Hvordan øger jeg antallet af HDMI-porte eller forbindelser på mit Smart TV?

Hvis du har et smart-tv med få HDMI-indgange, skal du ikke bekymre dig, for gennem følgende vejledning vil vi du vil lære hvordan øger jeg antallet af HDMI-porte eller forbindelser på mit Smart TV?

Manglende forbindelser på et smart-tv kan være et stort problem. Heldigvis er det muligt at tilslutte computeren til et Smart TV uden kabler eller at anvende en anden levedygtig mulighed, som vi blot vil vise dig i den følgende guide. Læs omhyggeligt følgende information for at løse problemet relateret til mangel på HDMI-porte på smart-tv.

Indeks
  1. Begrænsningen af ​​HDMI-forbindelser på smart-tv'er
  2. Hvordan øger jeg antallet af HDMI-porte eller forbindelser på mit Smart TV?
    1. Brug en switch til at øge antallet af HDMI-porte eller forbindelser
    2. Hvordan vælger man en switch?

Begrænsningen af ​​HDMI-forbindelser på smart-tv'er

Hver dag Smart TV er mere relevante for den brede offentlighed, da den måde, vi forbruger medieindhold på, har ændret sig gennem årene. I betragtning af dette er platforme som Netflix eller Amazon Prime hovedfokus for adgang til underholdning for de fleste brugere. De, der ikke har dette udstyr, kan dog konvertere deres gamle fjernsyn til Smart TV med Android for at opnå et acceptabelt resultat.

Stillet over for denne udvikling har smarte enheder som Smart TV øget deres popularitet eksponentielt. Fra den dyreste til den billigste, hver tilbyder en underholdningsløsning for seerne .

I hvert fald har det sine ulemper at spare på et smart-tv, som i de fleste tilfælde udmønter sig i dårlig tilgængelighed af HDMI-porte. Dette kan gøre det svært at bruge tv'et, hvis du vil caste din pc-skærm til smart-tv'et, eller hvis du planlægger at oprette forbindelse til mange enheder.

I lyset af dette rejser spørgsmålet sig : Kan antallet af HDMI-porte eller tilslutninger på et Smart TV øges? Hvis du vil vide svaret på dette spørgsmål, anbefaler vi, at du læser følgende information.

Hvordan øger jeg antallet af HDMI-porte eller forbindelser på mit Smart TV?

At have få HDMI-porte eller forbindelser på vores fjernsyn kan blive et problem, især hvis vi har flere enheder. Under alle omstændigheder er der visse løsninger, der kunne være meget nyttige til at forbinde forskellige enheder til vores Smart TV.

De vigtigste muligheder, du bør overveje, er de såkaldte skifter. Det er enheder, der vil give løsningen, hvis der er et problem med antallet af tilslutningsporte på dit TV.

Brug en switch til at øge antallet af HDMI-porte eller forbindelser

Når vi taler om Switch, henviser vi til de enheder, der er i stand til at opnå signaler fra forskellige enheder for at overføre dem til et eller flere produkter. I dette tilfælde kan kontakter, der fungerer med HDMI-forbindelsen modtage videosignal forskellige enheder og derefter overføre det til et tv eller en skærm.

Der er mange modeller af Switch, under alle omstændigheder opfylder de alle dette formål, det vil sige at modtage signalet fra forskellige enheder såsom en videospilkonsol, en Blu-Ray-afspiller, en bærbar computer, en computer osv. send derefter signalet til det pågældende tv.

Fordelen ved dette produkt er, at det kan modtage op til seks (og endnu flere) signaler mange gange, så du kan skifte mellem hvert enkelt. Dette er især nyttigt, hvis dit tv har få HDMI-tilslutninger hvilket er meget almindeligt, da nogle TV endda kun har to HDMI-indgange.

Hvordan vælger man en switch?

Sandheden er, at der er et stort antal afbrydere til salg, og de klarer for det meste arbejdet. Under alle omstændigheder er den mest tilrådelige ting at gøre altid købe hvidevarer fra anerkendte mærker og kvalitet for at undgå enhver form for problemer i fremtiden.

Hvis du ønsker at købe en Switch-enhed, anbefaler vi, at du vurderer omdømmet for nævnte produkt korrekt, for dette kan du se brugeranmeldelser på platforme som Amazon eller eBay.

På den anden side er det også tilrådeligt at tage hensyn til visse aspekter, såsom tilslutningsmuligheder, strømkilde og endda yderligere funktioner, såsom fjernbetjening.

For eksempel med hensyn til fjernbetjeningsfunktion , det er noget vi stærkt anbefaler, for ellers skal du stadig gå til enheden og ændre den manuelt. Du kan dog vælge at bruge din Android som fjernbetjening til Smart TV'et, hvis det er nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Go up