Hvad bruges antennerne på WiFi-routeren til, og hvordan placeres dem korrekt?

Det trådløs teknologi er afgørende i dagens verden, fordi vi kan oprette forbindelse til internettet hurtigt og nemt. Denne teknologi er kommet for at blive, da tusindvis af brugere er forbundet til deres Wi-Fi hver dag.

Routeren er en enhed, der giver en wifi netværk afgørende for internetforbindelser høj gennemstrømning og effektiv. Afhængigt af routerens mærke vil forbindelsen være af højere eller lavere kvalitet, men generelt, hvis du ved, hvordan den skal placeres, vil signalet være godt, derfor skal du tage højde for, hvad der er de bedste steder at placere en WiFi-router. Vi takker Wi-Fi for et meget værdifuldt værktøj, der gør det muligt, selv for vores hjem, at vores enheder altid kan tilsluttes.

Og det er den, der ikke kan lide at benytte sig af alle de tjenester, vi tilbyder Internettet? Det er en stor fordel at have dette netværk. Men der er tidspunkter, hvor, fordi vi ikke ved, hvordan vi skal placere vores Wi-Fi-antenner, vores internet er ineffektivt, vi kan købe disse antenner gennem Amazon, Ebay osv. Men hvad kan vi gøre for at placere vores antenner korrekt? Lad os først analysere antennerne og deres anvendelighed.

Hvad bruges Wi-Fi-antenner til?

De antenner, der er tilgængelige for routere er passive elementer designet til at omdirigere eller dirigere det signal, der udsendes af enheden. Dette er nyttigt, fordi du kan forbedre routerens signalrækkevidde og også forbedre kvaliteten af ​​enheder, der er i nærheden.

Så da du allerede ved, hvilken rolle routerantenner spiller, skal du nu vide den rigtige måde at placere dem på forbedre signalet. Lad os først se, hvad antennerne til Wi-Fi-routeren er til, så vil vi se, hvordan man bruger dem korrekt.

Hvordan placeres routeren og antennerne korrekt?

De radiobølger, der giver Wi-Fi signal rejse gennem antennerne på routeren og generere et doughnut-formet elektromagnetisk felt. Hvordan man orienterer antennerne vil således afhænge af placeringen af ​​enheden og den afstand, der skal tilbagelægges.

Området hvor du placerer routeren har også stor indflydelse, du behøver hverken sætte den for højt eller for lavt for altid at have en god intensitet . Du skal også vide, hvor du skal placere din enhed i huset for at sikre, at signalet er godt.

Hvor skal jeg finde min router?

Hvis du bor i et to-etagers hus, er det bedst at placere din router i en fri zone uden vægge. På denne måde vil de elektromagnetiske bølger koste mindre at rejse til din enhed, for eksempel kan du placere den i en central del af dit værelse.

Det kan også hjælpe at placere det i taljehøjde ved at udnytte den form signalet får, så det kan nå flere steder. Nu, hvis du bor i et 2-etagers hus, skal du placere router i et forhøjet område på første sal. Så signalet kan dække begge etager bedst muligt og hermed kan du få en bedre internetforbindelse.

Hvordan skal jeg placere antennerne på min router?

Nu, hvordan skal jeg placere antennerne på routeren, så signalet er bedre fordelt, og du kan få en bedre forbindelseskvalitet?

En tidligere Apple-ingeniør forklarede engang hvordan placere Wi-Fi-antennerne for bedre signaldækning. Et af rådene han gav var, at antennerne skulle placeres den ene vandret og den anden lodret.

Hvorfor denne stilling? Ingeniøren forklarer, at når du placerer antennerne på denne måde, maksimeres signalpolariseringen. Dette sker, fordi de vandrette og lodrette akser i dit hus vil være dækket af signalets polarzoner.

Det betyder, at enhedernes antenner lodret orienteret tilslut lettere fra den vandrette antenne. Og enheder med en vandret orienteret Wifi-modtageantenne vil være i stand til at forbinde bedre fra den lodrette antenne.

Hvis du følger disse forsikringstips, kan du muligvis se en forbedring i kvalitet og dækning af din internetforbindelse. Men hvis du ikke selv følger disse trin, får de forventede resultater, kan du gennemse denne artikel, hvor vi viser dig, hvordan du fremskynder din internetforbindelse.

Indeks
  1. Hvad bruges Wi-Fi-antenner til?
  2. Hvordan placeres routeren og antennerne korrekt?
  3. Hvor skal jeg finde min router?
  4. Hvordan skal jeg placere antennerne på min router?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up