Hvordan konfigurerer eller ændrer jeg DNS på en router for at forbedre mit netværks privatliv og hastighed?

Vidste du det i ændring af DNS for enhver router, du kan forbedre dit netværks privatliv og hastighed. Mange gange fortvivler vi, fordi vores internetforbindelse er langsommere end normalt, og vi overvejer at skifte computer, modem eller måske netværkskort eller endda skifte internetudbyder...osv. Men før du tager ekstreme forholdsregler, fortsæt med at læse, vi fortæller dig, hvordan du konfigurerer det.

Indeks
 1. Hvad er DNS? Og hvad er fordelene ved at sætte det op?
 2. Manuel DNS-konfiguration og forbedre din netværkshastighed
 3. Automatisk DNS-konfiguration

Hvad er DNS? Og hvad er fordelene ved at sætte det op?

Lige nu undrer du dig måske over DNS? Router? Bare rolig, vi taler til dig i enkle vendinger. DNS på engelsk (Domain Name System) på spansk ville være et domænenavnssystem, dets funktion er at oversætte eller overføre fra menneske- til maskinsprog, fra websidenavne til IP-adresser .

Router . Det er en enhed, der gør det muligt for flere computere og netværk at oprette forbindelse til hinanden, de kan dele den samme internetforbindelse. Det er vigtigt at holde det opdateret. Således udvider det signalet til mere end én computer på samme tid. Med dette i tankerne kan vi udlede fordelene ved at konfigurere DNS.

Ved at ændre den DNS, som vi som standard har leveret af teleoperatøren, til en anden, der har et pålideligt og sikkert supportsystem, der fungerer som mellemmand til at løse adresserne URL'er at vi indtaster hurtigere og automatisk , vi vil bemærke browsinghastigheden, vi kan have et forældrekontrolsystem (for at forhindre uautoriseret internetadgang).

Vi har også andre ekstra fordele som f.eks beskytte os mod phishing (risikoen for at få vores bankoplysninger stjålet), der er måder at forhindre det på, og vi kan undgå risikoen for at støde på malware (ondsindede programmer).

Det er endda muligt at få adgang til indhold, som i vores gamle DNS var utilgængeligt på grund af regionale blokeringer. Vi kan endda have gratis offentlige DNS-servere. Hvis du allerede er opfordret til at flytte til et andet niveau og nyde en ny oplevelse, mens du surfer på internettet, lad os nu begynde at konfigurere vores DNS-router for at forbedre netværkshastigheden..!

Manuel DNS-konfiguration og forbedre din netværkshastighed

Hvis du har Windows 10 / Windows 7 . Du går til menuen, du går til kontrolpanelet, klikker på Netværk og internet, klikker derefter på midten af ​​netværk og delte ressourcer, klikker på forbindelsesdelen og i vinduet, der kommer frem, klikker du på Egenskaber.

På fanen Netværksfunktioner skal du pege på internet protokol v4 , det er godt at vide , hvordan det fungerer . Højreklik med musen og giv egenskaberne igen. I vinduet vil du se flere felter, aktiver feltet i DNS-sektionen, som giver dig mulighed for at indtaste de numre, som vi giver dig senere.

Automatisk DNS-konfiguration

Der er et trick eller et program, der letter ovenstående procedure hurtigt og automatisk. Den hedder DNS Jumper, du downloader den. Når du åbner det, er det et lille vindue med en meget enkel grænseflade.

 • I det første felt, der nævner netværksadapteren, finder du din netværksadapter på listen.
 • I det næste felt skal du vælge den DNS, du foretrækker, ellers giver vi dig oplysningerne, så du kan vælge den bedste DNS-server til din forbindelse.
 • Klik på Anvend DNS. Og klar. Det er simpelt.

Hvis du vil have mest muligt ud af dette værktøj og nyde dets fordele, skal du trykke på knappen hurtigere DNS . Hvad finder du? I denne sektor vil det give os mulighed for at finde den hurtigste DNS, der bruges til vores forbindelse og også i forhold til vores position.

Klik på Start DNS-test-knap , på det tidspunkt vil den udføre hastighedstests. De DNS, der er på de første pladser på listen, er dem, der gav optimale resultater.

 • Marker eller kopier DNS
 • Du får adgang til hovedvinduet eller startmenuen
 • Søg på listen efter den DNS, du kopierede og vil bruge
 • Vælge
 • Og du klikker på knappen Anvend DNS og voila..!

Begge procedurer er enkle. Vi håber, at du med al denne rigdom af information kan drage fordel af den, og vi har hjulpet dig med at give dig en omkostningseffektiv mulighed, så du kan løse din langsomme internetforbindelse. Hvis du vil dele din oplevelse med at følge disse tips, kan du skrive til os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up