbnes med et program som Notesblok. Du kan se indholdet som filplaceringslinket.

Jeg kan ikke åbne filen i WVX

Der er flere grunde til, at du ikke kan åbne en fil med en WVX-udvidelse. Da dette er en almindelig tekstfil, kan du bruge teksteditoren til at søge efter mulige problemer .

Den første ting at gøre er at tjek din internetforbindelse . De filer, du vil have adgang til, er online.

En fejl i linket

Åbn filen med teksteditoren og find url'en til filerne . Tjek, at linkadressen er stavet korrekt. En så simpel fejl som fraværet af et bogstav i URL'en kan forhindre adgang til filer.

Filen blev ikke fundet i URL

Kopiér og indsæt URL'en i en browser for at bekræfte, at siden stadig eksisterer. En anden årsag til fejl er, at filerne ikke længere downloades til den specifikke adresse. Hvis medieindholdet ikke findes, er filen ugyldig.

Ødelagt fil

Filens integritet blev påvirket under upload- eller downloadprocessen. Det er bedre at download filen igen eller anmode om at få det returneret til dig.

Konverter en WVX-fil

Dette format indeholder kun tekst og et link, der omdirigerer brugeren til at afspille online medieindhold. Da det i teorien er en almindelig tekst filerne Læs kan ikke konverteres .

Nu, med VLC, du kan ændre en WVX-fil i HTML, XSPF, M3U8 og M3U format. Det gør den til en multimedieafspilningsliste, der er kompatibel med andre applikationer.

Hvis du vil konvertere en fil fra WVX til MP4, AVI, MP3 eller WMV, skal du download manuelt . For at gøre dette kan du bruge Windows Media Player fra menuen Filer/Gem som.

Det er en indirekte måde at konvertere en fil fra WVX til MP3, for eksempel. En anden måde at få adgang til indholdet af en sådan fil på er at bruge en universel filfremviser.

En af de mest brugte er FileMagic, du vil være i stand til at se filen og indholdet, hvis du ikke kan gøre det med teksteditoren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up