Sådan sporer eller geolokaliserer du en nøjagtig dynamisk IP-adresse gratis

IP-adressen er identifikationsnummeret for hver computer med internet. Man kan sige, at det endda er ID-kortet, der identificerer din computer på hver hjemmeside, du går ind på. I film er det meget almindeligt at se folk "spore" IP-adresser, og det er muligt i det virkelige liv. ¿ Hvordan sporer man en nøjagtig gratis dynamisk IP-adresse eller geolocation?

Det første, du skal vide, før du sporer en IP-adresse, er, at processen ikke minder så meget om, hvad vi ser i film og tv-serier. I TV og Hollywood kan en computerekspert finde og lokalisere enheder med kun IP-adressen. Men i det virkelige liv kan resultatet og processen ikke være så effektiv eller "sjov" .

Faktisk er det meget usandsynligt, at du vil være i stand til at lokalisere en computer ud fra dens IP-adresse, uanset hvilken metode du bruger. Der er mange forskellige måder at spore eller geolokalisere en nøjagtig dynamisk IP-adresse gratis, men du kan følge de følgende trin for at gøre det med succes.

Indeks
  1. Sådan spores en IP-adresse
  2. Trin til at spore en IP-adresse
    1. Ting at vide, før du sporer en dynamisk IP-adresse

Sådan spores en IP-adresse

På internettet kan vi finde mange sider, der har til formål at finde og lokalisere en IP-adresse, du har. Men ikke alle af dem er rigtig pålidelige og giver dig en god retning, når du vil finde nummeret.

De kan også være ret komplicerede at bruge og forklarer ikke, hvordan man bruger de resultater, der returneres fra placeringssøgningen. IP-adresse . Det er bedst at bruge en side, hvis effektivitet er 100% bevist .

Trin til at spore en IP-adresse

  1. Comienza por sabre cuál es la dirección IP que desseas raster i tid reelt, bliver puderne let. Hvis du vil finde et hold, der har indgået dine redes, kan du henvende dig til IP i lejligheden "Actividad de inicio de sesión" de la página. O si tienes el enhed cerca de ti, puedes ver la IP clicando el botón Windows y la tecla R, donde verás los reflekterede data.
  2. Encuentra una página de internet realmente confiable destinada al rastreo y geolocalización de directecciones IP, eksisterende muchas por toda la web.
  3. Cuando hayas conseguido una página en la que creas poder confiar, aprende sobre su uso. Inkorporerer generelt en tekstboks donde debes de colocar la dirección IP dynamisk que desseas rastrear. Encuentra este cuadro y coloca la dirección IP tidligere nævnt.
  4. Sandsynligvis verás a cuadro que diga "Buscar direction IP" eller brug et lignende udtryk, presiónalo para llevar a cabo el rastreo. Afhængigt af siden kan resultatet være et foto og en placering på et kort eller koordinater for længde- og breddegrad. Hvis det er et kort, kan du linke til Google Maps eller bruge andre måder.
  5. Hvis du har længde- og breddegradskoordinater, vil det være tilstrækkeligt at finde ud af metoderne til at skrive koordinaterne. Efter at have vidst, hvordan man skriver resultaterne korrekt, indtast dem i Google Maps for at få en omtrentlig placering.

Det er vigtigt at bemærke, at resultatet på siden ofte ikke er en nøjagtig placering, men et omtrentligt område, hvor dynamisk IP-adresse .

Ting at vide, før du sporer en dynamisk IP-adresse

Dynamiske IP-adresser er noget anderledes end normale IP-adresser ved, at de ændrer sig over tid. Med andre ord har de en bestemt varighed, som normalt tildeles af virksomheden. Af denne grund kan de være sværere at spore end en almindelig IP-adresse, og det kan det desuden endda være umuligt .

Faktisk bruges de specifikt af virksomheder til at sikre deres arbejderes forskningssikkerhed. Ændring af IP-adressen hver kort periode, hvilket gør det umuligt at forholde sig en enhed til en realtidsadresse tilfredsstillende. Derfor skal du først vide, om den adresse, du planlægger at spore, er dynamisk eller statisk.

Anbefalinger vil være, at du kender den periode, hvor den intellektuelle ejendom er bevaret. Og hvis du ikke kan, efter at have fået det, så find det hurtigst muligt med den side, du har valgt. Og endnu vigtigere, husk, at du ikke vil være i stand til at få en nøjagtig placering, men en omtrentlige areal .

Hvis du ikke ønsker, at andre skal spore dig, bør du lære, hvordan du skjuler din IP-adresse, mens du browser i Chrome.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up