Hvordan sparer du batteri på din Android- og iOS-mobil med den bedste app?

Ydeevnen på din mobiltelefon er et spørgsmål af yderste vigtighed, især hvis det er dit vigtigste værktøj til arbejde eller studie. Et af de aspekter, der er blevet kritiseret for disse enheder, uanset mærke eller model, har været det korte batteri liv .

Indeks
 1. Belastningsbesparelse
 2. Optimer batteri
  1. Batteribesparelse på Android
  2. Batteribesparelse på iOS
 3. Batteribesparende apps
  1. Android og IOS: Batteri HD
  2. Android og iOS: Battery Doctor
  3. iOS: Lite systemstatus
  4. Android: DU Battery Saver
 4. Giv dit batteri mere levetid!

Belastningsbesparelse

I dag har smartphones integrerede værktøjer til at optimere og forlænge deres batteriers levetid deaktiverer forskellige apps, især dem, der kører i baggrunden.

I hvert operativsystems applikationslager finder du dog en bred vifte af programmer, der kan være komplementære eller endda mere dybdegående end integrerede funktioner af telefonen. Vil du tage et kig? Fortsæt med at læse!

Optimer batteri

Starter med det grundlæggende. Hver Android- og iOS-smartphone har indbygget energibesparelse interessant på forskellige niveauer for at forlænge din enheds levetid.

Batteribesparelse på Android

I tilfælde af Android-enheder er proceduren for aktivering af batterisparetilstand noget ens, selvom der afhængigt af modellen kan være en mere direkte eller mere bureaukratisk måde. Generelt, måden at få adgang til denne funktion på er som følger :

 • Gå ind i panelet "Indstillinger" på enheden.
 • Klik på sektionen "Batteri".
 • Gå til menuen "Batteribrug" og udforsk den
 • Du finder muligheden for økonomitilstand, og du kan aktivere den på et medium eller maksimalt niveau.

Batteribesparelse på iOS

Aktiver din iPhones strømsparetilstand er lidt enklere. Aktivering af denne mulighed kan påvirke forskellige funktioner på din enhed, såsom Siri, automatiske downloads og ydeevnen af ​​datasikkerhedskopiering på din enhed. For at få adgang til dette værktøj skal du:

 • Gå til "Indstillinger" på din iPhone.
 • Gå ind i menuen "Batteri".
 • Aktiver funktionen "Spar batteri".

Batteribesparende apps

I App Store til Android og iOS er et omfattende katalog over apps tilgængeligt for dig. Hvis du har problemer med at vælge mellem de mange muligheder, så fortvivl ikke! Her vil du have det bedste.

Android og IOS: Batteri HD

Det er en af ​​de mest komplette applikationer, du kan finde til din smartphone. Dens elegante og brugervenlige grænseflade giver dig mulighed for det kender den resterende tid batteriet på din mobilenhed.

Takket være dens meddelelser, vil du vide, hvilke apps der forkorter din batterilevetid, derudover tilbyder gemmefunktioner, når du bruger browseren og andre applikationer . Hvis du synes, det er en svær app at slå, har du endnu ikke set dens Pro-version.

Android og iOS: Battery Doctor

Dette er en anden meget velkendt applikation inden for energisparere til mobile enheder. Ud over at optimere ydeevnen af ​​din enhed, er det bragt også forbedringer af andre elementer på din smartphone .

Blandt de vigtigste værktøjer i denne applikation er rengøringsapplikationer, der kan overbelaste RAM på din smartphone, hvilket fører til overophedning af enheden.

iOS: Lite systemstatus

Ud over de grundlæggende funktioner i en strømbesparer giver denne app, eksklusiv til iOS, mere dybdegående statistik om batteriydelse, viser appforbrugsrater og dem, der genereres af mobilnetværk eller WiFi. Det fremhæver også optimering af din telefons opladningstid.

Android: DU Battery Saver

Denne specielle app til Android-enhedsbrugere bevarer simpelthen ekstraordinær effektivitet. De mere end hundrede millioner downloads er takket være dets værktøjer af overvågning og reduktion af baggrundsapps dræner telefonens batteri.

Når det kommer til opladningskapacitet, er dette den bedste app, du kan finde, og hjælper din telefon med at være 100 % på kortest mulig tid.

Giv dit batteri mere levetid!

Med disse fantastiske værktøjer behøver du ikke længere at løbe til en stikkontakt for at oplade din smartphone takket være disse applikationer, hvilket forhindrer dig i at løbe tør for batteri uden at have brugt din telefon mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up