Sådan sikkerhedskopieres dokumenter og programmer før formatering af min pc

Pc'er er værktøjer, der for de fleste af os er vores vigtigste arbejdsmiddel, og derfor er de blevet essentielle i vores dagligdag. Men ofte kan brugen af ​​det blive en alvorlig hovedpine på grund af virus, ydeevneproblemer og andre systemfejl, så nogle gange er den bedste mulighed at starte fra bunden og lav en sikkerhedskopi, før du formaterer din pc fra dokumenter og programmer .

Som du skal forestille dig, når du formaterer din computer, vil du miste alle dine filer, hvis du ikke laver en sikkerhedskopi først, så denne korte vejledning vil hjælpe dig med at gemme alle dine oplysninger. Det er også ideelt, at du altid installerer et antivirusprogram på din pc, for at undgå at formatere det ofte.

Indeks
  1. Bestem prioriteter, før du laver en sikkerhedskopi
  2. Brug et eksternt lagerdrev til at lave din backup
  3. Opret en sikkerhedskopi til din backup
  4. Brug cloud storage
    1. Brug specialiserede programmer

Bestem prioriteter, før du laver en sikkerhedskopi

De fleste af os har for mange personlige filer som fotos, musik, videoer, dokumenter, programmer osv. Og en af ​​hovedårsagerne til vores holds dårlige præstation er for meget information.

Følgelig har han er vigtigt for at afgøre, hvilke filer vi virkelig har brug for, og hvilke vi ikke har . På denne måde vil vi have meget mere lagerplads på vores harddisk, og ved formatering vil vi have en meget lettere computer.

Hvis du allerede har besluttet, hvilke filer du skal beholde, er den næste ting at afklare, hvilke backupmetoder du vil bruge. Her viser vi dig nogle af dem.

Brug et eksternt lagerdrev til at lave din backup

Det er en af ​​de mest populære og sikre muligheder, da det giver dig mulighed for at gemme en stor mængde information. En af de mest brugt er eksterne harddiske , som spænder fra 100 GB til 500 GB, kan du endda få nogle med 1 TB lagerplads. Hvis du ikke ved, hvad lagringsenheder er, og hvad de bruges til, så find ud af det, før du læser videre.

Begå ikke den fejl at bruge et SD-kort eller en USB-nøgle, for udover at have lidt plads har de en tendens til at gå tabt eller endda let blive beskadiget, og med dem alle de oplysninger, du har gemt. Så hvis du allerede har din eksterne harddisk klar, er her hvad du skal gøre:

⦁ Når du har din backup-mappe med alle de filer, du vil gemme, kan du vælg det ved at klikke på det med højre museknap.

⦁ Så kommer der et vindue frem, hvori der står en mulighed "send" vises.

⦁ Så vil du se forskellige destinationer vises. Der skal du vælge dit eksterne drev.

⦁ Til sidst skal du bare vente på, at alle filerne er overført. Tiden afhænger af antallet af filer og din pc's ydeevne.

Opret en sikkerhedskopi til din backup

I øjeblikket har Windows 7, Windows 8 og Windows 10 operativsystemer denne fantastiske mulighed for at beskytte vores personlige filer, så vi ikke oplever noget tab, når vi formaterer vores pc. Vi anbefaler også, at du ved formatering af din pc installerer Windows 10 fra bunden, så du har det mest opdaterede system.

Ved at bruge dette værktøj kan du gemme et ret stort billede af din computer og eksportere det til en cd/dvd eller et eksternt drev. For at lave en sikkerhedskopi på din computer skal du gøre følgende:

⦁ Vi går ind i kontrolpanel

⦁ Når vi er inde, vælger vi den første mulighed, der siger » System og sikkerhed "

  • Der klikker vi på Backup og restaurering ⦁ Indeni, vælg muligheden " Konfigurer sikkerhedskopier »
  • Når det er gjort, vælger vi vores eksterne lagerenhed. Vi kan tillade Windows at vælge alle filer automatisk eller vælge dem manuelt.

Brug cloud storage

I øjeblikket er der forskellige fladformer for opbevaring i cloud , som giver dig masser af lagerplads, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvor mange filer du har eller skal sikkerhedskopiere.

En af dem er Google Drev, vel at der er mange andre. Alt du skal gøre er at gå til deres hjemmeside og følge de trin, der er givet der, eller du kan også få adgang til Google Drive som en diskpartition på din pc uden at bruge Google Chrome.

Brug specialiserede programmer

I dag er der forskellige programmer, der giver os mulighed for det beskytte vores personlige filer for at undgå tab. En af dem er EaseUS Todo Backup Free, som giver os mulighed for at vælge mellem flere typer backup.

En sidste anbefaling er, at før du formaterer din pc, har du tildelt en partition til systemet og en anden specifikt til dine personlige filer. På denne måde, når du installerer operativsystemet, kan du gøre det i system reserveret partition og dine personlige dokumenter vil derfor ikke blive påvirket .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up