Sådan fjerner eller afinstallerer du et program fuldstændigt uden at efterlade logfiler

Brugen af ​​personlige computere er udbredt over hele verden, men meget få mennesker ved med sikkerhed, hvordan de fungerer. Og endnu mindre, hvordan man bruger de forskellige applikationer og programmer, de normalt bruger. Det er derfor, vi skal lære, hvordan du helt fjerner eller afinstallerer et program uden at efterlade nogen registreringer.

Nogle gange sker det, at du har et program installeret på din pc, det være sig et program eller et spil, og du vil slette det for altid. Det viser sig, at programmet af en eller anden mærkelig grund ikke blev afinstalleret korrekt, hvilket efterlod registreringsspor på din computer. Dette kan forårsage alvorlige problemer eller konflikter med andre programmer.

Der er også andre negative konsekvenser af at lade være fjerne eller afinstallere fuldstændig et program uden at efterlade nogen logfiler. Og det er, at disse rester kommer til at optage plads på din harddisk.

Det er af denne grund, som er meget praktisk, at lære at udføre disse operationer på vores computere og holde registreringsdatabasen ren og fri for rester af andre programmer eller programmer.

Indeks
  1. Sådan fjerner eller afinstallerer du et program fuldstændigt uden at efterlade logfiler
  2. Gå til registrering

Sådan fjerner eller afinstallerer du et program fuldstændigt uden at efterlade logfiler

Når en afinstallation af et program udføres, er der normalt noget tilbage i filregistret. Og blot at anvende afinstallationsindstillingen for et program gør det ikke helt. Det er derfor, vi skal lære dig hvordan man helt fjerner eller afinstallerer et program uden at efterlade nogen logfiler.

Den første ting, vi skal gøre, er dette, vi skal gå til Windows-start og gå til Min pc. Mens vi er der, finder vi ydre enheder og diskdrev. Generelt, når et program eller et program er installeret, installeres det som standard på C-drevet, medmindre du bevidst har installeret det på et andet drev.

Men på normal vis udføres installationen i denne enhed, så det næste, vi skal gøre, er at indtaste denne enhed og lave et dobbelt klip. Et vindue åbnes, hvor flere mapper vises, og vi skal vælge mappen Programfiler. Vi opretter et klip i denne mappe, og andre mapper dukker op igen.

Her vil vi lede efter mappen, der indeholder navnet på det program, som vi tidligere afinstallerede. Dette er vigtigt, du skal have afinstalleret programmet, før du udfører denne handling. Når du finder mappen, laver du et klip med højre museknap, flere muligheder vises og du skal vælge At slette.

I de tilfælde, hvor du på dit C-drev ser en programfilmappe til 64 bit og for 32 bit, skal du finde programmappen i begge filer. Dette er for at være sikker på, at ingen information er blevet delt. Hvis ja, går vi til både filer og fjerne programmet . Og så vil vi have C-drevet afregistreret manuelt

Gå til registrering

Et andet vigtigt trin, som vi skal udføre, er følgende, i det samme vindue, hvor vi er i C-drevet, går vi til toppen, hvor informationen My PC SYSTEM (C) vises, og vi skal skrive følgende instruktion %appdata% og tryk derefter på Enter-tasten.

Når det er gjort, vil det tage os til et andet vindue, hvor et stort antal mapper vises, og i den øverste del, hvor vi skriver instruktionen, vil vi vælge AppData i lave et klip.

Igen ser vi andre mapper, men her skal vi vælge Lokal, oprette et klip, og det vil tage os til andre mapper, og her leder vi efter mappen, der har navnet på det afinstallerede program.

Når dette er gjort kan du gå tilbage til AppData og nu skal du vælge Roaming-mappen, oprette et klip og i de mapper der kommer frem vil du slette den der refererer til afinstalleret program. Du skal være meget omhyggelig med kun at slette mapper relateret til programmet, for ikke at kompromittere andre programmer.

Nu for at afslutte afslutter vi og går til Start og Kør, vi skal skrive regedit og så klikker vi på accept. Fire mapper vises, og først vælger vi HKEY CURRENT USER, vi implementerer det, vælger softwaren og leder efter det program for at fjerne det . Vi udfører den samme procedure i HKEY USER og i HKEY LOCAL MACHINE.

Og på denne enkle og nemme måde har du lært at fjerne eller afinstallere et program fuldstændigt uden at efterlade diske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up