Sådan tilsluttes PS3-controller til Android uden root og uden kabler - Meget nemt

Så får vi se hvordan man tilslutter ps3 controller til Android uden root og uden kabler på en meget enkel måde. Selvom vi også vil give en metode til dem, der har deres mobile enhed rootet.

Det er meget nemmere og mere pålideligt at forbinde DualShock 3 til en Android-telefon, hvis den er rootet. Men bare rolig, der er en løsning til alt, og selvom du ikke vil eller kan roote din Android-enhed, kan du også nyde din fjernbetjening på din mobiltelefon.

Indeks
  1. Tilslut DualShock 3 til Android uden root
  2. Sådan tilslutter du PS3-controlleren til min Android
  3. Tilslut PS3-controlleren til Android-enheden

Tilslut DualShock 3 til Android uden root

Hvis du ikke har root-tilladelser, kan du stadig tilslutte controlleren PS3 til din mobile enhed , selvom processen kan være lidt mere kompliceret. Til dette skal du sørge for, at din telefon har USB Host-funktionen for at kunne synkronisere enhederne. Du skal også bruge den for at være kompatibel med USB OTG.

Du skal konfigurere Sixaxis Enabler-appen på mobiltelefonen for at synkronisere ordren ved hjælp af USB OTG-kablet. Derefter skal du i samme applikation vælge Aktiver Sixaxis.

Du burde aktivere kommandoen indtil du afslutter processen, og du kan blive nødt til at gøre det flere gange, så vi anbefaler, at du væbner dig med tålmodighed. Selvom du ikke burde have noget problem med USB OTG-kablet, skal vi huske på, at nogle emulatorer kan forårsage problemer.

For at løse dette problem anbefaler vi, at du downloader USB / BT Joystick Center 2020-applikationen og binder controlleren med den. Med denne applikation kan du kortlægge knapperne på DualShock 3 og dermed undgå enhver form for problemer.

Sådan tilslutter du PS3-controlleren til min Android

Den første ting, du skal gøre, er at downloade Sixaxis Compatibility Checker-appen. Dette bekræfter, at din enhed er kompatibel med en PS3-controller. Det eneste problem er, at det er nødvendigt at have enheden rootet for at fuldføre processen.

Den samme applikation bruges ikke kun til at kontrollere kompatibilitet. Hvis ikke, vil den også give dig fjernbetjeningens bluetooth-forbindelsesadresse, så du skal skrive den ned, for vi får brug for den senere.

For at ændre denne adresse skal du gå til Dancing Pixel Studios hjemmeside og download Sixaxis PairTool-applikationen, som giver dig mulighed for at indtaste Bluetooth-adressen, som vi noterede i det forrige trin.

Her skal vi bruge en USB-kabel til at forbinde PS3-controlleren til computeren . Når vi gør dette, vil Windows downloade driverne til nævnte kontrol, og derefter kan du ændre Bluetooth-adressen gennem den applikation, som vi tidligere har downloadet.

Tilslut PS3-controlleren til Android-enheden

  • Derefter skal du downloade Sixaxis Controller-appen, som du kan finde i Google Store.
  • Når den er downloadet og installeret, skal du åbne appen og lade den stå i baggrunden.
  • Du skal nu gå til " Indstillinger » derefter i « Indtast sprog og tekst for at markere boksen Sixaxis Controller.
  • Åbn nu appen igen, og du skal trykke på knappen » At starte op “. Vent på billedteksten "Ved lytte til controllere vises og derefter skal du trykke på PS-knappen på controlleren (den er placeret mellem pindene) for at kunne synkronisere den med mobiltelefonen.
  • For at afslutte, klik på Rediger IME-indstillingen, og marker derefter Sixaxis Controller .

Hvis du vil bruge controlleren på konsollen igen, skal du ikke bekymre dig, for processen er meget nemmere. Alt du skal gøre er at trykke på PS-knappen, når PlayStation er tændt, og voila.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up