Sådan styrer og deaktiverer du min arbejds- eller hjemmealarm, når den ved et uheld aktiveres

Sikkerhed er et meget relevant aspekt i dag, hvad enten det er for forhindre tyverier på steder som blandt andet hjem, virksomhed , eller for at undgå ulykker på grund af nedbrud i hjemmet (brande, strømsvigt), kontrollere adgangen til bestemte steder. Generelt overvåges eller kontrolleres alle disse aspekter normalt af enheder af forskellig art, såsom alarmsystemer.

Ligeledes er det vigtigt at bemærke at der findes forskellige alarmsystemer (mod brand, adgangskontrol, overvågning m.fl.) og til dette bruges forskellige systemer og applikationer afhængig af udbyder. I hvert af disse systemer kan du dog manipulere sensorerne og aktuatorerne efter dine behov. I denne artikel viser vi dig derfor, hvordan du styrer og deaktiverer alarmen i din virksomhed eller bolig, når den ved et uheld bliver aktiveret.

Indeks
  1. Styring af alarmsystemet efter dets art
  2. Sådan deaktiveres alarmen i tilfælde af utilsigtet aktivering

Styring af alarmsystemet efter dets art

Det Alarmsystemer er opdelt i flere typer , i denne artikel vil jeg nævne de bedst kendte, herunder dem, der assisteres har App til udførelse ved automatisering; Derudover vil du få de klassiske systemer styret af lokaliserede paneler og en fjernbetjening. I begge tilfælde vil det være nyttigt at vide, at du har brug for et mellemelement til at styre aktiveringen og deaktiveringen af ​​alarmer i dit hjem eller din virksomhed.

I tilfælde af nyere enheder følger størstedelen designs rettet mod hjemmeautomatiseringskontrol. På dette tidspunkt kan du få adgang til information relateret til konceptet og funktionen af ​​hjemmeautomatisering som en gren af ​​elektronik for bedre at forstå udtrykket. I øvrigt, disse enheder fungerer normalt i forskellige software kontrol eller ledelse fra udstyr relateret til beskyttelse af hjemmet eller virksomheden.

I denne forstand vil du være i stand til at få adgang til dette nye udstyr som en kilde til sikkerhed for dit hjem eller lokaler, afhængigt af de behov du har; fordi de ikke kun arbejder med at give adgangskontrol, hvilket er et meget vigtigt element, men det vil også give dig mulighed for bl.a. overvåge tilstanden af ​​sensorer, der giver information om tilstedeværelse af ild, røg, ubudne gæster, blandt andre.

Nogle af de mest brugte enheder til at udføre denne opgave er Sonoff Basic, det vil helt sikkert være nyttigt at vide, hvordan man installerer og konfigurerer Sonoff til alarmstyring. I denne forstand ved, at du du skal bruge en smartphone til at styre dit udstyr . På den anden side vil du have udstyr såsom brandalarmcentraler, som normalt styres af fjernbetjening.

Sådan deaktiveres alarmen i tilfælde af utilsigtet aktivering

I tilfælde af nye enheder bruges software som Google Home normalt til at styre udstyret, du skal derfor tilgå den fra din smartphone for at deaktivere alarmen i tilfælde af utilsigtet aktivering; men hvis du har en Sonoff Basic-enhed som hardware til at forsyne din alarm med, kan du genstarte direkte til udstyrspanelet. Dette, selvom det er et eksempel, gælder for mange udstyr, der i øjeblikket er tilgængeligt på markedet til at udføre alarmopgaver.

Til gengæld finder du ældre enheder som brandcentraler el sikkerhedssystemer, der fungerer på afstand . I disse tilfælde skal deaktivering af alarmen ske via fjernbetjeningen. Du vil dog finde tilfælde, hvor de på grund af lavt batteri, enten i kommandoen eller i selve alarmen, mister evnen til at køre kommandoen på dette udstyr, og det er nødvendigt at genstarte eller udskifte batteriet.

Under alle omstændigheder bør du altid forsøge at deaktivere alarmerne eksternt (via fjernbetjening, smartphone), og hvis dette ikke træder i kraft, vil du have mulighed for at deaktivere lokalt (på enheden) ved hjælp af en nulstillingsknap eller ved at udskifte batterierne om nødvendigt. Du finder også på markedet alarmudstyr, som du kan konfigurere til at deaktivere sig selv via fra tekstbeskeder forudbestemt med nøgleord.

Til sidst, hvis du vil udfylde de angivne oplysninger, kan du besøge den officielle Google Home Assistant-side, hvor du vil se, hvordan du foretager indstillingerne ved hjælp af denne kontrolsoftware til hjemmeautomatiseringsudstyr, hvor du kan forbinde dine alarmer perfekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up