Hvordan kan jeg beskytte min router mod VPNFilter-angreb

Sikkerhed og privatliv er og bør være brugernes største bekymring, når de opretter forbindelse til det vidunderlige usynlige netværk, dvs Internettet. Mange aspekter skal tages i betragtning for at undgå cyberangreb eller computerangreb.

I denne artikel vil vi vise dig en af ​​disse potentielle farer, og hvad du skal gøre for at beskytte min router mod VPNFilter-angreb.

Årsagen til dette angreb var, at alarmerne blev aktiveret, og det anslås, at næsten en million routere var inficeret på verdensplan. VPNFilter var ansvarlig for overvågning og flyve til distancere dem Information meget følsomme brugere. Udover fuldstændig at ødelægge deres netværksenheder, var det et af de værste angreb i årevis.

Routere, der er blevet inficeret med denne malware, er blevet en del af et stort netværk af robotter, der fjernstyret kan udføre angreb.

Af denne grund er det vigtigt at lave periodiske konfigurationer af vores routere og dermed forbedre sikkerheden i deres forbindelse. Dette vil forhindre os i at være tilbøjelige til at blive nye ofre for cyberangreb.

Indeks
  1. Hvordan kan jeg beskytte min router mod VPNFilter-angreb
  2. Beskyt integriteten af ​​vores router og undgå VPNFilter-angrebet

Hvordan kan jeg beskytte min router mod VPNFilter-angreb

Efter det påståede angreb udført fra Rusland af Hacker i dette land, var FBI ansvarlig for at udstede følgende anbefaling om at udlevere routere I perfekt stand. De sagde, at de skulle slukke dem i et stykke tid og tænde dem igen, men det løste slet ikke problemet.

For at du ikke bliver offer for dette angreb eller et lignende angreb, vil vi nedenfor fortælle dig, hvad du skal gøre, så du kan skabe et uigennemtrængeligt hegn. Og du vil lære hvordan jeg kan beskytte min router mod VPNFilter-angreb. Uanset model eller mærke skal du bare bruge den værdifulde tid på at kontrollere nogle indstillinger og konfigurere din router korrekt og robust.

En af de ting, som mange brugere glemmer, er at dele deres netværk og gøre det offentligt. Da du har brug for at kende dit WiFi-signal, har det et identifikationsnummer, dette er kendt under dets SSID-akronym. Dette leveres af producenten, men du kan ændre det og også beholde det uden at være synligt for andre enheder, der følger et WiFi-netværk.

Et andet aspekt, der er væsentligt og vil hjælpe dig betydeligt med at undgå denne type angreb fra VPNFilter . Dette er ved at ændre dit brugernavn og adgangskode, disse leveres af producenten og er trykt på enhedens etiket.

Tro det eller ej, disse data kan findes online, og for folk, der er dedikeret til disse katastrofale opgaver, vil det ikke koste meget arbejde.

Beskyt integriteten af ​​vores router og undgå VPNFilter-angrebet

Det er også vigtigt, at du udfører en form for analyse, så du kan bestemme, hvilke porte der er i brug, og hvilke der ikke er. Det er derfor, du deaktiverer tjenester, der ikke bruger dem fuldstændigt. En anden funktion, der stærkt anbefales at slås fra, er fjernadministration og kontrollerer de tjenester, der styrer det, som f.eks https og SSH protokoller .

Som du måske allerede ved, bruger routere software, der er ansvarlig for at styre deres normale drift. Det er kendt som firmware, og denne fløj, som ethvert andet operativsystem, bør og bør opdateres. Dette er for at rette mulige fejl og smuthuller, der tillader hackere at komme ind i systemet.

Det er også meget vigtigt at søge på nettet, hvis producenten har opdateret enhedens software. Hvis en fejl er blevet opdaget, eller hvis der er en måde at give bedre beskyttelse til routeren. Fordi opdateringer ikke kun giver rettelser, de giver dig også nye funktioner, der gør dem mere robuste og forbedrer deres ydeevne.

På denne måde er vi nået til slutningen af ​​denne artikel, som har vist dig, at der er mange måder at holde vagt på og være opmærksom på mulige cyberangreb. Og på en meget klar og enkel måde kunne vi fortælle dig hvordan jeg kan beskytte min router mod VPNFilter-angreb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up