Hvordan undgår og forsvarer man sig mod spoofing - Spoofing?

Når man står over for store innovationer, opstår der ofte store problemer. Computerteknologi og internettet har haft en stor indflydelse på samfundets livsrytme .

En af de største ulemper er uden tvivl de høje chancer for at lide af en digitalt eller computerangreb . De færreste kender til de store trusler, der kan gemme sig bag en webplatform, fil eller program.

Hvad er identitetstyveri?

L' identitetstyveri er en af ​​de største risici, nogen kan stå over for, mens de er på internettet. Hvordan? Nå, sociale medier er det nemmeste mål, et sted hvor du virkelig ikke ved, hvem der er på den anden side, og hvad de er i stand til.

At sende billeder, videoer og dele forskellige data og informationer gør det muligt for andre mennesker genvinde din identitet til ethvert formål: fra at oprette en falsk profil til at have mere interaktion eller noget mere alvorligt som fupnummer eller chikane, hvor du kan ende med at lide. resultaterne.

Hvordan undgår man identitetstyveri?

Heldigvis er der en række trin, du kan tage til øge sikkerheden på dine sociale netværk dine e-mails og enhver anden platform, hvorpå du kan uploade dokumenter, programmer eller enhver anden filtype.

web adresse

Hvad er den bedste (udover at være den nemmeste) måde at vide, at en side er sikker på? Gennem sin URL. Bare sørg for, at den har "https" protokol . Sikkerheden i denne protokol er bankplatformes favorit til at beskytte sig mod ethvert angreb og beskytte dig mod informationslækager.

E-mails

Filer kan indeholde malware specialiseret sig i at indsamle oplysninger om din computer til at sende til en tredjepart. Så når du modtager en mærkelig e-mail, skal du huske på følgende punkter:

 • E-mailadresse på den person, der sender beskeden.
 • Hvilken side henviser den dig til? Det anbefales ikke at få adgang web sider hvor du skal udfylde formularer med personlige data (og endnu mindre, hvis de beder dig om oplysninger om dine kort eller bankkonti!).
 • Før du downloader en fil, kan du åbne den på platformen, for eksempel fra Google Drev. Dette værktøj giver dig mulighed for at kontrollere, at dokumentet (Word, Excel, PDF) er virusfrit.

Sikre forbindelser

Et andet vigtigt aspekt er den type netværk, du opretter forbindelse til. Mange cafeer, restauranter eller pladser opretholder offentlige netværk, der er tilgængelige for alle, men... kan dette påvirke dig?

Svaret er ja. Det anbefales altid at opretholde en forbindelse til netværk med beskyttede adgangsindstillinger : WPA, WPA 2 eller WEP.

Men hvis du virkelig har brug for at etablere en forbindelse til et offentligt netværk, skal du være opmærksom på sikkerheden vedr hjemmesider, der du besøger eller applikationer du bruger.

Forsvarsmekanismer

Det er ikke nødvendigt at vente på, at denne type situation overskrider det juridiske område (da det er en forbrydelse). Intet er bedre end at beskytte dig selv for at undgå dårlige tider. Værktøjer? Der er nogle tilbage! Og her er de vigtigste.

Opdateret software, sikker software

Malware vokser sammen med software, men det andet element er normalt mere kraftfuldt end det første. Smartphones, tablets, computere og andre enheder kan være sårbare, hvis de vedligeholder en forældet operativsystem .

Hvad skal man gøre med adgangskoder?

Du har helt sikkert udført, med stor irritation, en proces med at opdatere dine adgangskoder. Men alt er godt: den kombination af bogstaver, tal, symboler og parametre som ikke at ligne de fem tidligere brugte adgangskoder eller ikke inkludere personlige data, er af enorm betydning.

For at logge ind på webplatforme anbefales brug af værktøjer såsom password manager.

Denne funktion er indbygget i browsere og kan være intuitiv nok til ikke udføre autofyld processen ved på grund af en trussel på siden... hvis ja, afslut.

Vær ikke en del af statistikken

Hvert år lider millioner af mennesker af usurpation af identificere. Men takket være disse tips har du hvad der skal til for at undgå at falde i fælden. Del og beskyt andre mod identitetstyveri!

Indeks
 1. Hvad er identitetstyveri?
 2. Hvordan undgår man identitetstyveri?
 3. web adresse
 4. E-mails
 5. Sikre forbindelser
 6. Forsvarsmekanismer
  1. Opdateret software, sikker software
 7. Hvad skal man gøre med adgangskoder?
 8. Vær ikke en del af statistikken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up