Sådan viser du skjult adgangskode med stjerner

Der er mange adgangskoder, som vi bruger hver dag. Enten i vores sociale netværk, bankkonti, bl.a. Og for mange brugere er det virkelig svært at huske hver enkelt af dem, og det er derfor, de vælger at lade browseren gemme dem. Du vil blive glad for at vide, at vi viser dig her hvordan man kan se skjult adgangskode med stjerner så det ikke sker for dig igen.

Du har sikkert glemt din Gmail-adgangskode, for eksempel, og skulle gendanne den; Eller måske er det gemt i browseren, og du kunne logge ind uden problemer. Men antag, at du vil ændre din adgangskode, eller du vil logge ind på en anden enhed, og du ikke ved, hvad din adgangskode er.

Indeks
  1. Sådan viser du nemt skjult adgangskode
    1. Med Googles Password Manager
  2. Beskyt dine adgangskoder med en adgangskodehåndtering

Sådan viser du nemt skjult adgangskode

Skynd dig ikke for at sende en e-mail til tjenesten, og du skal gennemgå komplicerede trin for at gendanne dine adgangskoder. Du behøver ikke installere nogen specielle apps eller programmer at gøre dette, fordi din egen webbrowser giver dig værktøjer til at gendanne dine adgangskoder hurtigt og nemt.

Med Googles Password Manager

Google Chrome er en af ​​de mest brugte browsere i verden, fordi den giver os hurtigere navigation end andre, bortset fra dets værktøjer og dens nemme håndtering takket være dens enkle grænseflade. Det anbefales altid at opdatere Google Chrome for at få glæde af alle dens fordele.

Du vil blive overrasket over at vide, at Google Chrome har en mulighed, der giver dig mulighed for at se og administrere de adgangskoder, du har indtastet. For at gøre dette skal du følge nedenstående trin:

  • Når Google Chrome er åben, tryk på de tre prikker, der vises i øverste højre hjørne eller du kan også skrive "chrome://indstillinger/" i søgemaskinen
  • Når det er gjort, vises et lille vindue. Der klikker du på " indstillinger »
  • I dette vindue skal du klikke på den indstilling, der siger » Adgangskoder "
  • Så vil du se, at der kommer en liste over alle de adgangskoder, du har indtastet indtil videre, alt du skal gøre er at klikke på den, du vil gendanne. Husk, at Google af sikkerhedsmæssige årsager beder dig om at indtaste din pc-adgangskode, hvis du har en. Hvis du vil sætte et kodeord på din pc, fortæller vi dig, at denne proces også er meget enkel.

Beskyt dine adgangskoder med en adgangskodehåndtering

For at undgå denne form for besvær ved fremtidige lejligheder, brug en adgangskodemanager som Dashlane, en platform, der kan gøre dit liv lettere, da det hjælper dig med at skabe mere sikre adgangskoder. Der er andre meget sikre adgangskodeadministratorer, der giver dig mulighed for at holde alle de adgangskoder, du bruger på sociale netværk eller websteder, sikre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up