Sådan tager du billeder Perfekte selfies med de bedste positurer, tricks og originale ideer

For mange mennesker kan det være svært at få den perfekte selfie. Men i virkeligheden, tag et perfekt selfie-billede er enkel, du skal blot tage hensyn til visse aspekter af dit miljø, samt den gode brug af applikationer til at redigere flere billeder på samme tid.

Hemmeligheden bag den perfekte selfie er nem at knække. At få det afhænger af din holdning og den gode brug du giver vores råd.

Derfor vil vi vise dig hvordan man tager billeder selfies Perfekt med de bedste positurer, så du ikke bliver ved med at gå glip af de bedste tricks og skæve ideer, når du tager selfies.

Indeks
 1. Sådan tager du perfekte selfie-billeder med de bedste positurer
 2. Tips til at tage perfekte selfie-billeder
 3. Hvad er de bedste tricks, positurer og originale ideer til at tage den perfekte selfie

Sådan tager du perfekte selfie-billeder med de bedste positurer

Det er i øjeblikket nemt at finde millioner af billeder på internettet, der ser ud umuligt at efterligne eller overvinde . Men bare rolig, at tage den perfekte selfie handler om attitude og at overveje både rummet omkring dig og belysningen i det.

På denne måde er det første skridt til at tage det perfekte selfie-billede at have det sjovt i processen . Hvis du har det godt med at tage en selfie, vil din holdning helt sikkert vise sig på billedet. Plus, den perfekte måde for dig at få den perfekte selfie, du ønsker, er ikke at være genert.

Få mest muligt ud af det kamera, du skal bruge til dine selfies, og tøv ikke med at prøve din telefons kamera, for det er muligt at tage billeder som en professionel med din mobiltelefons kamera. Fordelen ved at bruge et frontkamera til dine billeder er også, at det giver dig mulighed for det prøv de stillinger, du ønsker .

På den anden side skal du vurdere baggrunden for din selfie til intet ødelægger et billede hvilket er perfekt i princippet. Prøv at passe på detaljerne i den baggrund, du vælger til dit ideelle billede, for at nyde omgivelserne omkring dit billede, og det øger din fremtrædende plads i selfien.

Tips til at tage perfekte selfie-billeder

 • Tag flere billeder på én gang , især hvis du er i et åbent rum. Du ved aldrig, hvem der kan gå forbi dig og ødelægge den perfekte selfie. Derfor er det bedre at slette nogle billeder for at gentage scenen.
 • Kend dit kamera og de apps, du skal bruge, at tage en ideel selfie afhænger nogle gange af det kamera, du bruger. Prøv din telefons frontkamera såvel som det bagerste, sammenlign billeder og vælg det bedste .
 • Udnyt naturligt lys, det er altid den bedste belysningsmulighed. God belysning er en væsentlig del af at tage det bedste billede, og selfies er ingen undtagelse. Forsøg altid at sæt dig ind for lyset hvad enten det er en lampe eller solen, på denne måde bliver detaljerne bedre værdsat.
 • Brug gerne filtre . Mange mennesker tror, ​​at dens brug er gammeldags, men det er ikke sandt. Intet, der gør din selfie fantastisk, vil nogensinde være forældet. Du skal bare prøve de bedste effekter og filtre til billeder og vælge dine favoritter.

Hvad er de bedste tricks, positurer og originale ideer til at tage den perfekte selfie

 • Find en ideel baggrund, prøv hvad du vil, men tage sig af baggrundsdetaljerne så de ikke ødelægger dit billede. Vær ikke bange for at prøve ensfarvede vægge eller åbne rum. Hemmeligheden bag gode billeder er variation og originalitet, ikke kun af dig, men af ​​dine fotobaggrunde.
 • Brug tredjedelsreglen, den er populær blandt folk, der jævnligt tager selfies. Alt du har brug for er vip hovedet til højre hjørne eller til venstre for fotorammen.
 • Tøv ikke med at smile, mange siger, at øjnene er døren til sjælen, og hvis det er sandt, er et smil uden tvivl vejen til det. Smil til dine billeder, og du vil få en fantastisk selfie.
 • Prøv de stillinger, du ønsker . Selfies giver dig friheden til at bruge miljøet til din fordel, så enhver posering vil se fantastisk ud. Bare hav det sjovt med at prøve, din positive holdning vil vise sig på billedet.
 • Brug apps til at redigere dine selfies . Mange gange er hemmeligheden bag en perfekt selfie at tilføje prikken over i'et ved at redigere billedet som en professionel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up